Det første smil

Okay, så skider jeg på hvad videnskaben mener om den sag, men Agnes smilede altså til mig i går. Bevidst. Hun så på mig, hendes øjne var åbne, hun var ikke ved at prutte eller skide eller have ondt i maven eller noget som helst med ticks eller nervøse trækninger eller noget.

Hun smilede til mig. Og jeg smilede til hende. Og så var det væk igen. Men ihh, hvor er hun smuk, når hun smiler.

I nat sov hun fra 24 til 04, og det ville have været stort og fantastisk – og hårdt tiltrængt for mor her – hvis ikke Klara så var vågen to gange i det samme tidsrum. Første gang fordi hun ville ind til os og sove, og anden gang fordi hun skulle tisse.

I dag skal Agnes til zoneterapi en gang mere, og så tror jeg vi har nappet det i starten. Hun virker i hvert fald meget gladere når hun presser nu, og der kommer også noget ud når hun gør det. Det kender man jo fra sig selv, at det opleves som en stor fordel.

Ellers sker der ingenting. Jeg fik sushi i mandags.  

Nårh jo, og så har jeg udviklet en ny frygt. Fordi der er altid plads til lige en bekymring til, ikke?

Nu hvor jeg har to børn, og en far til dem som tilsyneladende ofte er ude af huset om aftenen (så skal han i bio, så skal han lave musik, så skal han træne fodbold, så skal han til generalforsamling i ejerforeningen etc) så er jeg blevet meget bekymret for ildebrand.

Hvis nu branden opstår i underboens køkken. Og breder sig opad. Hvordan skal jeg så, med en baby, kunne komme gennem mit køkken – som ligger over underboens – og hen til Klaras værelse og redde hende ud? Med en baby? Det er som om en voksen ikke er nok til at mandsopdække to børn.

Vi har en røgalarm der i høj grad virker – det demonstrerer den hver gang vi steger bacon… men jeg er også ude i noget med, at der måske skal være en rebstige til rådighed på Klaras værelse, så vi kan komme ud af hendes vindue? Men igen – med en baby???

Og hvad, hvis man skal vælge? Hvad, hvis man kun kan nå at redde en? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Det første smil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.