Dagen før dagen…:-)

Ja, så blev det torsdag og dagen før den dejlige chokoladekage…uhhmmmm – nårh ja, og så lige mødet med de der juni-madammer… Har trænet rytmik hele onsdagen, så jeg føler mig velforberedt! Og er lidt skræmt af Sannes udtalelse om nazi-mødre…

Hvis jeg har fået nogen omvendt til Pampers i går, så vil jeg godt trække lidt i land igen. Bleen alene gør det åbenbart ikke. I hvert fald vågnede hun flere gange natten mellem tirsdag og onsdag, selv om hun faldt hurtigt i søvn og ikke vågnede flere gange om aftenen.
Onsdag aften ville hun til gængæld slet ikke falde i søvn og det endte i noget skrigeri vi ikke har hørt siden kolik-dagene! Jeg var vitterligt på randen af sindssyge og havde lyst til at bide i klara og i mig selv, når min mave rumlede og vækkede hende… til sidst sad hendes far derinde og vuggede hende til hun faldt i søvn af udmattelse, mens jeg sad og overvejede om vi måske snart skal tage en kold tyrker og vælge den forbistrede "godnat og skrig dig i søvn metode"? Måske vil hun nu sove hele natten? Måske er det sådan noget enten-eller noget; vågen hele aftenen=sove hele natten. Sove hele aftenen=vågen hele natten?

Nå, men midt i al den her fokuseren på søvn eller ej, så synes jeg lidt jeg glemmer at skrive om alt det andet med Klara.
F.eks. har hun fuldt ud opdaget sine fødder og er meget optaget af dem. Især på puslebordet når hun får bukserne af, fordi hun jo så rigtig kan nå dem. Hun bruger mest venstre hånd, men jeg ved ikke hvor tidligt man kan se om et barn er venstre eller højre håndet?
Hun har også fået sig en lille latter. Det lyder sådan lidt havnearbejder-agtigt , hrøh hrøh hrøh – som havde hun tilbragt sit liv på en bodega og røget rød cecil uden filter fra før fødslen. Det er en sød latter, undtagen når hun griner den mens man prøver at få hende til at sove og er træt af hende og sur på hende… så lyder den ærligt talt lidt hånlig…

Og så er hun virkelig stærk motorisk. Ikke noget med at trille, men hun bruger sine ben enormt meget! Vil helst stå hele tiden, selv om jeg begrænser det så vidt muligt, for det går jo ikke at hun også bliver hjulbenet når hun nu er født med flyveører…:-)
Når vi ligger hende på maven mosler hun fremad, men først her til aften, da vi gjorde det på vores seng, kunne hun stå i mod med fødderne, og så kom hun faktisk en meter frem ca. Så hun skal nok blive en god kravler en dag!
Hun er meget stærk i ryg og nakke – men det var hun faktisk ret tidligt, det sagde SP selv 🙂 Hun sidder helt rank, også med meget lidt støtte, så jeg tror vi skal have samlet tripp trapp stolen snart, så hun kan sidde der når vi begynder at eksperimentere med andet end brystmad.

Og sikke et møg vejr! Barnevognen var fuldstændig gennemblødt da vi kom ud fra rytmik. Hvor stor en overraskelse kan det være for emmaljunga, at klimaet her forudsætter et VANDTÆT regnslag? Det er åbenbart ikke noget de har taget højde for?
Mødregruppen kom med herhjem, og her var faktisk helt hæderligt, eftersom Klara og jeg havde sovet længe om morgnen, og Kristoffer havde lagt vasketøj sammen, vasket op, lavet sin eksamensopgave, ryddet op og købt juice, chokoladepålæg, brie og kaffe ind til min MG. Helt ærligt! Jeg vil bare giftes SÅ meget med den mand!!!!
Så sad vi ellers i mg og var ret selvfede og roste hinanden for at være sådan nogen afslappede, åbne og søde mennesker, som bare kan hygge sig sammen. En af pigerne fortalte om en veninde hun har, som bor i Hellerup, og hun var lidt skuffet over sin mg, eftersom flere af mødrene der deltog UDEN børn… børnene blev da passet hjemme af den unge pige… hmm – går pointen så ikke lidt af det med en mødregruppe? Er det bare mig, eller er det ikke meningen man skal hygge sig sammen med børnene og at børnene efterhånden også får lidt sjov ud af hinanden?

Det er i hvert fald tilfældet for mig og min. Jeg har allerede planlagt Klaras 1 års fødselsdag i detaljer og de er alle inviterede. Vi skal have poolparty nede i haven, med et soppebasin til de små og drinks til de vokse. Og pølsehorn, minipizzaer og lækre salater – måske endda en punch-bowle?!!!? 🙂 Jeg tænker også, at det kunne være sjovt at holde Åben Have for ND folk til sommer. Så kunne I alle sammen komme med jeres unger (og ungernes fædre, hvis de turde/havde lyst) og I kunne selv tage en picknic kurv med og så kunne vi sidde på græsset og få sat ansigter på alle dem man skriver sammen med og føler man kender så godt, her inde fra. Kunne det ikke være sjovt? Det synes jeg, det kunne!

kh julie og klara

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.