celinofobi

Var nær ved at få et hysterisk anfald på vej hjem fra arbejde. Kom sagesløs og uforvarende trallende til iPod’ens U2 – fast cars (kan det blive mere lækkert at gå til end det nummer?) men måtte så fjerne egen musik, da jeg skulle op på cyklen. Det er jo uforsvarligt at cykle når man ikke kan høre, ikke?

Anyway, mens jeg låser min cykel op når de sædvanlige ynkelige toner fra den allestedsnærværende harmonika-sigøjner mine sarte og en kende snobbede ører. Har ofte overvejet at stikke ham en hund, bare for at stoppe den jammerlige parodi på musikalsk udfoldelse, men er alligevel for nærig. Hvad er det også med de øst-harmonikaspillere? Hvor kommer de fra og hvorfor er de pludselig allevegne? Det er sq lige før man savner de der peruvianske panfløjte-nisser i poncho’er, som ellers plejede at herske i det københavnske gadeliv. Næsten. Har det noget at gøre med EU’s udvidelse mod øst, eller sammensværgelsen større end som så? Og hvorfor skal det gå ud over mine ører? For ikke at tale om alle de gange, hvor deres rædderlige kattejammer-toner har vækket mit sovende barn, når vi passerer dem med klapvognen.

Nå, men der stod jeg, som naglet til stedet og begyndte at svede angstens kolde sved, da det langsomt dæmrede for mig, hvilket nummer der var dagens plage. Og det var værre end ellers – det værste nogensinde, hvis I spørger mig. Langsomt genkendte jeg de forfærdelige toner af mit livs største mareridt. Celine Dion. Titanic. My heart will go on. På HARMONIKA! Og mit hjerte stoppede.

Nu er det ingen hemmelighed for dem der kender mig, men I andre kan jo ikke vide, at Celine Dion er noget af det mest skræmmende jeg kan komme i tanke om. Jeg mener, come on, det er jo tydeligt at hun ikke er af denne verden! Det er jo åbenlyst at hun er en alien.

 

HUaahahahhaa 

Til sammenligning:

se selv!!

Er det ikke tydeligt?? Der kan da ikke herske tvivl om den sag! Billederne taler jo for sig selv – I rest my case! Og jeg synes også det virker endda meget mistænkeligt at netop en af de der harmonika-sigøjnere vælger at spille et af hendes numre – det kan ikke være en tilfældighed! Der ER en sammensværgelse dér, jeg ved det!

At han så gik i gang med et gammelt Paul McCartney hit mens jeg cyklede væk forstærker bare min mistanke! Jeg skal nok komme til bunds i det her!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

121 Responses to celinofobi

 1. Carina skriver:

  Jeg har heller aldrig haft det særlig godt med Celine Too-long, jeg måtte udholde den selv samme sang til et bryllup, hvor gommen havde fået en trompetist til at spille den for bruden *bvadr* siger jeg bare.
  Knus

 2. julie skriver:

  Ja, det var da ét bryllup der havde fået tårene frem i MINE øjne… phui – fik hun det annuleret?

 3. Carina skriver:

  Næhh hun nød det sq, mage til smagløshed skal man lede længe efter….

 4. Irene skriver:

  Ha ha ha ha ha.
  Hvor er det rart at vide at man ikke er den eneste der sidder og krummer tæer når hendes stemme f.eks. kommer i radioen eller andre steder. Var lige ved at tro at jeg var alene om følelsen Celinofobi, eftersom jeg går på en skole hvor alle pigerne bare syntes hun har den mest vidunderlige stemme. Det var godt du kom væk i en fart Julie.
  Håber i har det godt.
  Knus.

 5. firesmokey skriver:

  FUCK jer man céline dion er sku den beste af den beste (:P) igen og jeg mener igen ska sige sådan noget om hende og jeg giver dig ret Sasse prøv at kigge jer selv i spejlet ´céline er med garanti smukker ind jer!! :@ har i over hodet lyttet til nogens af hendes sange???

 6. Anita "greatest-fan" skriver:

  Ja, for lige at fortsætte her, er jeg med det “sidste hold”. Lidt så tror jeg at I er misundelige på hendes fantastiske ydre og indre og på hendes uendeligt smukke stemme. Ingen anden kan måle sig med hende tonemæssigt, ihvertfald ikke så fabelagtigt som hun gør det.
  Skam Jer!! I der generer hende, og find dog på noget andet at diskutere. Det er ikke andet end ren jalousi, og dét skal bestemt ikke gå ud over Céline.

 7. Sasse skriver:

  Sådan skal det gøres!

 8. firesmokey skriver:

  ja sådan 😉 godt gået alle céline fans

 9. Céline Dion Freak skriver:

  Fuck hvor er du led, Julie!
  Du er sQ da mere en Alien end nogen somhelst andre..
  Du er bare misundelig, på Céline Dion’s stemme og du er sQ sikkert en gammel grim kælling som er den grimmeste på jord!
  Céline Dion synger GODT lige gyldigt hvad, My Heart Will Go on vil ALTID være den bedste sang i verden, og TITANIC vil altid være den bedste film, og bedste historie om et skibsbrud!
  I er bare en bunke lusede tabere!

 10. Sasse skriver:

  Giver dig helt ret Céline Dion Freak!
  Hvad angår jer ander….HVAD HAR I GANG I??? Celine synger bedre end nogen andre, i har bare ikke lært at lytte ordenligt efter.
  Og en ALIEN?!?! Har i nogensinde set jer selv i spejlet? Jeg vil væde med at i bare nedgør hende, fordi i ikke kan tåle at se hendes smukke ansigt…….!

 11. Christina skriver:

  Jeg har en ting at sige til jer, der har et problem med Celine Dion!!!! Få jer et liv!!!!!!!
  Det sjove er, at folk, der har noget i mod folk, som Celine Dion (og andre MEGET talentfulde mennesker) ofte er rigtige misundelige! Så jeg synes, at I er for vildt til grin.. Bare fordi I selv er nogle talentløse spader..

 12. Som om jeg gider oplyse mit navn til dig.... skriver:

  FUCK hvor jeg hader dig din lede kælling!!!
  Tror du ikke mere det er dig selv der er en alien!!!
  Du skulle hellere være misundelig på hendes SMUKKE stemme, KÆMPE udstråling og FANTASTISKE personlighed!!!
  Jeg synes bare du skulle tage at lukke røven, og holde dine syge tanker for dig selv – din lede snob!!! – Som om vi andre gider høre på dit bræk??? Nej tak!
  Celine Dion styre, og hun er den mest fantastiske sangerinde på denne jord – der er nok en grund til at hun er verdens bedst sælgene sangerinde ik???
  Hvis jeg var dig ville jeg lukke denne her LORTE-hjemmeside!!!

 13. Lindgaard - Celinedion.dk skriver:

  Heii.. Du må meget undskylde.. Men synes sku at du skal holde din mening for dig selv. Så snart du ikke kan sige noget pænt..
  Jeg holder på at folk der siger/skriver sådan noget om andre folk, er fordi de har et problem eller fordi de er misundelig.
  Celine Dion er en af de bedste kunster i verden. Ik nok med at hun laver noget pisse godt musik og skriver nogle gode sange. Så har hun også en personlighed som siger spar 2!!!!
  Kom så Celine Fans… Vi må holde sammen!!!!

 14. lige meget skriver:

  kan I ikke se at det her er en endeløs diskussion?? I gør jer alle til grin… lad da hende der har denne hjemmeside passe sig selv. hvad er hendes mening, er hendes! og jeres mening er jeres… husk på at celine dion alligevel aldrig ser eller hører om denne hjemmeside. så der er ingen grund til at hidse jer sådan op… calm down…

 15. Det er rigtigt at vi Celine fans må stå sammen, når vi får modgang.
  Men istedet for at snakke om Celine på en sådan måde så har vi fans en hjemmeside,
  hvor der kun (næsten) bliver talt godt om hende. http://www.celinedion.dk
  God kommentar Lindgaard. Celine Dion er den bedste i verden. Det er underlige væsner der ikke kan lide hende.

