Crocs, nu med støvler?

Nå, men så fik jeg en mail den anden dag. Hej, skrev manden. Din blog er cool. Må jeg sende dig et par sko til dine børn og så kan du bruge det i et blogindlæg?
Ja. Sagde jeg. Sko? Du sender bare! Og hvor blev jeg GLAD for en no nonsense klar i spyttet henvendelse! Jeg er ret træt af de der mails fra reklamefolk, hvor de ikke vil sige lige ud at det de vil have er reklame, og de vil helst heller ikke sige hvad de vil give for det, hvis de overhovedet vil give noget. For det er jo ikke reklame vel? Øh, jo? Det er det.

Men ham her var så enkel og ærlig og sko?? Jamen det er jo normalt en udskrivning i tre-fire ciffer beløbsklassen, så det tager jeg gerne imod.
Og to dage efter kom de her:

20130116-175827.jpg

Det er jo ikke sko. Det er vinterstøvler. Og hold kæft hvor er de lækre! De er lette, varme, stabile og ungerne ville ikke tage dem af igen!? Klaras er str. 37 og det endte næsten i åben kamp, da jeg opdagede, at jeg også selv kan passe dem! Men hun tog dem på og gik med dem indenfor resten af dagen og dagen efter og først i dag blev de brugt udenfor.

20130116-180136.jpg

Agnes’s er superseje og moonboot agtige. Hun vil ikke have dem på i børnehave, men kun bruge dem til Fint. Jeg læste et sted at de kan smides i vaskemaskinen? Er der nogen der ved noget om det? For jeg mangler lidt fakta fra den meget enkle reklamefyr.

20130116-180600.jpg

Jeg ved faktisk ikke engang hvor de kan købes? Kan ikke rigtig Google mig frem til det helt rigtige. Men fede er de!!

20130116-180711.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

19 Kommentarer til Crocs, nu med støvler?

  1. Pingback: Du godeste! 10 års jubilæum forbigået i stilhed?? | Om livet i al almindelighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.