Mere spænding end man behøver

Når ens mand sidder ved mac´en og roder med noget wordpress for en veninde, der skal have en blog op at stå. Og så lyder det “Ups”.

“Jeg skulle baaaare lige prøve noget”

AAaaaaaarrrggggghhhhhh

Og så er hele ens personificerede design væk, fordi han ikke lige så, at det var mig, der var logget ind. Jamen, jeg ved slet ikke, hvordan det kan lade sig gøre, ikke at se det?

Men af en eller anden årsag tog jeg det meget roligere end jeg selv havde regnet med. Og faktisk tror jeg, min ro skræmte ham endnu mere end et evt. raserianfald ville have gjort? Han sagde i hvert fald undskyld meget grundigt.

Og heldigt for mig (og ham) så havde det nye tema han havde valgt til mig (twenty twelve), gemt alle mine widgets herovre til højre (for dig). Så jeg kunne copy paste koderne ind i et google doc før jeg skiftede tilbage til mit tema (twenty ten) og så har det kun taget mig en times tid alt i alt, at få alting tilbage til normalt igen. Så det kunne have været meget (MEGET) værre.

Ellers er det jo mandag. Jeg har fri. Jeg skal ordne en masse ting. Og senere skal jeg i bio og se denne her

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Mere spænding end man behøver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.