Styr på garnet

For lidt tid siden vandt jeg jo i en give-away ovre hos Lis. Juhuu! Og jeg havde ellers ikke vundet noget siden 2.g. – hvor jeg i en random udtrækning i min bank vandt to billetter til en håndboldkamp mellem de lokale GOG og nogen andre fjolser i H2O sandaler. Folk der kender mig, vil vide hvor meget jeg hader og foragter håndbold. Men jeg inviterede skolens flotteste fyr med, så lidt godt kom da der ud af det.

Nå, men det jeg ville sige var, at den hårbøjle jo er ankommet med posten for længst. Men at jeg ikke har kunnet uploade billeder til picasa. Og når jeg bruger dem jeg har liggende er det ikke altid de bliver vist, så sig lige til, hvis I ikke kan se billederne. Aner ikke hvad dælen der foregår derovre!

NÅ! Men det jeg ville sige VAR, at det er den flotteste hårbøjle nogensinde. Og her kommer den, på verdens sejeste model MiniAgyness:

wauw 

smuk

 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Styr på garnet

 1. Johanne skriver:

  Jeg ser ingenting. Øv
  Kh Johanne

 2. Lone skriver:

  I min fantasi ser det fantastisk ud 😉

 3. Julie skriver:

  Nu er de der. Lorte picasa. Men nu bruger jeg bare mit eget domæne så. Ha! De kan ikke stoppe mig!!

 4. Marie skriver:

  Den er FLOT! Hvordan vinder man sådan én?
  (nåååh, ovre hos Lis – okay ja…yesyes. Fandt selv lige ud af det. Tak)

 5. Lone skriver:

  Jeg må medgive at det er en ret lækker kombi – model/hårbøjle

 6. Lis skriver:

  Hihi, hvor er hun sød, din Agyness;) Det’ jo det jeg siger: Den kan bruges til både børn og voksne. Skisme smart! Og btw fedt at billederne hedder henholdsvis ‘wauw’ og ‘smuk’:-))

 7. Eva skriver:

  Er grøn af misundelse. Ikke på hårbøjlen da det der Liberty ikke lige et mig. Men fordi dit barn som ikke en gang er 1 år har mere hår end mit barn på snart 3 🙁

 8. Sanne skriver:

  Den får du da ikke love at få for dig selv! 🙂
  Jeg troede kun at det var i USA man lavede give-aways! Måske jeg skulle få mig en blog og rydde lidt op, jeg har garanteret en del liggende som jeg ikke bruger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.