 16. Det er rigtigt at vi Celine fans må stå sammen, når vi får modgang.
  Men istedet for at snakke om Celine på en sådan måde så har vi fans en hjemmeside,
  hvor der kun (næsten) bliver talt godt om hende. http://www.celinedion.dk
  God kommentar Lindgaard. Celine Dion er den bedste i verden. Det er underlige væsner der ikke kan lide hende.

 17. Louise-the nr. 1 fan skriver:

  oki. Julie, det er din mening, meen er du ikk lidt plat at du gider lave en hjemmeside om det. ikk for noget, men er du syg i hovedet eller sådan noget? HVIS DU hadet celine så meget, gad du overhovedet ikk bruge tid på at lave sådan noget som det her, du har igang i nu. selvom jeg er uenig med dig i hvad du mener, kan jeg ik skifte din mening,, men du er for langt ude. hvem gider at tale og bruge tid på et menneske de ikk kan lide, det kan du så du må sgu da være for en anden planet. tag dig lii samme og læs celine-fans kommentar igen. og indse at du er galt på den. !!!

 18. Anonym skriver:

  MAN KAN KUN ELSKE CELINE DION!!!!!!!!!!!
  SHE’S THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  YOU GO GIRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. Julie skriver:

  Eller de hurtigste færger over storebælt! Uh, eller de spidseste blyanter i penalhuset 🙂

 20. Shut UP skriver:

  Hold kæft hvor er i ÅNDSVAGE!!!
  Hvis vi skal stoppe med at svine dig til, så skal i squ da FORHELVEDE ikke snakke ondt om os. I er heller ikke selv den dybeste hue i brødskuffen, så burde i ikke bare forhelvede STOPPE?!?!

 21. Julie skriver:

  Det er min dagbog, så jeg bestemmer selv hvad jeg vil skrive og nu fik jeg lige lyst til at udveksle sjove udtryk med Irene. Jeg har ikke nævnt et ord om dig/jer – men sjovt at du føler dig truffet??

 22. firesmokey skriver:

  Hør her Julie!!
  er sku li glad om det er din dagbog man skriver bare ikk sådan om folk går du måske hen til en og siger “ej du liner sku en alien”? nej det gør du nok ikk så hvis du nu hjerne så havde du holt det for dig selv!
  hilsen firesmokey

 23. Shut UP skriver:

  På nær alle stavefejlene er det squ rigtig nok det du siger Firesmokey!

 24. tine (aktionwoman) skriver:

  Altså kan vi ikke slå en ting fast????
  Sku er en forkortelse af udsagnsordet “skulle” og ikke at forveksle med bandeordet SGU..Husk lige det næste gang I får trang til at bande skriftligt, for mit sarte syn HADER stavefejl. Jeg er lige ved at sige : lad dog være med at skrive hvis I ikke engang kan udtrykke jer korrekt. Selv min egen 9 årige søn staver bedre…
  DET ER VIST IKKE STUDENTERHUEN DER HAR TRYKKET JER PLATFODET ????

 25. Maya skriver:

  Åh, altså. Jeg nægter at tro, at der findes så mange mennesker, der ikke kan stave dansk. Mit gæt er, at alle de der C.D fans, er én og samme person. Mit råd er at du (C.D fan) tager et kursus i dansk, for med sådan et skriftlig handicap får du aldrig et job.
  Jeg har ondt af dig. Det må være svært.
  Hilsen,
  Maya. Der til din information er redaktør, rig, ung, smuk, gift, mor og på alle mulig måder har et liv. Og så synes jeg faktisk at C.D er okay – til husbehov.

 26. julie skriver:

  Hej celine-fans. Fantastisk at I føler så meget for Celine dion, hatten af for det! Det er hun sikkert glad for. Nu er det her jo ikke en hjemmeside OM celine dion, men min egen personlige dagbog, hvor jeg skriver om hvad som helst der falder mig ind. Og jeg skriver med en stor portion humor og ironi, som dog nok er spildt på de fleste af jer. Jeg er sørme ked af at I tager det så personligt, men jeg synes bare I skal blive inde på jeres egen celine dion fan-side så, hvor I alle er enige med hinanden og ingen mener noget andet. Jeg bryder mig ikke om celines musik eller udseende, og sådan er det bare. Og hvis Celine er så perfekt, så tror jeg ærlig talt hun ville skamme sig over at have sådan nogen hadske og lede fans som jer. I skulle hellere øve jer i at være søde og venlige, som hun jo er.

 27. Anders skriver:

  Havde et rimeligt anstrengt forhold til Celine Dion før, blandt andet baseret på verdens kedeligste koncert(tm) hun holdt i Parken for år tilbage.
  Men efter at have hørt fra hendes forskellige ”fans” må jeg erkende at jeg må opgradere mit forhold til hende fra anstrengt til yderst problematisk 🙂
  I er jo ikke rigtig kloge!

 28. Mathilde skriver:

  Celine Dion-musik eller ej, så kan jeg sagtens følge dig i det med de gademusikkere dér. Vi har dem også i Vejle, og de kan bare høres overalt! Jeg synes virkelig at det er ulideligt at skulle høre på den slags musik når man bare gerne vil spise en is på gågaden. Det forpester shoppinglivet!

 29. julie skriver:

  That´s the spirit Mathilde! Shoppinglivet frem for alt!! nemlig! 🙂

 30. Kirsten_t76 skriver:

  Ha ha ha…Julie for fan´!!! Din side er og bliver den sjoveste…. :-)))))
  Sikke en røre der blev i “andedammen”….

 31. Christina skriver:

  Øøøø.. Okay, jamen når man har en offentligt side, hvor alle kan komme og skrive, så må man jo også forvente, at man får svar, som vores (Celine Dion fans).. Så du mener, at vi er lede og onde..? Hmmm.. At sammenligne et andet menneske med en alien, er måske ikke ledt for dig..? Get a life!!!!!!

 32. julie skriver:

  get selv a life 🙂 Indlægget er for sjov, for fanden. Det er ironi. Humor. Underholdning. Jeg fatter ikke I gider bruge så meget krudt på et fuldstændigt ligegyldigt og fremmedt menneskes mening om jeres celine. I kan da være bedøvende om hvad jeg synes om noget som helst. Og ja, jeg mener I er lede og onde, fordi I bliver personlige og grove. Der sidder faktisk et menneske i den anden ende her, og I (de fleste af jer i hvert fald) ville aldrig tale sådan til andre i det virkelige liv. Celine Dion forstår ikke dansk og læser aldrig mit humoristiske indslag om hende, så jeg tvivler stærkt på at hun bliver såret over det. I, der i mod, gør hvad I kan for at såre en anden. Bevidst. Og i min verden er det ondt.

 33. julie skriver:

  Okay – hænderne op alle som synes det var sjovt? Humor er en smagssag – det kan vi jo ikke diskutere. Er det fordi du er for rabiat for celinedion.dk at du blev smidt ud derfra? Og er det derfor du har for meget tid nu, og spilder den her i min dagbog?

