Den bedste drink i verden?

Jeg skal til damefest på lørdag. Min net-mødregruppe (fra Agnes-tiden) afholder den længe ventede og flere gange udsatte påskefrokost. Uden børn. Uden mænd.

Men med overnatning, med drinks, med mad udefra og med Rock Band og Guitar Hero på spillekonsollen. Det kan kun gå godt. (Især fordi jeg dagen efter skal fotograferes til en artikel i Vores Børn, hvor jeg så – ud over at veje for meget og se gennemtræt ud, også kommer til at ligne en med tømmermænd…juhu)

Men hvilken drink skal jeg købe ind til? Vi skal hver have ingredienser med til en type drink. Jeg tænker lidt de der Caprihina´s, som jeg ikke kan stave til. Men er det rom eller vodka? Og lime, rørsukker og mynte, ikke?

Eller er der andre gode forslag? Hvad er din yndlingsdrink? Og hvordan laver man den? Opskrifter og ingredienser i kommentarfeltet, tak. Og nej, du kan ikke vinde noget.

mm 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

28 Kommentarer til Den bedste drink i verden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.