Her gaar det godt

Send flere penge.

Vi var i Target igaar. OMG. Der er saa meget dims og det er saa billigt. Fandt fede ting til boernene, alt muligt gejl med littlest petshops og Toy Story og Bella Sara, som jeg ikke har set derhjemme nogensinde. Og en fed Burts Bees laebepomade med bivoks til mig. Man kan ikke faa for mange laebepomader. Og der var flere meter hylde med paranormal romance boeger! Men dem koebte jeg ingen af, for jeg kan ikke vaelge og jeg gider ikke slaebe.

Sidder lige nu paa kontoret paa ImaginOn, hvor vi har faaet lov at laane pc’er. De sidste to naetter har vi boet paa motel6 uden wifi. I et noget gustent omraade, efter min mening. Med cigaretbrandhuller i det syntetiske sengetaeppe og en enkelt kakkerlak p[ vaeggen… men nu skal vi heldigvis videre til Baltimore, og saa maa vi haabe det er lidt bedre der.

Hvis I kigger paa rejsebloggen, er der kommet et par billeder paa. Jeg synes selv, de er ret gode. www.boefa.blogspot.com

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Her gaar det godt

  1. Sanja skriver:

    Ihh, det lyder spændende, især indkøb og kakkerlak, uhhh. Lækre billeder på bloggen, men mangler der ikke ét af dig med en Disneyprinsesse?
    Håber du får internet og ingen kæledyr i Baltimore 🙂

  2. Dimitri Hardorff skriver:

    Tak for kigget. Det var rigtig spændende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.