En dag i almindelige menneskers liv i Helvede

Nå, så det er sådan det er så? Det er sådan her, I alle sammen har det hver dag? Skulle det nu være så smart? Jeg tror jeg vil have min spiral ud og gå på barsel hurtigst muligt, det er hvad jeg tror.

Lagde flot ud, med at køre hjemmefra 8.30 – jeg skulle møde kl. 10, så jeg mente jeg var i god tid. Men ikke god tid nok… I hvert fald ikke nok til at tage den omvej jeg tog. Nævn en omfartsvej eller en ringvej uden om Kbh, og jeg har været der i dag. For at gøre en lang og meget frustrerende historie meget kort, så var jeg fremme 10.35. Til en flok fnisende nye kolleger, som heldigvis alle sammen havde lignende historier at byde ind med. Fik kæmpe stor, pragtfuld lyserød velkomstbuket, med roser, mimoser og alt muligt andet godt.

Så blev jeg vist rundt og så fik vi lidt the og brød og så hilste jeg på alle, og de hedder altså allesammen Kirsten. Så hjalp jeg lidt med en udstilling, fik mit eget skrivebord, min egen telefon med direkte nummer, min egen pc, mine egne logins, min nøgle og mine egne kontorartikler. Så blev jeg total tæppebombet med info om det nye søgesystem de har. Skal nok lære det ret nemt, men altså – alle de informationer… så fik jeg hovedpine, så lagde vi mit skema for denne uge og så tog jeg hjem. Stoppede for at få benzin på og kørte og kørte og holdt i kø og kørte og nåede frem til vuggestuen kl 16.20 fuldstændig smadret i hovedet.

Hentede stakkels forsømt og grædende barn som nu er traumatiseret for livstid, efter en dag fra 8.30 til 16.20 i institution. Velkommen til virkeligheden som andre kender den Julie. Hun var træt, hun var sulten, hun var blevet bidt i armen og hun var bare så sød da vi først kom ud i bilen. Jeg var grædefærdig af taknemmelighed, da hun gik op af trappen selv uden ballade og så lå vi sammen på sofaen og så Dumbo indtil stoffer kom hjem kl 18. Han har fået lidt hastearbejde på et reklamebureau han har arbejdet for før, så det var også ret dårlig timing at de lige skulle bruge ham i dag. I morgen bliver det nemmere.

Fik sovet 1½ time, mens de to andre spiste aftensmad og er nu egentlig frisk nok i hovedet igen. Synes det var en god første dag, selv om den var hård og jeg tror det bliver nemmere i morgen. Især hvis jeg ikke kører forkert rundt i en time på vej derop… Og så har jeg fridag onsdag. Puha.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

18 Responses to En dag i almindelige menneskers liv i Helvede

 1. kriss skriver:

  Kære Julie
  Velkommen til det “virkelige liv” – Sønnen her afleveres mellem 7.30 og 7.45. Hvis mor henter, hvilket hun gør ca 3 ud af 5 dage – så er det et sted mellem 16 og 16.15, hvis far henter er det omkring 16.30 – lidt før om fredagen. Hader det, springer tilmed frokosten over for at kunne komme af sted tidligere. Men så har jeg jo også kun godt 25 hver vej – hvis jeg altså ikke kører i mine egene tanker og pludselig er i Ballerup:(
  knus

 2. Julie skriver:

  Jeg kom sq også igennem Ballerup i dag…

 3. Zpitzen skriver:

  Ballerup!?!?;-) Det var da noget af en tur Julie……

 4. Julie skriver:

  Du drømmer ikke om det. Var også i Høje Taastrup. Kunne simpelthen ikke finde hillerødmotorvejen…

 5. kriss skriver:

