Det første tegn

Så er vi hjemme igen, og nu ved jeg at julen kommer – for i postkassen lå Magasins Julekatalog. Så ved man bare, at højtiden nærmer sig.
Og bilen har fået vinterdæk på, så sne kan det også roligt gøre.
Jeg får en travl uge, og ser allerede frem til en travl weekend også, der indebærer både en arbejdslørdag og to koncerter. Teitur på Forbrændingen i Albertslund og Hush på Jazzhouse.
Og på posthuset ligger en pakke og venter. Der er kommet knager til entreen. De skal nok pifte de hvide vægge og paneler lidt op.
Dear DeerDear Deer

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Det første tegn

 1. Marie skriver:

  Tvilling!!! Dem har jeg også jo. Knagerne. Jeg er meget glad for dem.

 2. Julie skriver:

  Så prøv bare at skrive http://www.bku.dk – så kommer du til hovedsiden, og så kan man søge efter knager derinde. Knagerne hedder Dear Deer – og hvis man søger på det, på Google (kun danske sider), så kommer der flere netbutikker frem med dem.

 3. Kirsten skriver:

  Nårh, det er ikke julepynt?
  Jeg tror, jeg skal lade billedet stå lidt… før jeg lige vil kunne se de knager for mig i min entre.
  Men fancy, det er de da. Pssst.. er de også moderne?? 🙂

 4. Maria uden blog for indeværende... skriver:

  Hvor er de fede, de knager ! 🙂

 5. Line skriver:

  Hej Julie. Hvor har du købt knagerne? Jeg er nemlig på de evige jagtmarker for at finde nogle fine nogle til en ny bolig.
  Hilsen Line

 6. tine skriver:

  Nårhhh er det knager?? Troede det var julepynt 🙂

 7. Bodil skriver:

  Skønne knager – hvor har du købt dem?

 8. Julie skriver:

  Ja, er de ikke flotte??!! Jeg har købt dem på hjemmesiden http://www.bku.dk/hjemmet/knager_104_da/ – dér koster de kun 75 kr. stk., hvor jeg på de fleste andre sider har set dem til enten 80 eller 130. Man kan også få dem i butikker ude i virkeligheden, f.eks. Forvandlingskuglen på Holmbladsgade, Amager.

 9. lene nehlsen skriver:

  Øv linket til den butik der virker ikke 🙁
  Men god fornøjelse med Teitur – livekoncerter med ham er så rart…

 10. Julie skriver:

  Ja, Sanne. Jeg har fået kataloget. Til gengæld fik jeg aldrig IKEA´s 2007 katalog, og det har alle andre fået! Måske ved magasin bare, at jeg ønsker mig alle mine julegaver derinde fra alligevel? Det er nok en form for VIP service 🙂
  Knagerne er oppe. De er funky, så kan I sige hvad I vil! Hele året!

 11. Sanne skriver:

  Mener du seriøst at du har fået kataloget??? Fatter ikke en bønne, troede de var holdt op med at husstandsomdele det – og urimeligheden topper da når du melder at det er leveret bare 500 m herfra, men ikke her. Uacceptabelt Magasin, så er det sagt!
  De knager der julie…. hele året eller?? Kan huske vores gamel nabo der satte “julegardiner” og “påskegardiner” op måske burde man tilpasse mere af sit indbo efter højtiderne :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.