Der findes andre butikker i London end Liberty

Joh, det gør der. Man skulle ikke tro det, men jeg så det selv. Her er nogle af dem jeg så.

Irregularchoice.com – skøre, vilde sko. Købte ikke nogen.

Tabio. Hel butik fuld af håndlavede japanske strømper. I alle farver, størrelser osv. Købte ikke nogen.

The apple of London, eller et eller andet med æble, hed den. Lå ved siden af de japanske strømper og solgte tøj og håndarbejde, i sådan et omsyet, retrosjovt look. De søger en fuldtids assistent, så hvis nogen trænger til luftforandring, såå… Dér købte jeg heller ikke noget.

Desigual. Meget farverigt, som en kommentator også sagde. For dyrt for min smag så dér købte jeg heller ikke noget, men min veninde her midt i billedet kom hjem med en ny flot grøn frakke. OMG, alle spurgte til den. Total talk of the town.

Her kan du se den bagfra

Tror, det var det dyreste der blev købt på hele turen. Skarpt forfulgt af diverse sko og mine indkøb i Liberty. Nårh ja, Liberty… synes du, du kan se det, der i baggrunden, bag frakken? Det kan du da vist også.

Desværre/heldigvis var klokken mange da vi kom forbi L.K.Bennet hér, så der fik jeg heller ikke købt noget.

Ivrige læsere af Sophie Kinsellas bøger om shopaholic´en vil genkende navnet som en af hendes favoritbutikker.

Næsten lige ved siden af lå den her lille brugskunst butik. Glemte helt at se dens navn i min ophidselse over alle de her ugler og babuschkaer. Kan godt være ugler og babuschkaer er so last season, men de er fandme stadig nuttede. Den var lukket, så jeg købte ikke nogen – ville heller aldrig have været i stand til at vælge.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Der findes andre butikker i London end Liberty

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.