Dream on

Hvis nu man skulle giftes i en pæn kjole…

Nuuuåååårrrh, hvis det var den her fra Oscar de la Renta

oscars 

…til € 4.888,51… så nok ikke (men Lis, skriv lige hvis du kan sy en lignende, evt. med noget Liberty stof inde over!)

Eller denne her fra Moschino – så skulle man være sådan rigtig fin sommerbrun!

mosi Lidt billigere, € 1.020

Denne her kan jeg faktisk ret godt lide. Den ville jeg også få brugt igen og igen. En sort kjole, der er behagelig, kan man altid bruge! Enkel og elegant. Og endnu billigere – Catherine Melandrino, € 595

caty 

Og hvis jeg ikke havde mormor-overarme og slap amme-hud på brystet, så ville den her være så meget mig. Total glamour! Fra Marchesa, € 3.622,13

mmm 

Hvad sker der for mig, med alle de sorte favoritter? Ligner mig egentlig ikke… Men jeg ville også være fin i den her, fra Stella Mccartney, € 1.780

stella 

Alle billeder og kjoler har jeg fundet på Net-a-porter.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

29 Responses to Dream on

 1. Anne skriver:

  Melandrinokjolen er fantastisk smuk!
  …og det betyder da kun uheld at blive gift i sort, hvis man er overtroisk. Og hvem pokker gider være overtroisk, hvis man ser godt ud i sort?

 2. @nj@ skriver:

  Tag lige et kig på http://www.asos.com/. Her er lækre kjoler til billige penge. Og jeg har altså også hørt det med sort kjole og uheld…men det kommer vel i grunden an på hvor meget man tror på overtro? 🙂

 3. Lone skriver:

  så er der da ændret noget siden min farmor fx blev gift – dengang var det meget normalt at kjolen var sort og det betød bestemt ikke uheld for hende. Hun var sørme godt gift 😉
  Melandrino er også min favorit af dem du har linet op.

 4. julie skriver:

  Ja, I gamle dage blev alle konfirmeret og gift i sort – fordi så kunne kjolen jo bruges til andet bagefter også. Lidt det samme vi er ude i her. Og seriøst, så tror jeg at hvidt ville give mig større uheld. F.eks. en gom der løb skrigende bort…:-) Og de grimmeste grimme bryllupsbilleder – ihh sikke et minde!

 5. Jeg blev gift i sort sidste sommer. I princippet kan jeg så genbruge kjolen. Men det går fint her med ægteskabet. Og hvis ikke det går, så er det helt sikkert kjolens skyld. Så har man i det mindste en god undskyldning.

 6. Lis skriver:

  Ork! For små 5000 € kan du få Liberty, til du ikke kan få vejret for bare små blomster i mylder. Du siger bare til;)
  Men jeg er som dig også mest til de sorte kjoler. Man føler sig bare lidt mere lækkerbrud. Tror jeg. For jeg blev jo selv gift i lårkort hvid og følte mig da egentlig drønlækker og da især efter jeg fik champagne:)

 7. julie skriver:

  Men Lis, du ER jo også lækker! Nogen af os andre minder mere om Hobitter. Små, behårede og lidt for glade for second breakfast´s!

 8. Karen skriver:

  Jeg er klart mest til havebryllup i den blå Stella Mccartney! Sort er hverken have eller sommer eller bryllup i mine øjne – måske trænger du bare til at komme i byen og feste ‘the old fashioned way’ siden du drømmer om alle de sorte kjoler 😉

 9. Kristina skriver:

  Det betyde uheld at blive gift i sort…. men den første kjole er fed!

 10. julia Lahme skriver:

  synes de er skønne allesammen! Men Anna Sui kan også noget og er væsentligt billigere end dem, du har linet op. Forresten er mytheresa.com mærkeligt nok billigere end netaporter, hvis man nu er nødt til at kaste sig ud i bundløs gæld… ÆÆÆÆÆLSKER kjoledrømme. KH J

 11. Trine skriver:

  Hey
  Jeg stemmer klart for at du FØRST køber den lækreste kjole og DEREFTER planlægger den fest der passer til kjolen!
  Og så skal du måske overveje at opfordre alle øvrige bryllupsdeltagere (dog måske med undtagelse af gommen??) til at komme iført hvidt….
  Så kan de gå rundt og ligne rullepølser, mens du sparkler og glimter 🙂
  Fortæl noget mere om det der bryllup – eksisterer det andre steder end i dit hovede?
  Kh Trine
  ps. har altså tilføjet din blog til min liste – jeg er færdig af grin!!

