Drømmetydning søges!

Hvad betyder det, hvis man drømmer at der bliver ved med at være nåle gennem ens fingre og huden på ens hænder? Helt almindelige knappenåle, som hele tiden dukker op, enkelte stukket tværs igennem fingrene og andre bare igennem huden på hænderne? Og hver gang man tror, man ganske forsigtigt har fjernet dem allesammen – og det gør jo også ondt – så er den ANDEN hånd pludselig fyldt med dem, og man kan starte forfra! Og hvad betyder det, at ens største bekymring i drømmen er, hvor i alverden de her knappenåle kommer fra, for sådan nogle har man slet ikke i husstanden! Prøver min underbevidsthed at fortælle mig, at den vil have mere akupunktur??

Og hvad betyder det, når den næste drøm i rækken er sådan en detaljeret og bizar historie om en flok forskere, som bor i en hytte ude i en stor mørk skov, og man er på vej derhen for at observere dem. Og i toget sidder man pludselig ved siden af alle ens lillesøsters små hip hop venner fra dengang hun gik i 6. kl. og de er sure, fordi de ikke gider læse ens dameblade?? Og da man så endelig når frem til de her forskere i den her skov, så har man mest travlt med at stå og lune bagels til dem, i en ovn som står bag i en bil… – mens de selv kæmper for at redde sådan et giftanlæg, som ligger i et gammelt slot, og er fuldt af de her dødsensfarlige parabener… Anlægget er overophedet fordi bladene er faldet af træerne og der ikke er skygge på det mere, og nu truer det med at sende giftige parabener ud over hele verden! Og de to som skal passe det er syge, og ligger i sengen, og tror ikke på forskerne, som siger at den er helt gal! Og endelig bliver alle forskerne anholdt af politiet, som har rottweilere med, fordi forskerne har nedlagt en militærhelikopter (også en pænt fjollet ting at gøre i deres situation…) og skudt efter besætningen!

Og hvad i alverden betyder det, når den her drømmerække slutter af med, at min veninde bliver ved med at ringe, for at få mig til at tage med hende i føtex, og da jeg så endelig giver mig og møder op, iklædt jeans og t-shirt – naturligt nok – så er det hele et set up og hun har narret mig, for i virkeligheden er det hendes surprise bryllup, og alle andre gæster står og glor på mig, iført gallatøj! (mon det her er en ny variant af jeg-er-nøgen-offentligt drømmen??) Og alle gæsterne er journalister fra tv og fra aviser og blade, bl.a. kommer dem fra Alt for Damerne i flok, og går arm i arm, mens de laver grin med deres ens pagehår… Og så var Axel Boysen der, og det eneste jeg tænkte var, at bare han nu har sin kone med, så jeg kan spørge hende om hendes bog og hendes journalistiske virke!

Og så troede vi, at jeg havde en livlig fantasi når jeg er vågen?? Ikke flere oliven før sengetid til dig, julie!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Drømmetydning søges!

 1. Morfar skriver:

  Det er et tegn på at du tager for mange stoffer, måske du skulle prøve at skære lidt ned? 😀

 2. Eva skriver:

  Hvem er Axel Boysens kone?
  KH
  Petite1

 3. kristina skriver:

  Sikker på det hele drejer sig om mere akupunktur!!!
  Det hjælper på det hele – helt 100
  knus

 4. tine skriver:

  så lige de nye trends fra bl.a marc jacobs på tv2.dk…se selv hvis du har lyst.

 5. Mathilde skriver:

  Jeg er ikke den eneste med psykotiske drømme. Hurra!

 6. freddyen skriver:

  ….skulle jeg hilse og sige nej til! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.