En færdig eventyrer går til ro.

Jeg er træt. Hvis nogen vil vide noget om, hvad jeg har oplevet i dag, så kan de læse det med andres ord, på rejsebloggen http://www.boefa.blogspot.com

Se – jeg er så træt at jeg ikke gider sætte link ind i teksten, men bare skriver det helt ud.

Kl. er 22 noget i Orlando nu, og jeg er helt færdig. To af de andre er dog gået i disney outlet og den tredje er ude at løbe????

Jeg ville ønske jeg orkede at uploade billeder, for mand, hvor har jeg taget mange gode og set mange fede ting, men jeg gider simpelthen ikke. I morgen skal vi ikke så tidligt afsted, så måske kan jeg nå dét der.

Jeg savner dem derhjemme og kan ikke ringe, fordi min åndssvage gamle mobil er dual band og ikke tri band. Og skype er vanskeligt pga de 6 timers tidsforskel. Så føler man sig meget langt væk og alene. Men i det mindste har man det sjovt imens. Og mit visa kort virker udmærket, heldigvis.

I morgen skal vi besøge Orlando public library og bagefter flyver vi til Atlanta, hvor vi skifter til et andet fly og flyver videre til Charlotte. Der skal vi besøge ImagineOn. Google det. Godnat.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to En færdig eventyrer går til ro.

 1. Mette skriver:

  Lyder bare super spændende – glæder mig til at se billeder 🙂

 2. Kirsten skriver:

  Lækkert.. alt sammen.. Også at være færdig, og ikke at gide. Og for øvrigt også at savne… (((Åh, giiid det var m..)))

 3. Karin skriver:

  Lyder som en super fed tur! Det kan være hårdt at undvære familien, men min erfaring, når jeg har rejst eller når Peter har været afsted, er, at at børnene først rigtig savner én, når de hører ens stemme i telefonen. Så selv på mine 10-dages ture har jeg ikke ringet hjem. Tilgengæld har jeg flere gange siddet og måtte trøste en 6-årig opløst i tårer, som ville se far NUUU!, fordi farmand lige synes, at han ville ringe og sige hej. Så det er ikke nødvendigvis skidt ikke at kunne ringe hjem.

 4. Fab Annette skriver:

  Sov sødt, Julie! Du lyder godt nok heeelt færdig.
  Kan du i øvrigt ikke tage noget Botox med hjem til mig… det må være til at få fat i alle steder derovre ;-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.