 34. Line skriver:

  Øh, jeg synes nu, det var temmelig skægt! Og jeg har en hjerne, og er ikke helt dum, (har kandidatgrad m. snit på 11, så helt galt fat kan det ikke være). Spekulerer dog på, om der er en sammenhæng mellem at være fan af Celine Dion og have svært ved dansk retstavning. Der er mange af ‘fanindlæggene’, der oser af 9 års spildt skolegang.
  kærlig hilsen Line

 35. tro på det.. et navn? skriver:

  årh slap dog af julie. humor eller ikk humor har vi sgu også lov til at sige vores mening. Selvom det ikk er en side om celine. så skriver sgu da selv om hende. Og fuck nej, vi er ikk onde eller noget. og jeg tror vi er klar over at celine ikke forstår dansk. tror du ikk vi kender hende? vi kender hende så godt, at vi kan argumentere, hvorfor vi sys hun er så god. Det ersgu dig der ikk har noget liv her. hvis du var fan af en, og vi svinede den person til, så ville du være ligesom os. så ville du forsvare den person, og dig selv, fordi du SELV kan lide personen. så luk nu på røven, og kom over at du har dummet dig.

 36. julie skriver:

  Jeg er stor fan af U2 – I skal være velkomne til at ytre jeres personlige meninger om dem. Hvordan kan det, at jeg har en personlig mening om noget være “at jeg har dummet mig”? Hvad er det for en snæver verden I lever i? Men ellers tak for den sublime underholdning her i dag 🙂

 37. tro på det.. et navn? skriver:

  HAHAH kan ikk andet end grine over dig.. du er for langt ude. som om jeg gider bruge tid på at sige noget om U2. jeg er sgu da ligeglad.. men det er jeg ikk når det kommer til celine. og det må du sgu bare leve med.

 38. tine (aktionwoman) skriver:

  Kors i hytten…
  De der C.D fans lever da vist et sort/ hvidt liv!!! Enten ÆÆÆÆÆÆÆlsker man C.D og er helt normal (Yeah right, you wish), eller også er man totalt tabt for omverdenen…
  Jeg tror så jeg vælger ………øh…. øh, lad mig nu seeeeeeee…..
  Og hvorfor er det lige at C.D fans skal holde sammen?? Er det fordi, at resten af verden (den lille “del” *S*) áom ikke bryder sig om hendes musik…har nogle velargumenterede holdninger omkring hendes person??
  FAT DOG ESSENSEN I JULIES INDLÆG! DET ER DA HUMOR, SÅ DET BASKER…JEG SYNES VIRKELIG OGSÅ AT BILLEDET ER SAMMENLIGNLIGT MED EN ALIEN… DET ER DA GODT FUNDET PÅ OG RIMELIGT MORSOMT.
  Men som Line skriver, er der vist flest fans som ikke er den skarpeste kniv i skuffen.

 39. Lindgaard - Celinedion.dk skriver:

  Heii Igen..
  Jeg må ærlig indrømme at første gang jeg læste det, blev man da “revet” med på det.. Man blev lidt sur over at nogle folk at finde på sådan noget.. Men hva fanden.. Vi lever sku i en land hvor vi faktisk må gøre hvad vi vil. Så lad hende da lege lidt med sin hjemmeside….
  Kan godt se nu at det er sku for dumt at man har skrevet til hende, og har brug tid på det…
  Lige et lille råd til sidst.. Synes sku vi skal lade hende være…
  (I må meget undskylde mit sprog.. Men synes sku at det her er gået for langt ud!)

 40. Irene skriver:

  HA HA HA HA HA HA
  Jeg tror jeg har svært ved at lade være med lave gentagelser af alt det der allerede er blevet sagt!
  Men nej C.D fans, det er ikke alle der har set det lys i har..(ha ha) men forstå dog at verden ikke er sort/hvid, hvis i forstår sådan én?
  Det er et PERSONLIGT indlæg, og i går da helt banananananananas, men ellers meget sjovt, det er vist LÆÆÆÆNGE siden der er blevet debateret så meget herinde.
  Et andet godt udtryk i stedet for den skarpeste kniv i skuffen er “i er vist ikke de hurtigste knallerter på havnen”.

 41. tine (aktionwoman) skriver:

  hi, hi
  Det ender da med at din hjemmeside blir “THE homepage of the Year”…den er noget mere besøgt end de 5 medlemmer CD har på sin HP.

 42. liza skriver:

  hold da helt op
  jeg fatter dig ikke at bruge så meget energi og tid på at skrive om en person du ikke kan lide det er sku ynkeligt
  det er der eneste jeg har at sige du er ynkelig
  Céline dion rules the world
  she is the best
  vi céline fans må holde sammen
  céline forever

 43. firesmokey skriver:

  hey hey hvis i vil vide det er jeg fagtis ordblind og i ka sku ikk være bekedt at samline andre med en alien! 🙁 tægk hvis i blev det hvordan vil i så have det hva? jeg vel sku ikk have det særli sjovt
  og li en ting sku ka betyde flere ting en skulle spade

 44. Christina skriver:

  Synes godt nok, at det er forkert at rakke ned på folk, fordi de ikke kan stave.. Ja, så er man LED!!!!! Det er en virkelig mærkelig og ond ting at gøre.. Sååå.. Mon ikke, at det er jer, der har et problem.. Når nu I sammenligner folk med aliens og rakker folk ned, fordi de ikke kan stave..
  Og helt ærligt, spar mig for jeres kommentarer om “My Heart Will Go On”..

 45. Carina skriver:

  Så tager man på ferie og kursus og går glip af al underholdningen.
  Husk bare lige allesammen at dette er Julies egen dagbog, hvor hun skriver hvad der falder hende ind, syntes i ikke det er sjovt og underholdende kan I jo bare blive væk. At I sviner et andet menneske til på den måde kan godt skræmme mig lidt. I aner ikke en skid om hvad der foregår, I ser lige noget om jeres elskede idol (tal lige om “get a life”, når man bruger SÅ meget tid på en fremmed, må det da være fordi livet mangler indhold) Nå men I ser lige noget der ikke falder i jeres smag, men havde I overhovedet set hvad hjemmesiden gik ud på, inden I skriftligt overfaldt ejeren??? Hvor er jeres opdragelse??? Man kan da overhodet ikke tillade sig at skrive sådan noget, er man uenig må man kunne argumente sine synspunkter på en ordentlig måde; kan man ikke sige det pænt kan man tie stille!!! I er sunket lavt ved at opføre jer sådan og vidste jeres højt elskede Celine Too-long hvad I gik og bedrev ville hun nok ikke være særlig stolt af at være jeres idol.
  I stedet for at tilbringe jeres tid her kan I jo smutte ind på jeres egen side, der kan I jo så sige hvad I vil.
  MVH

 46. Liza skriver:

  Så´det sagt Carina – just som jeg ville til at sige det 🙂

 47. Irene skriver:

  jeg var lidt i tvivl om jeg næsten ville gå herhen ind igen i dag, men hva´.
  Bare lige for at slå en ting fast, Julie er ikke ond, hun er sød og kærlig (jeg er nemlig så heldig at kende hende personligt) Det julie gjorde var: At lave et sjovt indslag, til alle dem der ikke bryder sig om C.D, hvilket er helt ok, vi skulle vel gerne have forskellig smag.
  Så lad det dog ligge ved det!
  Hun har på ingen måde, fornærmet jeres yndlingsdame nr 1. C.D læser, som tidligere skrevet, læser C.D højst sandsynligt ikke med. Hvis I virkelig bliver så fornærmede, så lad dog være med at gå herind og ødelæg det for os andre, SOM ELSKER DENNE SIDE!!!
  hmm ødelæg det er måske så meget sagt, for der har virkelig været gang i de sjove indslag.
  Knus herfra, dejlig weekend!

 48. morten skriver:

  øhh jeg syntes altså også hun ligner en alien .
  Hun synger ( bræger) ihvertfald som en.
  Er det forkert af mig at syntes sådan?

