En dag med tvillinger – argghhFor lige at samle op på i går;
Hvor var det egentlig rart at høre, at andre også kan få sådan nogen dage. man kommer jo nemt til at gå her og bilde sig selv ind, at man er latterlig og den eneste i hele verden, der kan være så ynkelig. Men nu er det drevet over for denne gang. Bare det dog snart ville blive lysere og bedre vejr – jeg kan simpelthen ikke med det her depri-snask. Jeg er født sankt hans aften – jeg har brug for sol!

Og også fra i går. ja, Klara vågnede godt nok kl. 22.-22.30 ca. og jeg tænkte; vælling, sikke noget opreklameret møg 🙂 Men så sov hun ellers til kl. 03 og sprang altså kl. 01 over!! Og så sov hun videre til halv 7 igen! Det var voldsomt dejligt at vågne tirsdag morgen! Okay – jeg var også vågen 04.30, fordi jeg ikke fattede at hun var så stille 🙂
Her til aften fik hun 100 ml. igen, men fatter stadig ikke sutteteknikken. Hun skubber bare sutten rundt med tungen og gumler lidt på den, så jeg måtte igen "malke" det hele ud i munden på hende.

Ellers legede vi dagplejemor i dag. Kl. 10 ca. kom Nina med Erik og han blev straks slæbt ud i altanbarnevognen, hvor han sov videre uden en lyd. Så sad Stoffer og jeg her og tænkte, at det da godt nok var forbløffende nemt at passe andres børn 🙂 Så kom Klara ind og sove, og så vågnede Erik, efter 1½ times lur. Han fik en most banan med lidt presset appelsin i. Han havde haft madpakke med hjemmefra 🙂 Det var ret sjovt at made et barn der åbnede munden og var vild efter maden. Men han sad og gyngede noget fra side til side, så det var sq lidt svært at ramme 🙂 Så blev han skiftet. Først ville Stoffer ikke være med til det, for det var jo ikke hans baby 🙂 Men så overvandt nysgerrigheden ham og vi var enige om, at det ser noget spøjst ud på sådan en baby med en tissemand 🙂 Det er vi jo ikke vant til her.

Så vågnede Klara efter en times lur og fik resten af Eriks banan, efter at have kigget lidt på, hvordan han gjorde det. Så lå de nok så sødt og kiggede på hinanden og legede lidt, og vi syntes stadig at det var et nemt job, med to.
Men pludselig skete alting oven i hinanden. Erik begyndte at klynke lidt – en enten træt eller mere sulten lyd, Klara sked sig selv laaangt op ad ryggen og Stoffers telefon ringede uafbrudt. En kort periode med stres, men Stoffer tog Klara og snakkede i tlf samtidig (imponerende multi-tasking af en mand!!) og jeg gav Erik en flaske mme. Igen – interessant at give et barn en flaske og se indholdet rent faktisk forsvinde IND i barnet!
Så gik vi en tur med Hr. og frk. Baryler i hver deres vogn, men de gad ikke sove mere, kun kigge på byen. Så var kl. pludselig lidt i 2 og vi trillede hjem til Nina, med Erik. Der var stor gensynsglæde, men Nina havde også fået lavet en masse studie-arbejde, så det var jo fint (og meningen!)
Vi er på igen næste tirsdag, så vi håber vi kan holde den gode stil. Selv om vi nu også blev enige om, at det er godt vi kun har en enkelt til hverdag. Puha, respekt for tvillingemødre, der oven i købet går alene hjemme på barsel!

I morgen er der rytmik og mødregruppe, og jeg glæææder mig! Men jeg skal være hjemme kl. 16, for da kommer min søster og afholder sin fødselsdag her. Hun kommer og bager selv osv og har inviteret to af vores mostre til at komme også. De er barnløse og agerer reserve-mormødre for Klara. Så skulle hun også være helgarderet, med 3 af slagsen.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.