dum uge – klara vil ikke sove


Jeg har åbenbart et barn der tror power-napping er rigeligt når man kun er 5 uger gammel. Den sidste uges tid har hun helt skippet sine lure efter kl. 14 om dagen, og har ikke sovet igen før omkring 22-23 om aftenen. I dag har været helt åndssvag.
HUn falder isøvn i sin vugge. Jeg går. 5 min. senere er hun vågen og tydeligvis sulten. Så ammer vi, hun bliver træt, bliver lagt i vuggen og vugget og snakket lidt med, sover 5 min. os.v. o.s.v. HELE dagen!
Nu er hun selvfølgelig overtræt og er begyndt at skrige, hvad hun ellers ikke gør i løbet af dagen.
Er det varmen? Er det kolik? Er det en fase? Er det fordi hun er sulten hele tiden og er i gang med at øge mælkeproduktionen? Der er bare intet at stille op. Hun gider ikke gå tur i barnevognen, hun gider ikke bæreselen og mit bryst og vuggen dur kun kort, så vågner hun igen.
Jeg ville ønske hun var tilbage i maven og blev født på en køligere årstid. For det gør det heller ikke nemmere at jeg sveder som et svin og er ved at eksplodere. Gud ske lov, at Kristoffer er hjemme også, så han også kan tage hende…

Men indtil kl 14 ca har vi det alletiders. I morges kom SP uanmeldt forbi. Vi sad ellers og ventede på hende i går, men der kom hun ikke. Så dukkede hun op i dag og kunne ikke forstå, at vi ikke havde fået et kort om, at hun først ville komme i dag p.g.a. ferie, for det skulle hendes kollega ellers have sendt.
Men det gik fint. Klara vejer 5100 gr. nu og er 59 cm. så hun bliver en stor pige. Tænk at jeg kun er en meter højere end hende 🙂

Nå. Jeg orker ikke at høre mere skigeri nu. Jeg vil prøve at gå i seng selv og amme liggende. Det plejer heldigvis stadig at virke…
kh Julie (og ikke Klara – hun gider ikke hilse!)

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.