Den lille pirat – interaktiv ebog

Her er lidt mere hygge til efterårsferien.
Den lille pirat er en interaktiv ebog for børn, der fungerer rigtig godt. Den er skrevet af Kirsten Boie og illustreret så fint af Silke Brix. Lars Thiesgaard læser højt.

ebog Den lille pirat
Sådan ser ebogen Den lille pirat ud på iPhone

Helt fra starten er der lyden af bølgeskvulp og det giver den helt rigtige baggrundsstemning for fortællingen om den lille vilde pirat og hans færden på de 7 verdenshave. Han spiser sine cornflakes og holder så ellers udkig efter skibe der kan plyndres. Han får plyndret en del skibe og enhver modstand er utilstrækkelig overfor hans store kanon. Han indser dog til sidst, at livet byder på andre fornøjelser end at plyndre skatte, blandt andet at have rigtige venner.

Den lille pirat er en ebog for børn der virkelig udnytter mediets muligheder. Der er masser af interaktivitet i hvert eneste opslag. Du kan få ting til at bevæge sig, til at sige ekstra lyde osv og det giver den ekstra dimension til historien, der er svær at få når man læser en papirbog op. Der ud over giver ebogen Den lille pirat dig mulighed for at vælge om du vil have historien læst højt eller selv læse teksten, og du kan oven i købet optage din egen oplæsning af bogen, så det er din stemme dit barn hører, når han eller hun sidder alene med iPad´en og læser Den lille pirat. Det synes jeg er en sjov ide.

den lille pirat ebog
Måske er en rigtig ven bedre end alle verdens skatte? Fra ebogen Den lille pirat

Rundt omkring i historien er der forskellige  spil der relaterer sig til fortællingen, men som også er et spil i sig selv. Disse spil bliver godt forklaret og er underholdende uden at være for svære.

En varm anbefaling af ebogen Den lille pirat herfra.

Udgivet af Lindhardt og Ringhof. Fås i iBooks til iPhone, iPod og iPad for ca. 30 kr.

Dette indlæg har tidligere været bragt på www.børnebøger.nu

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.