Egen bærbare?

Ja, jeg overvejer om jeg skal have min egen bærbare? Jeg vil ikke have den stationære stående fremme i stuen, så den er kommet i kælderrummet. Det trådløse netværk kan ikke rigtig nå ned til den, så jeg kan ikke umiddelbart bruge den, hvilket især er irriterende i forhold til netbank og mail og blogging. Jeg tror godt, jeg gerne vil have en lille bitte bærbar, som jeg kan sidde med i sofaen og skrive og ordne mine sager. Er der nogen med forstand på det, som kan anbefale noget? De der nye mac er pæne, men de er jo lidt dyre? Eller er de? Er pc'er lige så dyre, og kan man få pc'er i f.eks. 12 tommer?

Ellers flyver tiden afsted. Jeg har fået indrettet min nye arbejdsplads og er glad for det, men det er besværligt at have vagt, når jeg ikke har fået eget login endnu. Eftersigende er IT afdelingen besværlig. Og her tænker jeg så, at det er da ikke noget de skal styre, når det nu fra øverste politiske sted er besluttet at kommunerne skal sammenlægges??? Skal et par magtliderlige bureaukrater i en tilfældig IT afdeling så sinke den proces? Og man ER ved at lave folks egne koder, så vi kan komme ind og ud, når vi skal åbne og lukke… dvs – vi må gerne komme ind i bygningen, vi må bare ikke arbejde, mens vi er der så? Jammen altså, jeg har meget lidt tålmodighed med den slags, for det burde bare være en formalitet der er i orden, og ikke noget der trækker sådan i langdrag.
På klara området ser det sådan ud, at der stadig er hyppige byger med hysteri, men ellers breder der sig en vis tilfredshed med børnehaven. Ikke så meget vrede ved aflevering længere. Men hun er godt nok 3 år gammel…
Og ellers var dette jo den berygtede weekend, hvor min kæreste var til bryllup uden mig… det gik såmænd fint nok, for jeg så stort set hele sæson 1 af LOST herhjemme, sammen med en anden kæreste, der ikke var inviteret med. Vi havde det måske i virkeligheden sjovere end fyrene der var afsted… De sad til bords indtil lidt i midnat og hørte mindst 15 forskellige taler, hvoraf den længste varede 25 min. og inkluderede fremvisning af samtlige avisudklip nogensinde featuring Gommen… Alt handlede så meget om Gud, at man skulle tro det var ham, der blev gift.
Det gode var, at der ikke blev serveret alkohol, så han var helt ædru da han kom hjem og der ud over ringede han to gange og sagde de mest søde ting, jeg længe har hørt. F.eks. en masse om, at han synes vi også skal giftes. Uden at det direkte var et frieri. 
Måske var han bare i godt humør. Han har nemlig fået arbejde. Fast. Fuld tid. God god startløn. Faktisk en startløn som er i nærheden af det jeg kommer til at tjene når jeg kommer på sluttrin – hvis jeg var på fuld tid. Så nu er alle kriser afblæst og vores økonomi er bedre end fin, eftersom dette huskøb var baseret på en indkomst med ham på dagpenge.
Så alt i alt, synes jeg godt man kan konkludere at det går strygende. Og på tirsdag skal jeg ud og se en af bedstevenindernes nye baby, som by the way helt 100 er opkaldt efter mig. Julius. Det er da efter mig, klart! Og på fredag skal vi til fest sammen, stoffer og mig, hos min ældste veninde. 
Så det går godt. Det er godt at bo i hus, have opvaskemaskine, elske hinanden, have job, venner og æbletræer i haven. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en eneste ting, jeg ville bede om mere, lige nu.
Skulle da lige være en sushibiks i vanløse. Kommer tid, kommer råd. De skal jo lige opdage, at jeg er flyttet herud. Selv om, hende der fra den fede interiør forretning, hun har nu allerede lært mig at kende. Hun genkendte mig på gaden i dag og smilede og sagde hej. Så jeg skal vist ikke købe flere ting til hjemmet lige foreløbig…
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Egen bærbare?

 1. kriss skriver:

  Lyder godt nok som jordens kedeligste bryllup – vist meget godt du slap, eller hva??? Du har med garanti ikke fået invitation fordi der er for meget party over dig;) du havde dræbt den fest på ti.

 2. Dorthe skriver:

  Sku da godt, at I var to der ikke var inviteret, og lige så godt, at det var en lortefest – jeg synes nu stadig det er noget af det mest underlige jeg længe har hørt.
  Ret mig lige, hvis jeg tager fejl, men er det ikke grundEN til at man får en kærste, at man så ikke længere behøver tage alene afsted til de der par-fester, hvor man som single ALTID bliver placeret for bordenden – og er nødt til at blive fed og kedelig, fordi de andre damer bliver sure, hvis man ser stang-godt-ud i kropsnær vinrød kjole. Sidespring, men jeg HAR faktisk en gang set stanglækker ud i sådan en kjole og blev smilende nedstirret af alle mændene og surt nedstirret af alle damerne …. så valgte jeg altså at blive fed, så man kan se der ER en grund til at jeg skal sidde for bordenden. Sidespring som sagt.
  Jeg synes stadig det var noget underligt noget med den fest og at du ikke blev inviteret.
  Men vældigt hyggeligt, at Stoffer blev så bryllups-glad, at han måtte ringe hjem til Lyset i Vanløse …. du må vist hellere sende ham alene til nogle flere bryllupper 😉

 3. Dorthe skriver:

  Og igen – ER det ikke grunden til at man har en kæreste???? At man så ikke skal alene til kedelige fester???

 4. M skriver:

  Selvfølgelig skal du have en Mac, det vil du ALDRIG fortryde. Og er der bare dét dér Windows-program du absolut ikke kan undvære, så kan du bare installere Windows på din Mac, da alle nye Macs har en Intelprocessor- ligesom en PC.
  -Og så er Mac’er jo smadderflotte!
  Faktisk føler man sig også som et bedre menneske når man bruger Mac!

 5. Pernille skriver:

  Hej Julie.. Og så er det så NU Klara skal være storesøster 🙂
  Hvor lyder det dejligt, at alt er ved at gå op i en højere enhed!
  Mange hilsner
  Pernille

 6. kriss skriver:

  Selvfølgelig har jeg ret;-) har jeg altid, men nogen gange har Dorthe også ret – fx nu:-))

 7. Clarke skriver:

  Hej Julie
  Jeg bor også i Vanløse og er også meget hungrende efter en lækker sushibiks. Lad os lave en underskrift indsamling der kræver sushi i vanløse. 😉

 8. Julie skriver:

  Dorthe – du har ret på alle punkter. M – ja, det siger min kæreste også. Kriss – du har naturligvis også ret!

 9. Jens skriver:

  Det lyder som om det går så godt at I snart skal have en pige m/k mere ;o)

 10. Fr. Møller skriver:

  Det’ fandme synd at kalde et barn Julius, hvis man forventer, det overlever….

 11. Julie skriver:

  Seriøst Fr. Møller. Jeg ved godt, du kan lide at provokere og jeg har aldrig generet dig. Nu vælger du så at fornærme nogen af mine bedste venner her, hvor de selv kan læse det. Du kender dem ikke, så de har i hvert fald heller ikke generet dig. På trods af de mange ting jeg gennem tiden har læst fra din hånd, så havde jeg faktisk alligevel regnet dig for bedre værd end det. Jeg kan kun beklage min fejltagelse. Nogen ville måske slette sådan en kommentar. Jeg lader den stå, for den siger langt mere om dig og hvem du er, end den gør om dem du uretmæssigt udtaler dig nedladende om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.