 49. tine (aktionwoman) skriver:

  hej firesmokey
  nej, sku kan ikke betyde andet end “skulle”, det er jo netop dét jeg har prøvet at forklare dig….men jeg opgiver, du fatter det jo ikke.
  MEN spade kan betyde 2 ting, men det ved du vel siden du bruger det om en person og ikke et redskab.
  Hej Julie.
  Skal nok stoppe nu…
  Men bliver bare så forbavset over folks manglende forståelse ( for ikke at sige viden)

 50. julie skriver:

  Hej Tine – det er okay med mig – I behøver ikke stoppe!! Jeg har ikke haft det så sjovt i flere dage 🙂 Til alle Celine Dion fans vil jeg gerne sige, at jeg ikke har noget imod Celine Dion fans – f.eks. er maya og liza fans og dem kan jeg rigtig godt lide, også i det virkelige liv. Det eneste jeg har skrevet er, at jeg personligt ikke er til hendes musik og at jeg personligt synes hun ligner en alien. Det er så min smag og behag, som bare er forskellig fra jeres – men det virker som om I tror vi lever i et slags Celine Dion diktatur, hvor man ikke må mene ting frit om den sag?? Elsk I hende bare – det står jeg frit for! Ligesom det står mig frit for ikke at kunne lide hende.

 51. Nah skriver:

  Godt svar Julie!
  Gad vide hvor usikker man skal være på sig selv, sin musik smag og ikke mindst sin ynglings musikers evner, hvis man hidser sig så meget op over en enkelt persons, i øvrigt rimeligt tilforladelige, kommentar til det modsatte?
  Det er sjovt, fordi jeg har hele mit liv måtte høre på folk rakke ned på den musik som jeg har lyttet til op gennem tiderne, og jeg har sku aldrig haft andet end medynk til overs for dem, for jeg VED jo at det JEG lytter til er bedre end det pop-lort som de kan lide, så hvorfor skulle jeg hidse mig op?
  Jeg kender i øvrigt flere der lytter til Celine Dion, og de er flinke bøsser alle sammen, så ikke et ondt ord om hendes musik (bare min stue holdes fri derfor!)
  Mht. div. kommentare om hendes talent (eller mangel på samme): Prøv lige at anskueliggøre jeres egen “musik-ekspertise” før i lukker den slags ud. Det er lidt trættende at høre på den slags, fra folk som måske ikke engang kan høre forskel på en ko-klokke og en kirke-klokke. Og husk nu: Det at mange mennesker kan lide en musiker har INTET at gøre med hvor god den pågældende musiker er (rent musikalsk altså). Således kan i få enhver konservatorie-lærer til at bekræfte at Michael Jackson ALDRIG har været eller vil blive verdens bedste musiker, uanset hvor mange mennesker der har en dårlig nok musik sans til at syntes at hans ynkelige jammer er værd at lytte på!
  (Hehe, gad vide om jeg nu fik startet en ny flamewar om Michael Jackson?)
  Endelig, til dem der komenterede i stil med “få dig et liv Julie”: Mon ikke det er jer der skulle se lidt på eget liv? Det virker som om at Julie har et glimrende liv kørende, og oven i købet har tid til at skrive et humoristisk indlæg her med mellemrum. I derimod, lyder som om i ikke har bedre for, end at trawle nettet efter fora hvor i kan flame andre for deres oprigtige synspunkter, helt uden samme humor som disse i øvrigt blev serveret. Tag jer nu lidt sammen, og prøv nu på ikke hele tiden at bekræfte for os andre, at mennesker bare er aber uden hår, ok!

 52. Kirsten_t76 skriver:

  Ha ha ha…det her bliver sgu sjovere og sjovere… 🙂
  Godt svaret Nah 🙂

 53. Kirsten skriver:

  Det er da lige før man skal til at abonnere på kommentarer, så sjovt det her er.. Jeg hørte forøvrigt p3 en dag, hvor der blev kåret den ultimative hadesang, som kunne gå værterne mest på nerverne… Nu hørte jeg ikke afgørelsen, men My heart will… var i hvert fald højt på listen 🙂 Og jeg er helt enig… var lige ved at forlade min cafe i dag, selvom maden var såå lækker og manden og jeg for første gang i lang tid virkeligt hyggede os… men så gik der fuldstændig titanic i muzakken.. Føj.. Vil bare sige julie.. bliv endeligt ved at puste til bålet.. Det her er for morsomt 🙂 Tror også jeg lige tjekker fansiden for at se, om der skulle være mere sjov at finde der 🙂 Knus Kirsten (tror jeg skjuler mit efternavn denne gang – skulle jo nødig blive stævnet for mine udtalelser..)

 54. Kirsten skriver:

  Eiiii… det er sgu rigtig nok.. Der er en debat i gang derinde på fansiden om dig 🙂

 55. Christian skriver:

  Jeg synes I skal holde op med at skaendes, det er simpelthen for barnligt.
  En god ven af mig karakteriserede engang Celine Dion som en fysisk manifestation af en prut, og jeg maa desvaerre give ham ret.
  Jeg tror ikke, I skal vaere saa bekymrede for hendes forgodtbefindende. Som det yngeste af fjorten boern maa hun nok, meget apropos, kunne tage lidt gas.
  KnuZ

 56. Christian 2 skriver:

  Det her er fanme det sjoveste jeg har surfet forbi, siden ham den fede kineser forskellige folk tegnede på…
  “Det er rigtigt at vi Celine fans må stå sammen, når vi får modgang.”
  Det lyder jo som om i stakkels celine fans har været forfulgt i årtusinder, glæder mig til at se om FN giver jer jeres eget land på et tidspunkt, efter den store Celinefan holocaust…
  Men lige for den seriøse vinkel på det også, så er det klart at dem der har den mindste hjernefunktion, må være dem der opsøger en hjemmeside, de ellers ikke besøger, for at diskutere indehaverens synspunkt.
  Hvis Julie er så nederen så bliv dog på celinefan.dk, ingen har bedt om jeres input, jeg besøger af samme grund ikke celinefan.dk, for at lære jer om ordentlig dannelse og smag.
  Aj det mener jeg jo egentlig ikke, jeg har jo den store griner på over de her indlæg..kom med nogle flere!!

 57. tine (aktionwoman) skriver:

  Ja, kan kun give Liza ret. Godt skrevet!
  (og de skriver STADIG “sgu” forkert, så jeg tror ikke vi skal forvente at de forstår hvad vi skriver, hverken om det ene eller andet.)

 58. julie skriver:

  til “celine” – tak for din “omsorg”, men bare rolig, Klara skal nok klare sig. I modsætning til jer, er jeg nemlig rimelig frisindet og skulle hun ønske at høre celine dion som teenager, så står der intet til hinder for det. Ellers er jeg sikker på at dette indlæg danner grundlag nok for en tvangsfjernelse – NOT. Og skal vi så i øvrigt lade mine familie ude af denne debat – jeg har heller ikke bragt jeres forældre og deres tilsyneladende dårlige opdragelse ind i det, vel?
  til firesmokey: hvis du læser det hele igennem igen, synes du så virkelig det er mig, som har det størtste problem med, hvad jeg siger om andre????
  og til morten: ja, det er interessant at se de to verdener støde sammen. Blog-verdenen, hvor vi alle er vant til at folk har en mening selv og giver den til kende i deres personlige blogs, og så denne fan-side verden, hvor alle åbenbart skal mene en og samme ting, eller også har de ikke et liv. I høj grad smagsløst, men dt virker ikke som om de er modtagelige for fornuft, efter som indehaveren af deres celinedion.dk selv er med i hylekoret.

