en dag med sneog et rigtig kedeligt indlæg. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive om i dag – stakkels klara, der får sådan en kedelig dagbog om mange år 🙂

Det ser flot ud med sneen, og jeg er på vej ud at shoppe lidt udsalg. Klara sover og Kristoffer vasker op, med høretelefoner på, så jeg må ikke hjælpe. For så kan han ikke høre musik i mens, og jeg må ikke gå, før han er færdig, for hvis han hører musik kan han jo ikke høre Klara, hvis hun vågner 🙂 Så jeg er altså uvirksom fange i mit eget hjem.

Natten gik nogenlunde normalt. Hun kom jo først i seng kl. 21.30 så hun skippede den amning kl 23 og var der først 01.30 og så igen 5.30 De ter jeg godt tilfreds med. Efter lidt overtalelse der kl 5.30 sov vi alle videre til omkring kl 8. Så hun har alligevel fået en del at spise i går. Jeg må blive ved med at tilbyde hende alt muligt, så de her nætter fortsætter.

Måske har jeg lyst til lige at opsumere lidt mere angående den tur jeg havde ved hende håndlæseren. Jeg var også skeptisk, men tænkte at det jo var gratis og jeg har altid godt kunnet tænke mig at prøve. Man er vel nysgerrig omkring alt der har med en selv at gøre 🙂 Og som jeg sad der, gik det op for mig, at det egentlig ikke er et spørgsmål om jeg tror på det eller ej.
Det var jo ikke sådan at hun sad og forudsagde nogetsom helst, "på mandag finder du en krukke med guld der hvor regnbuen ender" eller noget i den stil. Hun snakkede bare om mig, min personlighed, mine stærke sider og mine muligheder ud fra det. Ikke noget om død og ødelæggelse – det vil hun ikke, og det kan jeg godt forstå. For som hun også sagde, så kan alle linierne i hånden have ændret sig igen om 14 dage, så der er ingen grund til at gøre folk urolige. Ens "skæbne" ændrer sig jo hele tiden, afhængigt af hvilke valg man træffer i hverdagen.
Og alle de ting hun sagde om min personlighed, min indstilling til tingene, mine forventninger til livet – de ramte plet. Det mest syrede var, at hun kunne se hvilke år i mit liv der var sket store forandringer og noget om, hvordan min barndom har været og hvordan det har påvirket mig. Og det er i hvert fald ikke noget, hun har kunnet læse her i dagbogen 🙂

Hun spurgte om jeg skrev, og hun kunne se, at jeg var drænet kreativitetsmæssigt, og hendes bedste råd til mig, var at komme i gang med at skrive igen. For hun kunne også se et karriere skift forude, hvis jeg udnytter mulighederne, og hun kunne se nogen gode successer på den konto. Hun forklarede hele tiden, hvor hun så de forskellige ting, så det var ret interessant. Tilsidst spurgte jeg hende, om hun kunne se om jeg fik flere børn *ss* – hun kunne se at der var mulighed for 3, men ville ikke hænges op på noget 🙂
Jeg kunne godt finde på at gøre det igen – om ikke andet, fordi det satte en masse gode tanker i gang i mig, og har været endnu et godt skub i den rigtige retning for mig.
Jeg synes også det lyder spændende det IMA skriver om en clairvoyant, men der er jeg nok endnu mere skeptisk 🙂 Men igen – det er jo altid sjovt at høre om sig selv og alle ens positive egenskaber og personlighedstræk!

Nu håber jeg ikke dette indlæg ryger i arkivet med det samme – det gjorde mit indlæg for i går irriterende nok.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.