Det sidste bagværk

SÅ mangler jeg heller ikke at bage mere i år!

Jule-frugtkage

Ingredienser:
5 dl mel
4 æg
2 dl tørret frugt
1 tsk salt
1 dl farin
1½ dl nødder
2 l whisky

Fremgangsmåde:

1.Find en mellemstor skål
2.Smag på whiskyen for at forsikre dig om, at den er god.
– Hæld den gerne i et decilitermål og drik . . .
3.Gentag punkt 2
4.Tænd for elpiskeren
5.Pisk 1 dl smør og 1 tsk sukker sammen
6.Tjek at whiskyen stadig er OK, ved at drikke en deciliter
7.Schluk elpiskeren
8.Pluk to høns og schmid disse i skåhlen sammen med den frørrede tugt .
9.Thhænd f..for elpizzkeren igen
10. Hvis den frørrede tugt sætter sig fast i schkålen, så grav den fri
11. Smag derefer på whiskyen. Tze er vightit den schtadig er fffin
12…Ssså ..schkal du bruhhhhe 2 ss schalt, eller sssåådannåed…
13. Det er forresten ikke så intes.. intras.. vichktigt
14. Tzjeck wiskyen .. hik
15. Hak nødder. Og så llidt zåhkker, eller hva faen der er i nnnærhedn
16. Schmør ovnen
17.Vrid kageformen 220 grader. Glem ikke at *hup* schlukke elpizzzzzkeren
puhhh
18. Schmid schkålen ud af vinduet og tjek whiskyen igen

Gå ihhh zæng. Hvem faen ka’ alligehhveller li’ frugtkahhge

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Det sidste bagværk

  1. Linda skriver:

    Ho ho ho 😉
    Go jul

  2. Jeg vil straks gå igang med at bage! Endelig en opskrift der virker tiltalende…

  3. Anne skriver:

    Pyha Julie, det lyder som om du har haft en hård slutspurt!
    Jeg håber julefreden er ved at falde på nu.
    RIGTIG GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!
    Håber der ligger en masse lækre ting til dig under træet. Nattesøvn, f.eks. Og sweeeeet time alone. Hovedbundsmassage og sød musik. Skuldrene ned på plads og myoser der forsvinder som dug for solen.
    Tak for i år. Fedt at lære dig at kende lidt – på blogmåden.
    Tjulahop!

  4. Pollyanna skriver:

    Lyder til at blive en festlig jul…. 😉 Glædelig jul, jeg har fået mig mange grin over dine festlige betragtninger om livet i l almindelighed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.