 59. julie skriver:

  Nu skriver du så, at jeg er ligeså køn som Celine. a) hvad ved du om det? og b) er det en fornærmelse (fordi hun ligner en alien) eller en kompliment (fordi du synes vi begge to er damn hotte)? Jeg er meget forvirret. Jeg har ikke rakket ned på celine dion fans – det var dem som kom her i min dagbog og rakkede ned på mig, for at mene noget andet end dem. At andre så har tilføjer kommentarer, hvor de rakker ned på CD fans – det kan ikke være mit ansvar. I virkeligheden kan jeg vælge bare at slette alle de her latterlige kommentarer, men jeg synes bare de skal stå her for tid og evighed, så I ikke kan skjule for verden hvor unuancerede I er.

 60. Christian 2 skriver:

  Det her er måske ikke den mest konstruktive debat jeg har læst igennem, men fuck hvor er det sjovt. Hvis det appelerer til jeres humor, så surf lige forbi “backstage” hos celinedion.dk, i deres forum er der godter som den her:
  “Jeg har også set det, og jeg synes bare hun tramper SÅ meget på Celine folkets følelser. Det kan godt være jeg er nærtagende, men Celine er faktisk hele mit liv.
  Og det kan godt være andre end mig har et liv ved siden af, men jeg har faktisk ikke
  C.D. er den største like it or not!”
  Jeg sidder jo og græder af grin her!
  Lad mig se bort fra at hun vedkender sig at Celine Dion er hele hendes liv, det er bare tragikomisk på den gode gammeldaws måde…
  MEN…
  Hvem er Celine Folket?!? Jeg har søgt og søgt på google, men øjensynligt er de hverken anerkendt som en nation eller et landflygtigt folk af det internationale samfund, måske de er en omrejsende gruppe på kanten af samfundet, en slags romaer som vi ikke har opdaget endnu?
  Let my people go..
  Nå… gad vide hvor længe det forbliver hysterisk morsomt at mundhugges med 12 årige “tøzzer” ?
  Back to work… i ved det der i skal, når i er færdige med folkeskolen..

 61. julie skriver:

  Hej Christian2 – ja, jeg har selv været forbi derinde flere gange siden det hele startede, og det er skræmmende at bevidne deres infantile stolthed over at svine mig til… Min personlige favorit kommentar er denne: “Nej, jeg syntes også bare at hun skulle holde sin mening for sig selv så vi andre ikke skal blive sure over det.” – for pokker, hvor er det også hensynsløst af mig at mene noget som helst offentligt! Så skal det stakkels trængte celine-folk have besværet med at blive sure, oven i deres statsløshed og alt det andet… 🙂

 62. julie skriver:

  MY BLOG WILL GO ON!!!

 63. WolfCry skriver:

  Helt ærligt! Jeg synes du sq ta og lukke anus, lille ven. Du er kraftedme så snobbet, som man kan blive.. Sikker på du ikke er fra det ydre rum? Fuck hvor er du bare bitchy! Der er sikkert en hel masse mennesker der ikke kan fordrage dig.. Men de fortæller det sQ da ikk til en masse andre. Sikker på du ikke er skide misundelig på hendes fantastiske stemme og udstråling? Og er du ikke meget overtroisk? Tror du virkelig der findes rumvæsner? Så bliver man heller ikke dummere..! Og hvad angår jer andre der har samme problem som Julie, hvorfor rakker I ned på os der er fan af Céline? Vi har sq da også lov til at skrive vores mening. Og til dig der sagde at Céline “bræger”, hva tænker du på? Er du ligeså misundelig som fucking Julie, der er skide misundelig fordi hun er ligeså køn som Céline? Er alle mennesker der ser anderledes ud en dig rumvæsner?

 64. Ane Mette skriver:

  Har ikke læst magen til urkomisk blog-debat LÆNGE :O)
  Fortsætter som trolig læser af din blog :O)

 65. Christian 2 skriver:

  Det kan da ikke være så svært at forstå, “lille ven”…
  At vi snakker på Julies egen hjemmeside, og at i (celine brigaden) kommer og besøger her for at fortælle os om hvad vi må sige. Og at vi derfor, her i Julies eget “hjem”, svarer igen på jeres kommentarer. Hoveddøren er åben men hvem af os har tvunget jer herind? Surf over til BR i stedet og kig på nogle sæbebobler og malebøger.
  Nu har jeg det sådan personligt at jeg synes Celine Dion er ren tortur at se og høre på, hun ligner en hest der er blevet slået for meget som føl, og lyder som en ustemt violin i hænderne på en 5 årig med downsyndrom – men derfor sidder jeg ikke og forsøger at overbevise jer om at mit synspunkt er det rigtige ved hjælp ørkesløse gentagelser og dårlig retstavning ovre på jeres hjemmeside. Selvom døren står åben derovre og jeg har stor morskab med at læse hvad i siger af spændende ting.

 66. Celine skriver:

  Godt sagt WolfCry!
  Til Julie: Jeg har næsten ondt af Klara(Julie’s Datter) !
  At have sådan en mor..
  Kan det blive mere forfærdeligt?

 67. firesmokey skriver:

  godt sagt WolfCry!
  jeg er ikk sur på denne side det er bare at man ikk skriver sådan om andre det må du ku for stå julie!

 68. Sasse skriver:

  Er ligeglad med hva I syns om Celine Dion, men uden sangen “My Heart Will Go On” havde Titanic ALDRIG blevet det hit det er i dag. Celine er med til at forandre verden, hun gør de små ting til de store.

 69. Morten (Admin) skriver:

  Tag lige en dyb indånding… Smag og behag er nu engang forskellig. Det er i orden at kommentere “artiklen” og starte en lille debat, men gør det da på en mere sober og seriøs facon. Det har jo udviklet sig til et decideret personligt angreb på forfatteren (Julie), og det synes jeg i den grad både er meningsløst og smagløst.

 70. firesmokey skriver:

  De unaturligt store øjne og det frygtløse, onde blik!
  For det første har céline ikk store øjne for så se du dårligt!
  For det andet hvor ka du se det “onde blik? jeg ka ikk se noget og især ikk på det billede du har her inde!
  vil du så også samline dixie chicks med en alien fordi det liner hun har store øjne???

 71. firesmokey skriver:

  øhh Julie céline dion har altser en søn!

 72. firesmokey skriver:

  HAHAHA.. HAHAHA.. HAHAHA.. HAHAHA.. HAHAHA.. HAHAHA.. HAHAHA.. HAHAHA..

 73. Julie skriver:

  Det er jo for fanden netop den del af hele indlægget som er overdrevet for at fremme forståelsen. Det er det, alle vi normale mennesker kender som ironi.

 74. Jonas skriver:

  Fantastisk emne

 75. Jonas skriver:

  hende julia eller hva hun hedder som skrev det onde om celine dion er min mening: jeg synes det er uhøfligt og synes hun skal skulle behanler mennesker ordenligt fordi hun ikk engang kender hende og synes det uforskammet når hun ikk kender hende hun skal lære at tænke sig om håber det er iorden andy det jeg har skrevet om min mening ses i skolen

 76. CelineFanNr1 skriver:

  Ja, skriver lige igen(Céline Dion Freak)
  Godt at jer fra http://www.celinedion.dk også giver jeres mening.. Blev smidt ud fra siden, men er jo stadigvæk fan af Céline:D
  nå, men det er jo rigtig nok som Louise-the nr. 1 fan siger.. HVIS du hader hende så meget, ville du ikke bruge tid på at skrive sådan noget crap…

 77. Celine skriver:

  HVIS det der var humor og underholdning, er det virkelig dårligt!!
  Hvem kan se det sjove i at sammenligne Céline Dion med en alien? INGEN (i hvert fald ikke dem med h-j-e-r-n-e-r!) Synes det er sjovt

 78. firesmokey skriver:

  det er heller ikk li det beste billede du har hvis du ska skrive sådan noget vel! =( hun sider der med at barn og smiler med de sødste øjne også skriver du sådan noget det var det jeg blev mest sur over!

