Det er lørdag aften…

… og naboerne holder fest! – er jeg den eneste der altid husker den der halvdårlige satire med peter schrøder og hende den anden? Hvor de er sådan et par… bitten og flemming, tror jeg de hed? Det er vist fra start 90'erne… jeg boede i hvert fald stadig hjemme. Og den sætning kommer altid til mig, når jeg sidder her med det sovende barn og føler at jeg går glip af et eller andet.

Men det gør jeg jo ikke. Går glip af særlig meget altså. Måske en enkelt drink… men jeg har skumbananer!

Har været i et uforklarligt positivt humør hele den forgangne uge, helt uden grund. Måske det der AF kursus virkelig har givet mig nyt håb? Måske er det de 4 jobs jeg skal søge her og nu? Måske er jeg bare inde i en mindre hormonel fase? I hvert fald har jeg været glad inden i, selv de få gange jeg har været sur uden på. Det er da bizart, som ens humør kan forme sig. Måske er det udsigten til det snarlige efterår og store trøjer… 🙂

Og hver gang jeg får ondt af mig selv, så bliver det lige sat i relief af min søde kollega og alle hendes problemer med eks'en fra helvede. I fredags kom jeg op på kontoret efter min vagt og så sad hun bare og græd helt alene, ned i tastaturet mens hun arbejdede som en besat med den hjemmeside vi skal have i luften på tirsdag… Virkelig trist at være så stresset og så ked af det på en gang. Jeg greb mig selv i at ønske at jeg kunne vinde i lotto for hende, eller få hendes eks banket af nogle fyre her ude fra amager, men når det kommer til stykket er der så lidt man kan gøre. Jeg endte med at lave noget tekst til hjemmesiden for hende, så havde hun da det mindre at bekymre sig om.

Det har også vist sig, at jeg kan beholde de 11 timer i hellerup noget længere end først beregnet. Fordi jeg nu er på kursus, altså i aktivering, så får jeg aktiveringsydelse, og ikke dagpenge. Og det gør så at det ikke tæller med i de 52 uger jeg må få supplerende i. Så der kan lige lægges de 13 uger til, som kurset varer! Men jeg håber nu alligevel jeg får et af de her 30-37 timers jobs, som jeg søger. I Farum, Albertslund, Søllerød eller Espergærde. Åhh, offentlig transport…

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Det er lørdag aften…

 1. kristina skriver:

  Det var også dem med de “to børn på henholdsvis… og …. år, du ved hende pigen med hårbøjlen og…..”.
  Tak for i dag, det var rigtig hyggeligt og dejligt at blive introduceret til “Den røde sofa” og Stoffers flotte logo.
  Vi fik “Thai away” – mums
  knus
  Kristina, der så tilgengæld stadig er lidt småsulten.

 2. Fr. Møller skriver:

  De hed Berit og Flemming, og Søs Egelind var Berit. Ikke at det er vigtigt, men nu vidste jeg det tilfældigvis lige *G*.

 3. Fr. Møller skriver:

  Og nåja, forresten, så var det altså om fredagen, de der naboer holdt fest…

 4. Julie skriver:

  Okay, tak for info 🙂 hovedsagen var også det med at naboerne holder fest, og jeg gør ikke :-))
  og til kris – selv tak – vidunderlig eftermiddag. Tror Klara er vild med martin, så meget som hun har snakket om ham til sin far…

 5. Pernille skriver:

  Hej Julie
  Jeg krydser fingre for Farum. SÅ kan det være, jeg ikke får helt så mange bøder for fremtiden 🙂
  Held og lykke med ansøgningerne.
  Og ja, det er MEGET underligt, hvad humøret er betinget af.
  Mange hilsner
  Pernille

 6. tine skriver:

  ja, ja..husker dem godt. Det var dem med ” det er fredag og naboerne holder grillfest”. Faktisk en stående bemærkning, som jeg stadig bruger meget. Måske skulle jeg holde op med det? Der er ligesom ikke nogen der fatter pointen. (hvis der er nogen)
  god søndag, må heller gå i seng igen. Har haft nattevagt og kan ikke sove. Føler som om jeg går på vat…ZZZZZZZZZZ

 7. carina skriver:

  Det er fredag aften og naboerne holder hest, er min personlige favorit(efter de havde talt om naboens fest mange gange ændrede de det til hest og den vrinskede). Den var voksenjulekalender før der var noget der hed THE julekalender. Tænk på børnene, Kim og Sofie på henholdsvis syv og ni år, som man aldrig så, de var glemt og der var også noget med en boulliabeaise??.
  Du får da selvfølgelig job i Søllerød, så kan du smide mine bøder væk *G* Ellers også så tryller de et fuldtidsjob frem på Hellerup, når du står med tilbud fra tre-fire andre steder 😉

 8. kristina skriver:

  Kære Julie
  Nu har jeg ligget og tænkt hele natten – nemmere end at rode reolen igennem;-). Mary Wesley; “Kærlighed og kogekunst” – absolut en interessant bog – inden for lige dét emne;-)
  knus
  Kristina

 9. per skriver:

  rolig nu piger

 10. Lofoten MD skriver:

  Julie – tusind tak fordi du gør det muligt at ramle ind i dette fantastiske blog-indlæg.
  Til Tine – jeg påstår HVER fredag at naboerne holder fest når jeg kommer hjem fra arbejde til min svenske kæreste! Og nej – hun forstår det ikke, men synes stadig det er ganske morsomt. Du er IKKE den eneste 😉
  Kim og Sofie – var de ikke altid forskellig alder? Hhv. 7 og 9 – 12 og 14 osv?
  Og ja, det ER fredag i dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.