En gammel flamme

Kan I huske ham den helt almindelige fyr – fra det her indlæg?

Han har åbenbart lavet en rap mere, og det kan godt være det er flere hundrede år siden, men jeg har altså først lige hørt den nu. Jeg tror, jeg er lidt forelsket i ham. Jeg mener – han kan lide Greys Anatomy, han hører Sheryl Crow og er ved at spare sammen til en ny opvaskemaskine! Desværre tror jeg, hans betagelse af Celine Dion kommer til at skille os ad…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GmG4X9PGOXs]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to En gammel flamme

  1. Superheltemor skriver:

    Hold op, hvor er han sjov!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.