 79. Morten (Admin) skriver:

  Mig bekendt har jeg ikke meldt mig ind i noget “hylekor”. Det var sådan set bare en opfordring til deltagerne her om at holde salontonen, hvis der skal diskuteres.

 80. Jacob skriver:

  Som mandlig super Celine Dion fan må jeg virkelig sige at det er en hyle-morsom debat:)
  Heldigvis deler alle vi Celine fans ikke samme mening for sikke da en træls verden vi så kunne leve i!
  Jeg synes dit indlæg er sjovt, Julie og hvis du oversatte til fransk og sendte det til Celine ville hun nok også ligge nede på jorden af grin. Mig bekendt er kvinden ikke helt uden ironi, humor og sjov!

 81. Jacob skriver:

  Lad os da forresten bare få en duet mellem Celine og Bono!
  HVad med ” proud mary” ?
  Jeg mener at kunne huske Bono udtale han gerne vil lave duet med Celine……og det kan jeg da kun bakke op om!

 82. firesmokey skriver:

  Jacob jeg tro ikk at céline blir særli glad over at blive kaldt en alien! jeg tro heller ikk at hun blir særli glad over at hun har unaturligt store øjne og at hun har et ondt blik og at hun ikk er naturlig!

 83. Jacob skriver:

  Jamen har du slet ikke fattet budskabet i noget af det som der er blevet skrevet?
  Findes ironi og sarkasme ikke i din verden+
  Lever du i en total osteklokke?
  Julie kan du forklare det engang mere hvordan du mener det du skriver? Du skal nok skære det ud i pap tror jeg!

 84. Irene skriver:

  HA HA HA HA HA HA HA HA

 85. Morten (Admin) skriver:

  Admin på http://www.celinedion.dk. Jeg ønsker ikke at blande mig i jeres debat, men vil heller ej lægge navn til de knap så “elegante” kommentarer. Det må stå for egen regning, så hold venligst http://www.celinedion.dk uden for dette.

 86. Julie skriver:

  Til morten – er du admin. af smartlog eller af celinedion.dk? Jeg tror måske jeg har misforstået noget, men det er svært at vide, hvem der er hvem når alle celine-fans´ene bruger celinedion.dk som afsender adr.
  Til alle jer andre: hvordan i alverden skal jeg kunne forklare ironi? Der er tydeligvis nogen af jer, som aldrig før har stiftet bekendtskab med den humorform. Men grundlæggende er det vel noget med ikke at tage det skrevne bogstavligt, ikke at se alt i sort/hvidt, men at være i stand til at le af sig selv og af de ting man normalt tager alvorligt. Jeg finder det meget nemmere at overleve i denne verden, hvis man forstår ironi.
  Jeg ved ikke, om det muligvis skyldes at I tilhører en anden og yngre generation end jeg gør, en generation, hvor det er i orden at svine andre til, hvis de ikke er som en selv, og hvor man danner tæskehold inde på arto.dk og ordner dem i skolegården der mener noget andet end en selv. Sådan er jeg ikke opdraget. Og jeg håber, at når I en dag nærmer jer de 30, så er jeres syn på verden og jer selv også noget mere nuanceret end det er nu. Ellers kan jeg godt spå jer en meget meget vanskelig fremtid, og mange sammenstød med fremtige studiekammerater, arbejdspladser og kolleger. At jeg ikke bryder mig om celine dions musik og/eller udseende, forringer jo på ingen måde jeres glæde ved hende. I må stole nok på jeres egen smag og mening, til at kunne klare at alle ikke er enige med jer.
  Jeg ved snart ikke, om jeg kan sige mere end jeg har sagt. Synes det er gentagelse på gentagelse. Jeg kunne jo aldrig drømme om at kalde nogen en alien op i deres åbne ansigt, sådan som nogen af jer ikke har nogen problemer med at kalde mig meget grove ting her, og endda inddrage min uskyldige datter i det hele. Jeg tror fuldt og fast på, at mit lille sjove indlæg aldrig vil blive læst af celine. Og hvis det gjorde, så tror jeg hun har livserfaring nok til at le af det. Som berømthed er jeg sikker på, man lærer at tage meget med et smil og et træk på skulderen. Men når jeg skriver i min dagbog, så gør jeg det med min humor og om det som lige falder mig ind. Det er min ret.
  Og I har al ret i verden til at mene noget andet om celine dion, end jeg gør. Men hvis I kommer her, i min dagbog, og vil diskutere det, så gør det da i det mindste på en ordentlig måde. Tal pænt. I får aldrig nogen til at respektere hverken jeres person eller jeres mening, hvis I ikke kan udtrykke jer nogenlunde pænt. Og tænk jer om før i “taler”. Nettet virker så anonymt, men jeg sidder her og er en virkelig person – og jeg læser det i skriver. I modsætning til Celine, som lever i lykkelig uvidenhed, et sted i Canada, med sin dejlige datter og alle sine millioner. Jeg tror nok, hun skal klare den. Hvad enten jeg er vild med hende, eller ej.

 87. Irene skriver:

  Julie….
  Jeg savner indlæggene, det er ikke sjovt længere, mere frustrerende.
  Jeg kan kun sige CD fans, som ikke bryder sig om det julie har skrevet….
  Bliv væk, luk øjnene.
  Jeg må indrømme at jeg gik ind på jeres CD side og fandt det utroligt at I, CD-fans, kunne finde på at bagtale et andet menneske, jer der skælder og smælder Julie ud, fordi hun lavede et humoristisk (SYNTES JEG, MIN PERSONLIGE MENING) indlæg om CD som hun ALDRIG kommer til at læse…DAMN…
  Jeg er målløs, og har ikke flere ord
  Og vent så lige med at gå amok, og LÆS hvad der er blevet skrevet. LÆS ALLE indlæggene, så håber jeg at I kan se det tåbelige i det!
  OG lige en ting til
  Det er fint at jer der syntes CD er alletiders mener det, men lad dog for pokker os andre have vores mening….
  Havde lidt flere ord.

 88. Julie skriver:

  Hej morten – det må du undskylde så – jeg troede det var en af de andre som havde celinedion.dk fordi vedkommende skrev siden på som sin afs. adr. Og da du skrev at du var admin. troede jeg det var for smartlog.dk – for vores admin. hedder også morten. Hvis du ikke vil lægge din sides navn til, skal du måske oplyse om det inde på din side, da de fleste af de sure kommentatorere her, har brugt din side som deres afs. adr.

 89. LULU IS BACK
  *GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG*

 90. Dion-fan skriver:

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH !!
  Hvad er dog det for noget ### at fyre af?! Hun ligner ikke en alien ,faktisk er hun smuk!!!!!!

 91. Smøffer skriver:

  Der er hold i teorierne om Aliens der har besat jorden!
  Nu hvor Julie har blotlagt en af disse invaderende skabningers identitet, farer resten af broderskabet fra det ydre rum sammen. Tydeligvis bør der gives mere støtte til “Stavekursus for Aliens der har invaderet Jorden”, da disse væsener tydeligvis ikke har helt styr på hvordan de 28 tegn skal sættes sammen (Hvis der er et par ordblinde imellem, så undskylder jeg på forhånd!)
  Jeg bryder mig heller ikke om Celine Dion, men min kone gør. Nok mest fordi hun (Celine Dion) ligner en hest i hovedet, og piger elsker jo heste.
  Desuden en stor tak til diverse udgivere af musik magasiner for at trykke alle de plakater af Celine Dion. De brænder ufatteligt godt i en pejs, på et bål eller til afdansningsbal på Ommerbølle Musikskole.
  Nå, I Celine Dion aliens, skal vi ikke give Julie lidt fred? I kan fise over på min hjemmeside og svine mig lidt til. Den der finder den først vinder en rød sodavand, et kassettebånd med Celine’s største hits og må frit vælge en vokal efter eget valg til brug i fremtidige indlæg!
  Allé, allé I små djævle!

