En kort til Kristina

Lad os så se, om den kommer igennem… Kan I høre mig, derhjemme i kbh?? Sidder ved forældrenes antikvariske pc – med modem forbindelse der ringer op via telefonen. Min far er ikke hjemme, så derfor er der ingen som siger "hvor længe varer det der???" og "telefonen er kun til korte beskeder" (okay far, nu er det her jo rent faktisk ikke det samme som en telefon…) Så jeg prøver lige at sende et kort indlæg til kristina, mens hun venter på den nye harry potter. hvilket vist har lange udsigter.

det går fint på landet. Klara er godt oppe at køre de fleste af døgnets vågne timer, men der er jo også både mormor og morfar og moster mette til at holde ild i måsen på hende. hun får spist masser af hvidt brød og sukker og pålæg. Ikke så meget andet. