En fin ting

– og vi ved jo, at jeg eeelsker fine ting! Se lige de her spåmaskiner, som Sara har lavet. Den kvinde er så dygtig. Sådan en lille ting, men alligevel så fin og pæn. Grundigt!

spåmaskiner 

Hvis I skynder jer, kan I nå at deltage i give away´en – inden midnat!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to En fin ting

  1. Anne skriver:

    De er nemlig bare så fine – som alt hvad der kommer fra Saras hånd – , og jeg kom for sent IGEN. Der er åbenbart en naturlov der har bestemt, at jeg skal opdage giveaways i samme øjeblik fristen er udløbet. Men så kan jeg jo selvfølgelig bare købe noget i stedet for. Med alle de der penge jeg har, og som jeg aldrig ved hvad jeg skal stille op med. Haaaahahaha.
    Nu pønser jeg på at lave én selv (altså en giveaway), så jeg forhåbentlig kan få lidt bedre karma dér. Skal bare lige være færdig med at dimse med stof og bånd og hemmeligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.