 92. firesmokey skriver:

  hmm Smøffer hvordan i alværeden ska vi gøre det du har jo ikk givet os din hjemme side HAHAHA *fnis*

 93. Sanne skriver:

  Tillykke firesmokey – du fandt løsningen SÅ hurtigt og derfor vil det kun være dybt uretfærdigt hvis ikke smøffer straks giver dig en præmie!!! (måske skal du søge lidt grundigere hvis du engang for behov for at lede efter noget på nettet i forbindelse med fx. job eller skole, men den tid den sorg ikke??)

 94. Smøffer skriver:

  Luzk> Der er sgu da ingen konkurrence i at give et link. Så er eneste kriterie for at vinde, at man kan læse og ikke er mere tanke hæmmet end at man kan klikke på linket. På den anden side, med de kvotienter i intelligens vi opererer med her, skulle jeg nok have smidt et link.
  P.S. Sanne har fundet mig. Søg i navnet og du skal finde……

 95. Luzk skriver:

  Tjaeh – når en skriver “Den der finder den først vinder…” til mig vil jeg også som det mest naturlige i verden forvente at vedkommende i det mindste vil stikke mig et link… eller noget?
  Anyway, ganske interessant diskution – og jeg griner stadig af indlæget. Jeg vil huske på det næste gang jeg går på stationen, og mine øregange pludseligt bliver flænset af en harmonikansk fortolkning af diverse større eller mindre hits

 96. F.U.C.K FOR US CELINE KENDER /// FUCK.. U.. skriver:

  undskyld, men jeg ser ingen overhovedet ingen sammenligning ed Celine og billedet af en alien…!!!
  ER DU SIKKER PÅ AT DET IK’ ER DIG DER ER FRA EN FREMMED PLANET????
  hvordan kan du sige sådan om en du aldrig har mødt eller kender nået til, for hvis du gøre det, ville du vide at Celine ikke har et ondt blik!!!
  Men behold din mening, men stik den op et hvis sted.. DU VED….
  Jeg håber virkelig at du lærer at lad vær med at tale dårligt/ledt om folk du ikke kender eller retter vil lærer at kende….
  Dårlig karma….
  PLEAS hOLD dig langt væk fra MIG 😉

 97. Luzk skriver:

  Smøffer~~>>det var netop min pointe, men mine evner ud i ironi er muligvis ikke helt udviklede 🙂

 98. Sanne skriver:

  Ja misforståelser opstår hurtigt i det skrevne ord… åh den lektion fik jeg lært på den hårde (men rigtig rigtig morsomme) måde i tidernes morgen. Måske skulle jeg for god ordens skyd pointere at jeg ikke er Celine dion – fan Sanne, der også har deltaget i debatten – faktisk er jeg vist bare Sanne og ikke rigtig fan af nogen, dog synes jeg mægtig godt om bjergkøbing Grand Prix – men samtidig synes jeg det er ok hvis andre ikke gør. Hvis det er ok med dommeren synes jeg godt at Luzk må få min præmie fra Smøffers quiz – det første var ironisk nok til at selv jeg blev i tvivl og med ironi løbende i mine åre, anså jeg faktisk mig selv som imun over for sådanne overgreb :o)

 99. Smøffer skriver:

  Jeg vil, jeg vil, jeg vil være nummer 100….
  Så kører vi igen. Ovenstående kommentar er for spas. “PLEAS hOLD dig langt væk fra MIG ;-)”
  Det er da dig der skal holde dig væk herfra, din klovn!
  Luzk: Der fik du mig. Mage til ironi skal man lede længe efter:o)

 100. Luzk skriver:

  Kald mig bare ironiens mester så :o)
  Ved ikke helt om det der “PLEAS hOLD” er en caps lock skrivning gone bad eller hvad der går galt, men normalt er det stort begyndelsesbogstav og efterfølgende små… ikke omvendt.
  På den anden side er der jo utallige eksempler på at bare nok personer skriver et ord forkert (Majonæse, Bolsjer, etc) så ender ordet/stavningen med at blive godkendt, og så kan vi alle have “glæde” af det.
  Derfor glæder det mig også at så mange herinde – skal vi sige af Celine folket? – har valgt at benytte nutids r’et i flæng steder hvor andre slet ikke har fantasi til at sætte det. Og for at citere Mark Twain: “Jeg kan ikke respektere en person der kun har fantasi til at stave ordet på en måde”.
  Konklusionen er, at med det antal personer der her (og mange andre steder) benytter nutids r som de gør, ser jeg frem til i fremtiden til at kunne skrive som jeg vil… ahhh det bliver godt.
  ps – ovenstående endnu et forsøg på ironi 😉

 101. Sasse skriver:

  Jeg vil nu ikke sige at det kun er Celine Dion fan, der har det problem. 😉 Men jo, jeg tror sgu ikke helt jeg har tjek på det. Men synes at du rammer ironien meget godt! Hehe… Glæder mig også til den dag man kan stave som man vil, så kan det være gennemsnittet i diktat kommer højere op! 🙂

 102. Neslein Ryftolf skriver:

  Smøffer det er da utroligt som du fører dig frem herinde – indimellem bliver jeg helt i tvivl, om du skulle have været dansklærer, istedet for det du laver nu!!! Pas hellere på hvad du siger/skriver, nu hvor du snart skal til DK et smut, Ostam Snereud holder skarpt øje med dig … rigtig god tur hjemad, din metafor satan …

 103. Lassë skriver:

  Hahaha! “Celine-folket” – jeg tror det er det sjoveste jeg har hørt i 2005 – Gott sei dank at der kun er een af hende! Et helt folk af lutter Celiner – i alle aldre og af begge køn. Gys!
  Det kan sgu godt være at hun har “et smukt indre”, men hvorfor hun har valgt at pakke det ind i legemliggørelsen af en prut er mig en gåde –
  Måske er jeg bare for simpel til at se “englen bag prutten”, men nu ved jeg da i det mindste at der er et helt folk til at hjælpe mig på rette spor.

 104. Ulla skriver:

  Jeg har kun et spørgsmål:
  Hvornår er det blevet bestemt at det at være en alien, er en skidt ting?

 105. Dennis skriver:

  Hej folkens,
  Jeg kan ikke lade være med at stikke næsen frem her.
  Hvad enten man kan lide Celine Dion eller ej, er det ens egen personlige mening der først og fremmest tæller, dette gælder C.D fans og Alien fans *g*
  Julie er i sin ret, og hendes totale ret til at udtrykke hvad hun vil, der til skal det siges at hun nok ikke behøver at blive kaldt en led kælling for det.
  Jeg er selv en C.D fan, men har respekt og kan fint acceptere at folk ikke deler min musiksmag.
  Ironien er god nok Julie, men en alien???
  Ok tøsen er lang i ansigtet…Men ligefrem en alien? Tror ikke jeg kan lade være med at grine næste gang jeg ser hende på TV eller på anlægget uden at tænke på dit billed…..*gmril*
  Venligst,
  Dennis

 106. Hold kæft, jeg har aldrig grinet så meget i hele mit liv… Først af ironien i billedet og derefter af hele denne “diskussion” bagefter. (Ville ikke kalde det verbal slåskamp, men det er det jo næsten, og nogen gange lidt for personlig)
  Jeg er selv fan af Celine men ikke hjerneforstyrret nok til at rakke ned på nogen fordi de mener noget andet end jeg.
  Denne debat er helt sikkert gået over i historien som den fedeste, dummeste og længste debat om ingenting og alting.
  Personligt ville jeg ikke deltage men bare afslutte nu hvor alle har fået vejret igen og kølet ned.
  Julie, du må starte sådan noget her igen en dag og så må vi håbe at folk kan svare pænt og på en høfligere måde….
  Tak for grineren