 12. xxxlicious kjoler, du vil sikkert være skøn i dem alle sammen , så hvorfor nøjes med en? (Hey indre bøssestylist: Forlad mit tastatur!)
  Godt nok med tøjet, men en fest er jo mange ting, så: Hvornår kommer der billeder af forslag til maden…?
  Må jeg iøvrigt foreslå at lave italiensk flæskesteg i webergrill, inspireret af Roald Als, fra hans bog Kvinder ud af køkkenet, Porchetta hedder det vist, og det er noget med en groovy hjemmelavet pesto af krydderurter, peccorinoost, pinjekerner og olivenolie, som smøres i en rille man skærer på langs i stegen under sværen, hvorefterter sværen eftermonteres og det hele grilles… En god rødvin kan jo skylle selv de største stykker krydderurter væk!
  Er man erkendt hobbit, kan man jo bare spise den næste uden svær:-D
  DFO

 13. @Julie: Sker for mig og sker for mig? Kjole er ikke lige min store passion, men fest og mad, derimod… I’m there!
  Derimod er jeg gift med en stofafhængig, romantiker, som har opdraget på mig i 16 år, eller halvdelen af mit liv, så jeg har da lidt at give et besyv med om, specielt i det der kirke kontra designerkjoledilemma.
  At jeg i det hele taget er havnet på din blog er et tilfælde, da jeg cruisede rundt i Suzy Q’s blogliste… Ja verden er lille. Jeg er ny i det her, men synes det er morsomt, og jeg ‘samler’ på sjove blogge, f.eks. ramte jeg Suzy’s via Jammermand’s, hvor jeg røg ind… tjah? Det har jeg faktisk glemt.
  Da jeg så klippet med torvekoret, var jeg solgt. Desuden synes jeg at du skriver godt og har en sjov humor, uden at undlade at forholde dig til verdens alvorlige sider.
  At det så kom til at dreje sig om bryllupper og kjoler…tjah? You live and you learn…
  Hvis og hvis… du en dag keder dig, kan du da kigge forbi min blog og se hvad der rør sig der (madlavning er faktisk et centralt tema!). Det er en meget blandet landhandel!

 14. julie skriver:

  🙂 Jamen jeg har da allerede været forbi. Når man sådan får en ny kommentartor, så skal man da straks se, hvad det er for en giraf! Og det er virkelig sjældent jeg finder en mandling blogger jeg gider læse, så selv tak!

 15. @Julie: Hrmf påstår du at mandelige bloggere er kedelige? Skal jeg være såret på mit køns vegne, eller stolt over du ikke putter mig i den boks? Vælger det sidste, og smiler lidt. Undres over denne generelisering:
  Sikkert noget med at mandlige blogge kun handler om umulige kvinder, fodbold og sex, hvis jeg skal putte en kvindelig smagsdommer i bås, eller hvad?
  Er det måske sjovt hva? 😀
  Nå Gnavpot, Professor Teflon og Kridt-iglen skal sove, men først skal de have et kapitel i “Dødens Terning” af Kenneth Bøgh Andersen… Mon ikke Iglen ska ha en Pedersen i stedet?

 16. julie skriver:

  Karen – du har nok ret i noget der!
  DFO – hvad sker der for dig? Kjoler? Madopskrifter? Men tak – den steg lyder god!
  Trine – njah…det eksisterer nok mest i mit hoved. Og lidt i sofaen om aftenen, hvor jeg siger “og så kunne vi jo også…. eller hvad med hvis vi….osv” og han siger “mmm” eller “det lyder fint” i mens han ser noget i tv. 🙂 Men han læser jo bloggen, så mon ikke han holder sig opdateret og møder op det rette sted, den rette dato?

 17. Sanne skriver:

  Jeg kan bedst li’ den billigste, WOW den er bare SUPERflot!!!
  Den første er også vildt elegant!
  Se så at få ham ned på knæ! 🙂

 18. julie skriver:

  Nej, jeg påstår ikke de er kedelige. Men de fleste af dem jeg er stødt på skriver om elektroniske gadgets, politik eller damer. Og det er jo fint, men bare ikke noget der interesserer mig. Jeg vil helst læse om noget jeg kan relatere til.

 19. Lone skriver:

  og der er kjoler, fester og Kitchen Aid jo lige sagen 😉 (har også været rundt om den Forkromedes B)log

 20. Lis skriver:

  Ih, mit kamera forstår da virkelig at snyde, hvis du tror jeg er så smækker, Julie:-)
  Jeg æder som en sømand, der er lige er gået i land efter at have levet af beskøjter i et års tid. Så second breakfast? Jo tak;) Måske man skulle gå i køkkenet igen allerede nu? Tror stadig vi har noget af den der gode emmentaler tilbage….

 21. En Kitchen Aid er vel også en gadget? Men fair nok point taken… Jeg er nok ikke som mænd er flest? Stærkmandstøjet på i køkkenet, og dans uden arme… Det er mig!

 22. julie skriver:

  Kitchen Aid… suk… hvem der bare havde sådan en!

 23. Mette skriver:

  Du kan jo skrive Kitchen aid’en på den fiktive bryllupsønskeseddel;0)
  Jeg har en rød – til gengæld har jeg ikke en lækker kjole eller en anledning til at tage en smækker kjole på til. Suk.

 24. Lone skriver:

  he he he…ja sådan en KA er også på min bryllupsønskeseddel, men honestly……….tror jeg gør bedst i at satse på at købe den selv 😉 Og ved du hvad, du Forkromede? Det er ret fedt der også er mænd som dig…nu kender jeg dig jo ikke andet end fra dig blog, men det ville edderrødme se surt ud for bryllupsindustrien hvis alle mænd var som ham jeg deler matrikel med.

 25. yannita skriver:

  melandrino, wow! man har lyst til at gifte sig…igen!!!
  har du ikke set at der holdes bryllups messe i bella center weekenden 17-18 januar??? er det ikke noget for dig???

 26. @Lone: Bryllupsindustriens ve og vel er nu ikke noget jeg ligger søvnløs om natten over. Jeg synes du skal kigge på ham (hed han Henrik?) og så sige… Jeg tjekkede udløbsdatoen på de der børn, og det er ved at være oppe over at vi skal beslutte om vi skal beholde dem. Hvis vi alligevel hænger på hinanden og børnene mange år endnu, hvad så med at fejre det med en fest? Hvad synes du?
  @ Julie & Lone: Men har I overvejet at mændene ikke vil giftes, fordi de ikke synes de har råd til at holde den fest de gerne ville have? “Skat, hvis du en dag skulle giftes, hvem skulle det så være med?” eller “hvordan ville du gerne have det?” Ved ikke om det er sådan, men det var da en mulighed.

 27. Trine skriver:

  Hmm… Overvejer lige et øjeblik om ikke købet af en Kitchen Aid er anledning nok til at det bør fejres med en ny kjole… og en fest??
  Kan man invitere til en ceremoni, hvor man forenes med sin nye køkkenmaskine?
  Eller endnu bedre, en fest fordi man har købt en af sine drømmekjoler?

 28. julie skriver:

  Hej Yannie! Nej tak, jeg tror ikke bryllupsmesse er noget for mig 🙂
  Trine – det er da klart man kan det! Hvis man har fået en kitchen aid, så manglede det da bare at man lavede en masse mad med den og holdt en fest med dresscode. Det vil jeg klart gøre, hvis jeg en dag får sådan en maskine!

 29. Annette skriver:

  Prøv at se Charlotte Østergaards kjoler på http://www.charlotteostergaard.dk – der er SÅ fine!!! Blev selv gift i en af hendes rober i sommers og sammen tog vi kegler. Kjolerne fås i mange lækre farver og er tilmed til at betale!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.