Klara er sygØv, den lille fnullergøj er syg. Hun har diarre – har faktisk haft det i et par dage, men jeg troede det var pga al den nye mad jeg stopper i hende. Men her til aften er hun snottet og vågner hele tiden, fordi hun ikke kan ånde frit. Jeg har lagt hende om på siden nu, og det hjælper vist lidt.

Hun fik 100 ml. vælling igen, men fatter stadig ikke sutteteknikken. Tilgængæld fik Stoffer en del grød i hende i formiddags, med et godt lag paradismos ovenpå. Så smagte det bare bedre.

Så var vi til rytmik og det var sjooovt syntes Klara. Bagefter faldt hun i dyb søvn i vognen, som altid efter det åbenbart enormt anstrængende rytmik. Det er jo ikke noget med vægtløftning eller salsa non-stop, men Klara er bare færdig efter en omgang "jeg gik mig over sø og land" og "jens petersens ko den har horn". Faktisk faldt alle mødregruppe børnene i dyb søvn, så vi 5 mødre sad i 2 timer og åd brød, boller og chokolade kage 🙂 Vi fik snakket om alt, som sædvanlig, og fik planlagt en mor-i-byen-uden-barn aften d. 28.2. Først en middag på min onkels restaurant og så på bar bagefter. Så har jeg da en konkret dato, hvor Stoffer også gerne skulle kunne putte Klara. Og hvor hun helst ikke skal vågne tusind gange og ammes.

Jeg er allerede gået i gang. Her til aften, hvor hun vågner pga snot hele tiden, bliver hun ikke trøstet med bryst. Jeg lægger hende over skulderen og står lidt… og så falder hun faktisk i søvn. Det troede jeg slet ikke hun kunne 🙂 Der kan man bare se…
Nå. Kort indlæg i dag. Jeg er træt og uinspireret.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.