Det der med jordens undergang…

Jeg har egentlig taget en omsorgsdag i dag. Jeg har to, for Agnes, som skal bruges inden nytår. Og jeg havde tænkt mig at bruge den i dag på at få købt nogle julegaver.
Men kan det betale sig?
Hvis de der mayaer har ret, så slutter verden som vi kender den i morgen. Men spørgsmålet er, om den går helt i stykker, eller om den bare ændrer sig markant – men på en måde, hvor der stadig er brug for julegaver?
Jeg er jo nok nødt til at tage chancen og bare bruge de penge. Især fordi børnene får endnu mere brug for gaver, hvis de skal bo i kælderen sammen med mig, i længere tid.

Ellers flytter vi et bibliotek, på arbejde, igen. Det skulle gerne være sidste gang nu. Og jeg er færdig med Vampire Diaries, sæson 3, og meget deprimeret over det. Og vi har købt en ny bil. Helt ny. Sprit. Den kommer i starten af januar, og det er ikke en dag for tidligt, for den gamle larmer mere og mere. Den nye er en Skoda citigo. Den kan køre 24 km/literen og koster 550 kr./året i vægtafgift. Det er meget smartere med sådan en, når man kører så meget som jeg gør.
Jeg er også i gang med at lave en særlig julegave til en af mine yndlings ex-bloggere. Dem har jeg et par stykker af.

Bare et billede på ugen der snart er gået

20121220-090320.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Det der med jordens undergang…

 1. Konen skriver:

  Altså, jeg er nu ret sikker på det ikke er mayaerne der mente at jorden ville gå under i dag. Jeg læste et eller andet sted (kan selvfølgelig ikke huske hvor) at dem der går og forsker i den slags vist er ret enige om at mayaernes plan bare var at lave en ny kalender når den gamle udløb (alternativt kan man læse denne Non Sequitur-stribe, der giver et meget godt bud: http://nowopolis.com/images/stories/2009_images/metaphysics-spirit/mayan-calendar-comic.jpg)

 2. Husmoder skriver:

  Skal vi egentlig ikke bare holde en kæmpe fest i dag? Så kan vi jo forhåbentligt være lige glade med tømmermændende..

  • thejulesrules skriver:

   Ja, jeg har i hvert fald bestilt take away. Gider ikke stå i køkkenet på den sidste dag 🙂

   • Husmoder skriver:

    Næ, det kan jeg da godt forstå.. Vi har bagt pizzaer og bandet over økonomien.. (Havde ikke budgetteret med SÅ meget marcipan..). Nu over vejer jeg om det er for koldt til en nøgendans på taget som en sidste salut. (Ej, jeg overvejer det faktisk ikke, men jeg har altid syntes, at Dharmas (Dharma & Greg) version af forårsdansen så så sjov ud..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.