Op til overfladen

Nå, men hej hej. Det er mig, Julie, som engang skrev den her blog. Så gik der lige en uge eller to mere, hvad? Hold da op, som verden har fart på.

Jeg har været på efteruddannelse og er blevet noget så klog, men jeeezz hvor er man træt om eftermiddagen og aftenen oven på sådan noget. Er altså noget andet, at sidde stille og lytte og forsøge at komme på noget fornuftigt at sige, end at rende rundt mellem reolerne dagen lang og småsludre med hvem som helst.

Og så har jeg kørt rundt med udstoppede dyr i bilen, til en udstilling vi er ved at lave på arbejde. Jeg kan godt afsløre, at man får nogle blikke, når man kommer kørende med en grandvoksen ræv på passagersædet.

Jeg har også været til forældremøde og set voksen og følsom ud. Det gik meget godt med det. Det virker som nogle flinke mennesker, de andre forældre. Men kaffen var sparet væk – den skulle man selv have med i termokander. Godt jeg ikke drikker kaffe.

Jeg har også spist to gange på kinesisk restaurant. Vi er glade for buffet konceptet, i vores lille kernefamilie, og den nede på torvet har også sushi i buffeten. 99,- mand, og så kan man æde sig mæt i sushi. Kun den i længden kedelige tokyo sushi naturligvis, men alligevel! Første gang spiste vi der sammen med min søster og hendes nye kæreste, som ps. er en tro kopi af Holger, fra Find Holger bøgerne. Men sød. Og anden gang spiste vi der sammen med mine forældre (og min søster, uden kæreste). Forrællerne kom lige forbi på vej til lufthaven, de skide efterlønnere. 16 dage i sydfrankrig. Helt ærligt?? Skal de ikke snart spærres inde på et plejehjem?

Vi har også set landskampe, hakket ukrudt op omkring en 1/3 af hjørnegrunden, sorteret i dame magasinerne og arrangeret legeaftaler med både nye og gamle minimennesker.

Så gik den uge ligesom også. Og nu er det fredag. Og i morgen, er den første lørdag siden engang i juli, hvor jeg ikke skal noget! Ingen planer! Klara skal ud og lege, Agnes skal bare være Agnes (evt. ret meget sammen med sin far) og jeg skal være alene. Måske tager jeg ud og køber et par bukser? Og en bryllupsgave til næste weekend, hvor stoffers bror skal giftes med sit hjertes udkårne. Det er virkelig utrolig yndigt at følges ad!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Op til overfladen

 1. Christina skriver:

  Puha hvor bliver jeg forpustet af dit indlæg.. måske en fredagsøl og en blog opdatering er på sin plads.. god weekend og sushi til dig.. Ps.. jeg ville så gerne spise mere sushi end jeg gør pt.. Mr. Muldjord herhjemme mener dog, at Sushi ikke kan spises men bruges til at jage fluer i planter væk med… (?) Jeg misunder dig..

 2. Nina skriver:

  Det er jo netop dét der gør det til livet i al almindelighed 🙂 Måske vi skulle komme nordpå og se på dyr en dag. Hvor længe er de til beskuelse? Ha’ en dejlig weekend – kh Nina

 3. Lena skriver:

  Ja opdateringer over længere tid har det med at tage pusten fra læseren, men det glæder mig egentlig lidt at dine høje omdrejninger har et mere intellektuelt afsæt end da din blog-frekvens var en del højere pga. tyveri af pung… Hvis du husker?
  God idé i øvrigt at lave en dyreudstilling i bilen. Jeg tror jeg vil forsøge med mine tegninger… Der må være mange potentielle kunder i myldretidskøen….
  🙂

 4. Kirsten skriver:

  Lena – Jeg læser straks terninger i stedet for tegninger – altså de her to der dingler ned fra bakspejlet. Og derefter hey… Julie – der må da være en fremtid i sådan nogle terninger syet i libertystof. Det vil da være klasse 🙂 Nå.. jeg keder mig, og tænker for meget.
  God weekend 🙂

 5. Morfar skriver:

  Sådan en aleneweekend er guld værd for de mentale batterier,…eller det er den for mig.

 6. julie skriver:

  Ha, Lena – det er da ingenting med den pung. Kan nogen huske dengang jeg købte en Luella tasker over netaporter.com og nærmest opdaterede hvert minut omkring, hvor langt den var nået på sin færd til mig?
  Nina – dyreudstilling med tilhørende quiz er der indtil d. 20. Kom lørdag d. 19. om muligt, så kan I også deltage i en workshop med tang og drivtømmer og lave ting. 6 årige kan godt være med, men ring derop og meld jer til!! Tror den koster 50,- og så er der masser af skaller, sten osv.
  Liberty-terninger!! Hell yeah! Så ved jeg da lige pludselig, hvad jeg skal lave i morgen!!

 7. Anne skriver:

  Jeg bor bare så langt ude i provinsen, at jeg ikke aner, hvad Tokyo sushi er, og for en gangs skyld kunne jeg ikke lige google svaret. Vil du give den udvidede forklaring?

 8. julie skriver:

  Nej, vi har kun åbent lørdag.
  Tokyo sushi er de almindelige nigiri med laks og reje, f.eks., og ruller a la california. Det er sådan det mest almindelige sushi. De har bare kun de samme 4-5 slags i buffeten.

 9. Lena skriver:

  Hva? Har I søndagsåbent i Gilleleje??? Kunne være man kiggede forbi…

 10. julie skriver:

  Nej nej, det gør han ikke.

 11. Christine skriver:

  Sushi-buffet.. mmmmm.. (udtales med Homer Simpson’sk savlen i mundvigen)..
  Tænk, hvis sådan noget fandtes her på vestegnen…!

 12. Pialouise skriver:

  Dejligt at din søster har fundet Holger 😉
  PS: Han hedder ikke Andreas, vel?

 13. Pialouise skriver:

  Nå, så er der ingen pudsige sammentræf i Holgerland 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.