Hjemme igen

Lidt sært at være hjemme igen. Fedt, fordi jeg har savnet familien og min egen seng og mit klædeskab. Sært, fordi det alligevel er meget rart at få maden serveret, værelset rengjort, håndklæderne skiftet osv uden at man løfter en finger selv. Og så bliver jeg ved med at tænke, at jeg liiiige kan nå at smutte hen i den eller den sjove butik og nå at købe den der dims/gadget/kjole etc. inden butikken lukker ved en 22-23 tiden. Men sådan fungerer tingene som bekendt ikke i Vanløse. I dag er det f.eks. søndag og butikkerne har lukket HELE dagen?!? Hvad sker der for det?

Jeg kan godt lide London. City var slet ikke så svær at finde rundt i, og hen mod torsdag/fredag vidste jeg godt, hvordan man kom hvorhen uden kort. Sådan nogenlunde. Og ellers havde de de her fantastiske vejvisere

Jeg vil prøve at få skrevet om ting i aften, og få en masse billeder op. Men i dag har vi lige en svigermorfødselsdag og i morgen er jeg nødt til at tage på arbejde, selv om jeg normalt har fri. 

I mens kan I jo glæde jer over synet af stormagasinet Liberty, rækker af silkeslips og en sofa betrukket i liberty stof.

Det sidste er lidt utydeligt, fordi det er taget i smug. Man måtte ikke fotografere derinde. Ja, jeg spurgte.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Hjemme igen

  1. Julia skriver:

    AAAAH – ikke fårligt at være hjemme – og slet ikke dårligt med luft under vingerne. Er naturligvis DYBT taknemmelig over at du snyder dig til at tage billeder.

  2. Julieumulie skriver:

    Den sofa der, den gad jeg godt nok gerne tage en lille skraver på!! Uhhh… udover at føle sig som dronningen af England tror jeg virkelig man ligger godt der!!!

  3. Kirsten skriver:

    Elsker at du har taget ulovlige billeder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.