Det var det, jeg sku´…

Det var det.

Det var den der jobsamtale i Vordingborg. Det var huskøb, bedsteforældre tæt på, svoger, svigerinde, klaras kusine tæt på. Det var vaskemaskine. Og frem for alt, så var det jo et udfordrende, spændende og sjovt job.

Var til første samtale i torsdags, og det gik rigtig godt. Blev derfor indkaldt til 2. samtale i dag. Som også gik rigtig godt.

Og alligevel fik jeg det ikke. Nej.

De valgte hende, de havde som vikar i forvejen. Efter at have siddet og rost alle mine gode ideer, og udbrudt ihh og næhh, og DET var en god ide, og taget notater af det hele. Og så valgte de hende de kender i forvejen. Det kan man jo ikke bebrejde dem… eller jo, det gør jeg sq. De kunne godt have været lidt mere modige. Men nu fik de jo både mine unikke ideer og en som de kender godt i forvejen. Win/win situation for dem. Surt for mig.

De kunne ikke sætte en finger på mig. Jeg kunne det, jeg skulle kunne, de kunne godt lide mig. Der var ikke en eneste ting, de synes manglede eller som jeg skulle have gjort anderledes eller bedre. Jeg må endelig søge igen en anden gang. Ihh tak.

Og jeg ved det godt. Så var det nok ikke meningen Julie. Der venter dig noget andet, Julie. Op på hesten igen, Julie. Jaja, klap I lige selv den hest. Personligt tror jeg lige, jeg står af og er ked af det og skuffet og sur et par dage. Det betød virkelig meget for mig det her, og der kommer ikke lige en chance som den igen, de næste par år. Jeg vil godt have lov til at være ked af det nu. Skal nok sadle den hest op igen snart, men tager altså lige et par dage på græs.

Holdt masken inde på cafeen, hvor jeg ventede sammen med Mads og Karen. Holdt masken hele vejen hjem i toget, ind i Irma, foran ham der Clement K i kasse-køen, og lige indtil jeg så min cykel. Så kunne jeg mærke det pressede på. Løb hele vejen op ad trappen, mens jeg tænkte; hold det inde, hold det inde, hold det inde. Og slap det først ud, da jeg havde stoffermandens arme om mig. Lortedag.

Øv.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Kommentarer til Det var det, jeg sku´…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.