Danmarksturné

Så så man lige mig besøge hele landet på 1½ uge. Er nu nået til Århus, efter en pludselig indskydelse. Når man alligevel er ved Vesterhavet, så kan man da ligeså godtkøre et par dage over Århus og besøge venner, før man kører hjem.

Men nu er jeg også begyndt at glæde mig til at komme hjem i mine vante omgivelser igen. Det er alligevel meget pakken sammen og pakken ud og køren rundt på 1½ uge.

Vejret har været perfekt og jeg er fuld af respekt for den danske sommer – den har virkelig taget sig sammen i år!

Men hvad sker der lige henne i det der provinsen? Jeg troede det var os i små lejligheder på 4. sal, der måtte døje med larm og støj fra naboer. Men den illusion brast så, efter et par dage på mine forældres terrasse. De har så fået ny nabo. Som i typen der hører Back to back, anne dorthe michelsen og tøsedrengene MEGET højt for åbne døre og vinduer – hele dagen – hver dag. Men det mest bizarre var dog, at musikken ofte blev overdøvet af hans snorkende hund… Man tror det er løgn, men da jeg først hørte den hund snorke, troede jeg vitterligt at nogen var ved at bygge til i nærheden. En konstant, monoton, meget høj rungen, som fik jorden til at skælve. Er der nogen der ser Ringenes Herre her i nærheden, tænkte jeg. Hvilken busk står den ork bag?? Og så var det bare en helt regulær sankt bernhards hund… Kan hunde få fjernet polypper?

Nå, men nu skal Irene og jeg i Magasin, Århus. De har også udsalg i denne del af landet. Men hvis jeg hører nogen sige ordet kernelæder en eneste gang til, så skriger jeg. Klamt ord. Helt på linie med ord som ægnuddel eller spand – føj de ligger dårligt i munden.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Danmarksturné

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.