En dejlig dag er oprunden


Og det er ikke juleaften jeg taler om 🙂 Endelig er bryllupsdagen her, og så er det ikke engang min egen. Jeg er super royalist og synes det hele er noget så hyggeligt og pragtfuldt og historisk og yndigt. Skidt med at det koster – det er det værd! Har været i syv sind over, hvorvidt jeg ville ind til byen og se på karetturen, men jeg orker det ikke med klara og klapvogn. De forventer 500.000 mennesker derinde, og jeg husker levende Margrethes 60 års dag, hvor det tog mig 2 timer at komme fra Kgs. Nytorv til Amalienborg. Jeg kan levende forestille mig, hvor upopulær man vil blive med en klapvogn, i den mængde mennesker og med mine 160 cm skal jeg alligevel helt op foran for overhovedet at kunne se noget…
Så jeg ser det hele på tv, og må så leve med følelsen af, at gå glip af et eller andet stort historisk øjeblik LIVE… men det er Klaras skyld 🙂

I stedet tager vi over til Nina, T og erik og spiser rejemadder og drikker kølig hvidvin og ser det hele på skærmen.

Ellers går det godt her. Klaras tand nr. 5 gør at hun ikke gider spise så meget, men det er vi jo snart vant til med hende – det gør det dog ikke mindre frustrerende.
I tirsdags fik jeg (endelig) en barselsgave af min søde kæreste. Nogen mennesker er åbenbart bare meget længe om at vælge det helt rigtige (10 mdr.) 🙂 Tilgængæld er det smukt og lige hvad jeg havde forestillet mig. Et sølvarmbånd med indfattede ferskvandsperler, hveranden dråbeformet og hveranden flad/firkantet. Det er helt perfekt og passer så godt til mig, og jeg er faktisk lidt imponeret over, at det lykkedes ham at finde noget, der er så perfekt. Klara er også vild med det og skal hele tiden pille ved det – men hun er også mors pige – hun leger altid med sko, tøjstykker og den slags og hun skal jo også arve det smykke en dag!

Det går meget bedre med min mormor. Hun kan gå og bevæge sig som før, det er kun talen der mangler. Men hun kan skrive korte beskeder nu og er begyndt at kunne spise lidt selv – hun har fået sondemad indtil nu, fordi hun ikke kunne synke. Blodproppen må have siddet i talecenteret i hjernen, for det er kun det område hun ikke har styr på. Heldigvis. Vi snakker lidt om at tage til Fyn næste weekend og besøge hende. Jeg tror, hun ville blive glad for at se os, og især Klara 🙂

Stoffer har købt et rigtig godt digitalkamera, så nu skal vi snart få åbnet den hjemmeside ( www.arndrup.dk ) og få lagt en masse billeder på!

Nå, jeg skal til at finde prinsesse-roberne frem. Klara og jeg skal jo være standsmæssigt klædt på til brylluppet – kan stadig ikke forstå, hvor min invitation er blevet af, men den er vel gået tabt i posten. Vil skrive skarpt formuleret klagebrev til post danmark! 🙂
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.