Dejlig jul!

Vi har haft en dejlig jul, tak fordi du spørger! Ungerne har hygget sig og kun været ganske lidt efter hinanden i det klassiske jule-vente-limbo.
Vi har fået gode gaver uden at det føles svinsk. Jeg synes min udvidede familie er vildt gode til at give ønskede, brugbare, dejlige ting, uden at kamme over.
Jeg har fået de stræklagner jeg har ønsket mig i to år f.eks. Og en mumi kop, som jeg ønskede mig. Dem samler jeg på fra nu af, så ved du det!
Og jeg fik den her

20121227-102623.jpg
Den står pt i ovnen og bager mig et brød. Jeg er lidt spændt på resultatet.
Kristoffer og jeg havde aftalt ikke at købe gaver til os, for vi har købt en ny bil i stedet jo. Men han kom ved et uheld til at købe et halvt års abbonnement på HBO Nordic, så det synes jeg er min gave. I hvert fald ser jeg nu den der serie Girls, på iPad’en, og det er sjovt!
Jeg fik de her af min svigermor

20121227-102927.jpg
Og det er helt tilfældigt at hun ramte en af mine favoritdesignere. Det er en meget smuk røg agtig farve, som ser brun/lilla/sort ud, alt efter lyset.

En enkelt julefrokost d. 25. blev det til, meget hyggeligt, søde børn, masser af restemad med hjem. Og den 26. brugte vi på oprydning, sortering, udsmidning og omflytning på pigernes værelse, så det er lidt nyt derinde nu. Min store drøm er, at nogen ville bygge den her til dem (eller at jeg fik råd til en tømrer)

20121227-103312.jpg
Billedet er fundet på Pinterest.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Dejlig jul!

  1. AB skriver:

    Den kan vi da bygge selv, Julie! Seriøst. Jeg vil gerne hjælpe. Så laver vi en hyggeweekend ud af det. Tegner den op, laver mål, køber træ og det hele.
    Jeg mener det. Det kunne blive så fedt på pigerne værelse.

  2. visitsen skriver:

    Lyder som en dejlig jul og römertopf’en bliver du glad for – både til brød og simreretter … hvis du er til brød og simreretter 😉

    Fed seng – håber I får den en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.