Og GODmorgen til dig!

Nå, men jeg er næsten lige vågnet. Ved at Agnes smed min Tlf ned bag ved sengen. Nærdødsoplevelse.
Og så gik hun.
Og nu ligger jeg her og tænker over, at Klara i går sagde, at de har lavet ny kageliste i klassen.
(pisfuckpisfuckpisfuckpissepis)
Ja. Umiddelbar reaktion. Jeg indordner mig, men jeg trives dårligt med institutioner der laver lister og udstikker ordrer.
Vi skal have kage med Den Syvende Torsdag. Siger hun så.
Hvornår fanden er det? Den syvende torsdag hvornår? I år? For så glemte vi det vist? Til næste år??? I apokalypsens første måned? Efter den nye tidsregning?? Der er noget dommedagsagtigt over børn der udstikker dig opgaver på Den Syvende Torsdag!

Men jeg har for travlt til at bage kage. Jeg skal… blogge! Og arbejde. Og i biffen og se gallapremiere på Breaking Dawn (yeah baby!) Nu er der heldigvis ingen af inst. her i udkantsdanmark der er specielt oppe på barrikaderne rent speltmæssigt, så jeg kunne vælge købemodellen. Især Agnes’ børnehave er afslappet. Der er faktisk en pige der HEDDER Skumfidus! Hvis du spørger Agnes. Hvis du spørger Skumfidus’ forældre er de fra Island og hun hedder noget andet.

Og under alle omstændigheder tør man efterhånden dårligt bage sin egen kage, af frygt for at rage uklar med en eller anden radikaliseret mødrefraktion. For nu kan det også være en skidt ting at bage åbenbart? Især af speltmel!! Don’t go there grrrlfriend!

Men mens resten af verden tilsyneladende stadig går i 8. kl. så vil jeg insistere på den personlige frihed og gøre som det passer MIG! Måske køber jeg mazarinsnitter? Måske bager jeg? Måske bager Kristoffer??? Uhh the plot thickens!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Og GODmorgen til dig!

 1. Pia the awaiting skriver:

  Hæhæhæhæ…Love you BFF….Og Skumfidus lidt….men allermest Agnes…og også Kykkelikyy (som i Lille D)….tæller ned…uhhh 11 dage…lige da jeg læste det tænkte jeg: “HVEM HVOR HVAD HJÆLP….GALLAPREMIERE….UDEN MIG”!!!! Men det er jo selvfølgelig bare forbi “vi” er fremsynet og GLÆDER os…..

 2. Konen skriver:

  Måske bager jeg? Jeg vil gerne bage. Men så bliver du nødt til at komme forbi og hente den. Og jeg ved ikke lige om det var nemmere.

  Og må man nu ikke bage længere? Er speltbølgen slut? Jeg nåede aldrig at komme med (Årh, hvor ærgerligt…)

 3. Sanja skriver:

  Mener hun mon torsdag den syttende?? Dér kan du i hvert fald ikke bage til, du har jo alt for travlt dagen før 😉

 4. Margith skriver:

  Jeg hader disse udstukne kagelister ligesom dig, sidste år gjorde jeg det unævnelige og sendte citronmåner med tii klassen, Emilie havde aldrig smagt en sådan og så måtte tiden være inde 🙂 Ingen klagede.
  Jeg er ellers kendt som den mor der bager rødbedeboller af speltmel 🙂 det giver ikke nogen nævneværdig status.

 5. julesrules skriver:

  Årrrhh citronmåne! Jeg elskede det, som barn. Og marmorkage!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.