Det blev en mojito.

Jeg havde jo så meget mynte i haven. Og Irma havde lys rom på tilbud.

Det var en virkelig hyggelig aften. Sjov, afslappet, rar, hyggelig. God mad, godt selskab, gode drinks (cosmopolitans, mojitos, brandbiler – dog ikke lige min smag – smoothies med vodka, asti m.m.)

Efter mad og de første drinks spillede vi rock band på xbox´en og så lidt sing star. Men det var hyggeligere at snakke. Man kommer temmelig vidt omkring i emner, når man er sådan 7 kvinder på slap line, må man sige. Ikke kedeligt.

Omkring kl. 2 var jeg så træt at jeg hellere ville sove, og så fik jeg en 7 årigs seng og sov sødt til omkring 7, tror jeg, hvor jeg begyndte at vågne og ligge og forsøge at sove igen. Jeg glæder mig virkelig til den dag, hvor man begynder at kunne sove tungt igen og ikke er så vant til at skulle vågne tidligt med en baby.

Efter et bad og et glas vand drønede jeg hjem, skiftede tøj og tog så videre med hele familien til pinseskovtur med stoffers familie og deres venner. Vi sad et sted ude i Brøndbyskoven hele dagen. I skygge, med mad og volley og freesbee og snak og en enkel sommersby cider.

Da vi kom hjem spiste vi restemad, ude på altanen. Og legede i haven, plantede, ordnede, hyggede med hængekøje og dukkevogn. De børn er bare så søde. Og faldt SÅ nemt og hurtigt i søvn. Klart nok, med sådan en lang og varm dag, udenfor.

Vi nupper lige endnu en i morgen, ikke?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Det blev en mojito.

 1. charity skriver:

  Hi: I am Miss charity how are you! hope you are
  fine and in perfect condition of health.I went through your profile and
  i read it and took interest in it,if you don’t mind i will like you to
  write me on this ID:(charityvaye12@yahoo.com) hope to hear from you
  soon, I will be waiting for your mail because i have something VERY
  important to tell you. Lots of love,
  charity!

 2. julie skriver:

  ironiironi

 3. FruGosch skriver:

  Måske er jeg langsom, måske har jeg ammehjerne (ikke måske…), måske er jeg ikke velbevandret i denne cyber-computer-blog-indernet-verden, måske er jeg bare fra Jylland (ikke måske…)
  men jeg forstår ikke helt…..?….er det en af de der fup-firmaer, som forsøger at få en love-affair via net, chat, email-kontakt, for så derefter at kræve penge ud af “offeret”???! Eller hvad?
  BORTSET FRA DET: Lyder som en rigtig hyggelig tøse-fest (Ja, de emner man ikke kan komme rundt om sådan en aften!!) og derefter familiedag. Men Hvad blev der af fotoet til Vores børn? Du glemte det vel ikke?

 4. Ingen frys-selv-is?
  Nå men det kan da godt være hyggeligt alligevel;-D

 5. Julie skriver:

  Faktisk havde vi en stor frys-selv is. Vi havde ikke flere isterninger, så vi frøs en blok is i en frysepose.
  Fotografen kom om lørdagen i stedet. Det passede mig bedre. Aner ikke om billederne vil kunne bruges, for han havde aldrig prøvet at fotografere børn før … den lader vi lige stå lidt … behøver jeg sige, at det var et værre cirkus?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.