Cous cous, ikke bulgur!

Jeg kan se i min statistik, at nogen virkelig prøver at finde min opskrift på cous cous salat – men vedkommende søger hele tiden på bulgur (kombineret med mit navn og bloggens navn).

Det er derfor du ikke finder det – det er ikke bulgur jeg bruger, det er cous cous. Og opskriften er her!

Til fire personer:

En hel agurk, snittes i små tern. Et rødløg, i meget små tern. En ordentlig dusk persille – grov eller alm, som du nu foretrækker den. Et par gode modne avokadoer i tern. Oliven, feta, kikærter – efter behov og smag. Det mætter meget mere med kikærter i. Og så hælder du cous cous i en lille skål (jeg plejer at bruge børnenes melamin morgenmads skåle) og fylder op til et par cm. fra kanten. Og hælder spilkogende vand over, så det lige dækker med en halv cm. ca. Lad det stå og trække nogle minutter, til alt vandet er suget ind i kornene og så kan du skrabe det løst og hælde det i salaten.

Hvis man bruger god blok feta og gode oliven (jeg elsker de soltørrede fra føtex) så behøver man ikke dressing. Avokadoerne fedter det også.

Det smager også godt med stegt/kogt kylling i, rester af lammekølle, rejer eller små krydrede lammekødboller. I går fik vi det med chili-lamme-pølser inde fra den marrokanske slagter på Rantzausgade og det var en guddommelig kombi!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Cous cous, ikke bulgur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.