Afsted igen

Så forlader vi det civiliserede falster med hurtig netadgang og begiver os mod outlaw sydfyn, hvor informationsmotorvejen som bekendt er en stillevej med bumb. Selv om jeg har hørt rygter om, at en af campingpladserne har lavet en netcafe… Rest assured, det vil blive undersøgt.

Planen er at køre om en time, så Klara kan sove i bilen.

I morgen tager vi i Odense Zoo, tror jeg, da der jo er gratis adgang der også, når man har årskort. Desuden er det en superfed zoo, med rigtig store, nye og moderne anlæg til dyrene. En sand fornøjelse, og ikke som i Kbh., hvor nogen af anlægene er virkelig deprimerende.

Derud over håber jeg på at få badet lidt, da mine forældre bor 200 meter fra fyns bedste badestrand. Og min mors kat har 4 killinger, der er ca. 8 uger, så mon ikke Klara skal mishandle dem lidt også – under opsyn? Hun endte i hvert fald med at blive rigtig gode venner med farmor og farfars hund futte (eller Butte, som hun kalder den – den er også blevet ret buttet efter alt det mad hun har stoppet i den).

Nå. øv. Videre jeg må.

Hov – ps. Vi var inde i Nykøbing og se Sin City den anden aften. Spøjs film, meget anderledes, men faktisk ret fascinerende lavet. Så også en taske, da jeg var inde og shoppe. En 400 kr.'s tro kopi af Mulberrys Roxanne taske… Tænker stadig på den. Men den er måske for stor – man kan jo have hele sit liv i den taske.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Afsted igen

 1. Kristina skriver:

  Kære Julie
  God fornøjelelse på jeres fortsatte Danmarkstour. Måske vi skulle gøre alvor af at mødes med Dorthe og Katrine i OdenseZoo en dag lyder godt.
  knus
  Kristina

 2. Ane Mette skriver:

  Fortsat god familie-turné 🙂
  Kunne også godt bruge en dag på stranden, men her må pakkes og flyttes 🙁
  Alligevel… solskinshilsner herfra 😉

 3. Liza skriver:

  jamen jeg er stadig dybt misundelig på jeres familie-turné 🙂 Trænger virkelig bar til at komme væk og slappe af. var på arbejdsmedicinsk i går, hvor det blev besluttet, at jeg skal på skolebænken og det er jo godt. jeg skal bare lige grave noget selvtillid frem, så er den hjemme .-)nyd nu hinanden og jeg håber at stoffer får set hvilken skøn og dejlig kvinde han er kæreste med 🙂 store knus….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.