En færdig eventyrer går til ro.

Jeg er træt. Hvis nogen vil vide noget om, hvad jeg har oplevet i dag, så kan de læse det med andres ord, på rejsebloggen http://www.boefa.blogspot.com

Se – jeg er så træt at jeg ikke gider sætte link ind i teksten, men bare skriver det helt ud.

Kl. er 22 noget i Orlando nu, og jeg er helt færdig. To af de andre er dog gået i disney outlet og den tredje er ude at løbe????

Jeg ville ønske jeg orkede at uploade billeder, for mand, hvor har jeg taget mange gode og set mange fede ting, men jeg gider simpelthen ikke. I morgen skal vi ikke så tidligt afsted, så måske kan jeg nå dét der.

Jeg savner dem derhjemme og kan ikke ringe, fordi min åndssvage gamle mobil er dual band og ikke tri band. Og skype er vanskeligt pga de 6 timers tidsforskel. Så føler man sig meget langt væk og alene. Men i det mindste har man det sjovt imens. Og mit visa kort virker udmærket, heldigvis.

I morgen skal vi besøge Orlando public library og bagefter flyver vi til Atlanta, hvor vi skifter til et andet fly og flyver videre til Charlotte. Der skal vi besøge ImagineOn. Google det. Godnat.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til En færdig eventyrer går til ro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.