Egen bærbare?

Ja, jeg overvejer om jeg skal have min egen bærbare? Jeg vil ikke have den stationære stående fremme i stuen, så den er kommet i kælderrummet. Det trådløse netværk kan ikke rigtig nå ned til den, så jeg kan ikke umiddelbart bruge den, hvilket især er irriterende i forhold til netbank og mail og blogging. Jeg tror godt, jeg gerne vil have en lille bitte bærbar, som jeg kan sidde med i sofaen og skrive og ordne mine sager. Er der nogen med forstand på det, som kan anbefale noget? De der nye mac er pæne, men de er jo lidt dyre? Eller er de? Er pc'er lige så dyre, og kan man få pc'er i f.eks. 12 tommer?

Ellers flyver tiden afsted. Jeg har fået indrettet min nye arbejdsplads og er glad for det, men det er besværligt at have vagt, når jeg ikke har fået eget login endnu. Eftersigende er IT afdelingen besværlig. Og her tænker jeg så, at det er da ikke noget de skal styre, når det nu fra øverste politiske sted er besluttet at kommunerne skal sammenlægges??? Skal et par magtliderlige bureaukrater i en tilfældig IT afdeling så sinke den proces? Og man ER ved at lave folks egne koder, så vi kan komme ind og ud, når vi skal åbne og lukke… dvs – vi må gerne komme ind i bygningen, vi må bare ikke arbejde, mens vi er der så? Jammen altså, jeg har meget lidt tålmodighed med den slags, for det burde bare være en formalitet der er i orden, og ikke noget der trækker sådan i langdrag.
På klara området ser det sådan ud, at der stadig er hyppige byger med hysteri, men ellers breder der sig en vis tilfredshed med børnehaven. Ikke så meget vrede ved aflevering længere. Men hun er godt nok 3 år gammel…
Og ellers var dette jo den berygtede weekend, hvor min kæreste var til bryllup uden mig… det gik såmænd fint nok, for jeg så stort set hele sæson 1 af LOST herhjemme, sammen med en anden kæreste, der ikke var inviteret med. Vi havde det måske i virkeligheden sjovere end fyrene der var afsted… De sad til bords indtil lidt i midnat og hørte mindst 15 forskellige taler, hvoraf den længste varede 25 min. og inkluderede fremvisning af samtlige avisudklip nogensinde featuring Gommen… Alt handlede så meget om Gud, at man skulle tro det var ham, der blev gift.
Det gode var, at der ikke blev serveret alkohol, så han var helt ædru da han kom hjem og der ud over ringede han to gange og sagde de mest søde ting, jeg længe har hørt. F.eks. en masse om, at han synes vi også skal giftes. Uden at det direkte var et frieri. 
Måske var han bare i godt humør. Han har nemlig fået arbejde. Fast. Fuld tid. God god startløn. Faktisk en startløn som er i nærheden af det jeg kommer til at tjene når jeg kommer på sluttrin – hvis jeg var på fuld tid. Så nu er alle kriser afblæst og vores økonomi er bedre end fin, eftersom dette huskøb var baseret på en indkomst med ham på dagpenge.
Så alt i alt, synes jeg godt man kan konkludere at det går strygende. Og på tirsdag skal jeg ud og se en af bedstevenindernes nye baby, som by the way helt 100 er opkaldt efter mig. Julius. Det er da efter mig, klart! Og på fredag skal vi til fest sammen, stoffer og mig, hos min ældste veninde. 
Så det går godt. Det er godt at bo i hus, have opvaskemaskine, elske hinanden, have job, venner og æbletræer i haven. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en eneste ting, jeg ville bede om mere, lige nu.
Skulle da lige være en sushibiks i vanløse. Kommer tid, kommer råd. De skal jo lige opdage, at jeg er flyttet herud. Selv om, hende der fra den fede interiør forretning, hun har nu allerede lært mig at kende. Hun genkendte mig på gaden i dag og smilede og sagde hej. Så jeg skal vist ikke købe flere ting til hjemmet lige foreløbig…
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Egen bærbare?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.