En god sag – Not4Sale

Nu skal det jo ikke alt sammen være spa ophold og egotid. Nej, der skal også være plads til andre. Derfor har jeg lovet at bruge min blog, til at gøre opmærksom på et ganske særligt arrangement. Det handler om handel med mennesker. Om at det foregår, og om at det skal det ikke!

Arrangementet hedder Not4Sale, det er gratis og det foregår i Københavns Kulturcenter d. 12.11. kl. 18. Du kan læse meget mere om selve programmet og de optrædende HER. Jeg synes, det ser rigtig godt ud! Mad og drikkelse og Sara Grabow og Annika Aakjær! Og mange flere.

Du kan læse mere om alle de kendte ambassadører her, og om organisationerne og folkene bag, om hvad du selv kan gøre og om hvordan du booker en af de gratis billetter.

Om human trafficking skriver de:

200 år er passeret siden Abraham Lincoln ophævede slaveriet, men til manges overraskelse er dette stadig ikke et overstået kapitel!

Fænomen har i stedet udviklet sig, og eksisterer kendt som human trafficking, der er blandt de absolut groveste kriminelle handlinger mod mennesker i dag.
Ofrene for det 21. århundredes slaveri er ofte lokket ud i disse omstændigheder under falske forudsætninger og slutteligt holdt imod deres vilje. De fleste er tvunget til at arbejde mange timer i døgnet, ulønnet og under usle vilkår. Der er blandt ofrene for human trafficking en høj risiko for at grove metoder såsom vold, voldtægt, fangenskab, trusler og sult, der bruges som midler til at få dem til at resignere og opgive håbet om andre muligheder.

Der er på verdensplan konservativt estimeret over 12 mill. ofre for tvangsarbejde, hvoraf de 2,4 mill er ofre for human trafficking. Da det er et fænomen, der opererer i det skjulte og under mange former for manipulationer og trusler, er dette tal af mange vurderet som langt fra dækkende. I Danmark handles både kvinder, mænd og børn, men vi kender på nuværende tidspunkt mest til handlede kvinder, der tvinges ud i prostitutionsarbejde.

People4People mener, at det er vigtigt at give disse mennesker og deres historier en stemme, så at alle voksne danskere ikke er i tvivl om at kampen mod slaveri stadig er en aktuel sag.


Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.