  Wauuu . du får mine omveje til at ligne vand;-)). For resten, husker du den dag jeg hentede dig for at køre dig til Kit….Der kom vi da også ud på noget af en tur – men stadig, vand ved siden af det du har været med til:-))
  For resten fik jeg vist vækket nevøen – han her sendt en mail sent i aftes, men adresse, kort over bygningen og speciale som bilag – så nu skal der speedlæses til på torsdag – mon man må stille spørgsmål??? naaa, må man nok ikke
  knus

 6. zpitzen skriver:

  Men der er også meget vejarbejde for tiden.. kan du ikke give det skylden?!?!;-)

 7. kriss skriver:

  Ai, stakkels dig:(. Der findes bare intet der kan stresse mig mere end ikke at kunne finde vej
  knus

 8. Heidi skriver:

  Åååh Julie dog – det er hårdt at jonglere alle ting på én gang! Men i det midste vil det være ret så nemt at huske på alle kollegaernes navn – så det er én udfordring elimineret ;o)

 9. Lone skriver:

  Nå da for en debut 😉 Men du overlevede, og med tiden (læs: på torsdag) har du allerede et meget mere sikkert forhold til hvor du skal hen du.

 10. Kirsten skriver:

  Og jeg vidste slet ikke, at vuggestuer havde åbent så længe. Er det en døgninstitution, klarapigen er på? 🙂
  Efter så hektisk en start kan det da kun blive nemmere.
  Dejligt at du mødte op til fnisende kolleger og ikke nogle sure og mobsede nogle.
  Kh Kirsten – total overskudsmor i dag.. Ber og håber til, det er mit nye jeg, – for det er tiltrængt at komme ud af hverdagshelvede.

 11. Carina skriver:

  Hvis det er så kan jeg godt give dig en chrash course i turen til Hillerødmotorvejen. Jeg er god til det med kort og efterhånden kender jeg nettet omkring KBH ret godt. Men Nord for hmmm Lyngby/Herlev etc der kender jeg intet.

 12. Maja skriver:

  Hihi Julie, det var lige sådan noget der kunne ske for mig på første arbejdsdag 🙂
  Men det er slet ikke så svært: Kør ad Åboulevarden og op over Bispeengbuen, så er det nemlig bare ligeud hele vejen – indtil du kommer til rundkørslen mellem Kagerup og Helsinge. Sværere er det ikke.
  God arbejdslyst.

 13. Pernille skriver:

  Tillykke med den første dag 🙂 Og ja …

 14. klaphat skriver:

  Ha! Kalder du det en omvej – næ, jeg kender en der kørte over Sverige for at komme til Amagerbrogade fra Rødovre på sin første arbejdsdag – sikken en klaphat ;o)
  Tillykke med din start og pøj pøj med resten.

 15. Grith skriver:

  Åh gud da. Men bare rolig, det bliver bedre:-)
  Din historie gør dog at jeg nu er omend endnu mere taknemmelig over de penge min kæreste tjener, der gør jeg at jeg kan få lov til at køre egen freelance-karriere op stille og rolig:-) Pheuw….

 16. Katja skriver:

  Måske du skulle investere i en GPS – det er så genialt at den hvis man kører en gal vej – hurtigt kommer med en alternativ rute – ikke at du har behov for det – for det fandt du jo selv :)))
  Knus Katja – der kører af Hillerødmotorvejen hver morgen hele vejen til Hillerød.

 17. julie skriver:

  Jeg vidste godt det med bispebuen, men jeg ville bare helst ikke igennem byen pga trafikken. I dag tog det mig kun 50 min. og jeg kørte den direkte vej…

 18. TDJ skriver:

  Tjae, velkommen i den virklige verden af morgenpendlere og arbejdere. Der er sikkert 2-300.000 som er i samme båd.
  Her bliver tøsen afleveret omkring 7.15 og hentet igen mellem 16 og 16.30. Og er i øvrigt i godt humør (1 år 8 mdr)
  Og jeg, der kører længst, har ca 1 times kørsel. HVER dag.
  Såehh.. det er bare at sælge millionlejl. og låne et par mils til så der er råd til et hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.