 107. Carina skriver:

  Hey…
  Julie, du er sgu for sjov. Bare billedet var sjovt og at du samligner hende med en Alien, det sgu for sjovt :0).
  Sikke en diskussion over en lille joke, come on Celine.dk fans, det jo humor på føste klasse. Jeg er selv super fan af hende og synes hendes musik er skide godt, men jeg vil ikke stemples i ryggen hvis det er det ry celine fans får.
  Udover det er Julie’s hjemmeside og hvad hun vil skrive, skriver hun. Det samme gør vi på celine.dk og gud hvor er der mange dumme meninger og spørgsmål også… så lad vær med at dømme Julie og se det som en joke, ligesom normale mennesker gør.
  Tak fordi du fik mig til at grine :0)

 108. mit navn det kan jeg ik huske skriver:

  jeg syns at det er i orden at hun skriver det jeg mener på celinedion.dk der står jo alt mugligt om at hun er den bedste og det kan jo være at hun bliver sur over det men det var lidt ondt at skrive at hun er en alien men hvis det er hendes mening og vi kan jo bare holde os væk

 109. Sally skriver:

  det er alt for dårligt…….

 110. Gerhard Schultze skriver:

  np.: sunn o))) – the grimmrobe demos. det minder meget om celine dion. bare lidt bedre, synes jeg.

 111. Mathilde skriver:

  Jeg har moret mig så godt på din blog, og dette er noget af det sjoveste. Skal du ikke snart skrive mere om hende der jeg ikke engang er sikker på hvem er for en? Det kan jo være de underholdende personer kommer igen.

 112. smorum skriver:

  HAHAHA ….. hvorfor har jeg ikke set dette her noget før? Det er da for morsomt…
  Faktisk forstår ikke ikke hvorfor der ikke er nogen der har taget den Alien i forsvar. Men det vil jeg da gerne være den første til at gøre …
  I skal ikke være onde mod de kære væsener der gæster vores planet … I øvrigt er Celine Dion jo en skrøne der ikke eksisterer, men som er et tankespind opfundet af CIA som torturmiddel mod russiske spioner i 60’erne … den stemme kan få hårdkogte kosmonauter til at græde som små tennis-piger … Og hvis man kører filmen med den første månelanding baglæns vil man kunne ane en af Celine Dion’s første indspilninger med ‘onde’ budskaber som: “Rødt er grimt” og “Burgere er verdens sundeste mad” (det sidste er jo iøvrigt modbevist i den stærkt kommunistiske film: Supersize ME ;o))))

 113. Simse skriver:

  Hvis alle har så meget i mod andres mening om Celine Dion – Hvorfor så side og læse det? Det er vel en parsonlig hodning om man kan eller ikke kan lide en specifik sanger, i stedet opstår der en kakofonisk og accessorisk indblandig af folk der måsek slet ikke burde befinde sig her hvor en prson fremsiger sin personlige holdning til et enme som andretydligtviser uenige i. Det er uden tvivl at at træde sig selv under fode og føre spot til egen skade.

 114. OH MY GOD skriver:

  Nu får jeg fandme snart en inderlig lyst til at brække mig!SERIØST, dét at man syntes at Celine Dion er FAB er u-d-e-m-æ-r-k-e-t!Men at man ikke kan ta´lidt ironi og en go’ gang humor, det er da for plat..SMORUM-jeg kan kun give dig ret;)Men seriøst, har folk ikke andet at give sig til?? I wonder.. Måske man skulle starte en Celine Dion hadeside, bare for at provokere?Der er jo åbenbart nok af “fans”..Sygt. Get a grip-i rest my case.Tak for en underholdende hjemmeside:)
  Julie

 115. Anne'R'R :') skriver:

  Celine Dion, er så ubeskrivelig dygtig til at synge, hendes tekser er fantastiske! verdens bedste sanger, & der kommer heller ikke en, der bliver bedre end hende!

 116. Nynne skriver:

  – CELINE DION – CELINE DION – CELINE DION – CELINE DION – CELINE DION –
  CELINE DION har den mest fantastiske stemme i hele verden ever!!! Det er der aldrig nogen der kan tage fra hende.
  Hun bliv kendt på sin stemme og ikke ved at vise både det ene og det andet, som mange andre kommer frem på!
  Jer der har problemer med Celine Dion, i må være nogle bange meget svage mennesker! Virkelig, fordi ellers ville i ikke have nogen grund til at svine hende.
  – Hvor ynkeligt, en alien? – hun er det mest vidunderlige, utrolige menneskelige talent på hele jorden. Alien, hvad sker der – GROW UP !!!!!
  UNDER 1% AF VERDENS BEFOLKNING; KAN SYNGE SOM CELINE DION.
  Så bare glem det jeg der er misundelige på hende og sviner hende til fordi i har mindre værds komplekser, i kommer aldrig til at synge som hende- ALDRIG!
  – CELINE DION – CELINE DION – CELINE DION – CELINE DION – CELINE DION –

 117. Maiken skriver:

  Årh hold da op /: .. Celine Dion er fannertastisk !!.. Prøv da selv at gøre det bedre?! Narj vel – for det kan man nemlig ikke! .. Din ost ;s

 118. Diana skriver:

  Hej (:
  – Synes de mange indlæg med at “julie, tag og få dig et liv,, osv. er fuldstændig latterlige 🙂 .
  Jeg er selv meget stor Celine Dion fan – og har været det hele mit liv.
  Har også hørt fra mange at de ikke fatter jeg kan lide hendes musik, men jeg har nu aldrig følt behov for at forsvare min musiksmag d: .
  Til Julie : På trods af min store respekt for Celine Dion – & min store hengivenhed for hendes musik synes jeg dit indlæg er genialt 🙂 .
  Har intet problem med at se humoren i dét.
  – Og hvis alle havde den samme musiksmag ville verden sq’ være kedelig (:
  ‘ Så til alle CD-fans derude, der åbenbart ikke har hjernekapacitet eller respekt nok til at tale ordenligt .. Calm down 🙂 ‘ Tror Celine Dion ville være skuffet over at have sådanne fans d:

 119. Mille skriver:

  jeg er en af de største fans af Celine Dion, jeg synes hun er det mest fantastiske sangtalent på denne jord! og INGEN kan måle sig med hendes stemme, og personlighed! hun er helt fabelagtig. jeg forlanger ikke at alle kan lide hende, jeg forstår bare ikke hvordan nogen kan nedgøre et menneske, som hende på den måde som du gør julie. der er sikkert også nogen der tænker, og mener det samme som dig, men bare ikke opreklammere det på den måde.. men uanset hvordan og hvorledes vil jeg aldrig kunne høre noget dårligt ved hende.. alt hva hun har lavet af musik er kæmpe hits. og ja titanic er den bedste film der er produceret på baggrund af et skibsbrud.!! det er en utrolig fantastisk historie! mere er der ikke og sige om det!!!!!!!!!

 120. Sigrid skriver:

  Det er da mere end tydeligt, at der er en dedikeret Celine Dion-fan, som skriver i flere forskellige navne herinde.
  Det baserer jeg pga. samme ordvalg, så som—>fabelagtig, misundelig, SQ, BRUG AF STORE BOGSTAVER, mange udråbstegn, spørgsmålstegn i hobevis…..og jeg kunne blive ved!
  Dig dersens, som har så indholdsløst et liv, at du skriver i adskillige navne herinde; Burde du ikke mentalundersøges?

 121. Emil skriver:

  I er jo nok alle sammen forskruede i hovedet! xD
  Céline Dion er den bedste inden for musik, og der er en grund til at hun er verdens bedst sælgende kvindelige artist…. Face it, you’re all wrong :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.