Duser-sangen

Arbejd, arbejd, arbejd, arbejd – ok, jeg kan kun huske omkvædet… men arbejder, det gør jeg. Støn, hvor er det bare et hårdt job, at sidde her. Mødte Peter Mygind i dag, her på De Kendtes Bibliotek. Føjet til listen af kendte jeg har hjulpet med litteratur: susanne bjerrehus, kulturministeren brian, mads mikkelsen, signe wenneberg, jes dorph og nu altså – peter mygind. Men det er åbenbart underordnet, hvor højt på strå man er – kultur kan alle bruge.

Glæder mig ellers til en friweekend. Er meget træt af aften og weekendvagter. De er ikke sjove. Nok.

Leder stadig efter et billede af mine nyeste Sko, de lilla marc jacobs, så jeg kan vise dem her. Har ikke hørt fra butikken endnu. Måske er hun stukket af med dem? Måske er skomageren stukket af med dem? Går forbi i dag og spørger til dem, og kigger måske lidt på udsalget. 40 % er også en slags besparelse, og så skal man overveje om man har råd til IKKE at købe noget! Klara skal også have nye vinterstøvler. Har de gamle angulus mistænkt for at bære hovedvægten af skylden for hendes styrt-ind-i-sandkasse i mandags. Panden er fin forøvrigt, og hun er på toppen. Har stadig plaster på, så vi ved ikke om der er ar. Nå, men de gamle er så stive i skaftet, så hun vralter rundt som kun en 1½ årig kan det… hun må have nye, med blødere skafter, så hun ikke vælter omkring.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Duser-sangen

 1. Sanne skriver:

  Jeg kunne kun finde den på engelsk, men tilgengæld er der melodi på også og så er det bare sing along gå amok!! :o)
  http://www.mereteland.dk/fragglen/fragg2.html
  god fornøjelse og forresten arbejde min mor i hellerup en kort overgang og faktisk nåede jeg at støde ind i alle på din liste – undtagen mads mikkelsen & signe wenneberg… de må gå meget ude alle de kendte, men ok hvordan skulle de ellers blive set? :o))
  Knus

 2. Sanne :o) skriver:

  nååå – der var den :o) – et remix, men teksten skulle passe
  http://www.fragglerocker.com/media/audio/Theme_(Danish_Remix).mp3
  Og så snakker vi ikke mere om fraggler vel?? Jeg ville så gerne smage dusernes tårne da jeg var lille, nøj hvor så de lækre ud!!

 3. Carina skriver:

  Man kan vel ikke undgå at genkende dem, når de ligefrem henvender sig til en, så måske jeg skulle blive bibliotekar, bare for at opdage de kendte, jeg lægger aldrig mærke til dem. Ole gør og fortæller lystigt at der gik den og den, hvorefter jeg fjollet kan stå og sige HVOR??? F.eks. har jeg set ryggen af vores kronprinsesses far, og utallige andre. En del af duser sangen er …dans dig glad en anden gang..arbejd arbejd dagen lang.

 4. carina skriver:

  Øv havde lige skrevet en lang kommentar, men den forsvandt. God dag. Knus Carina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.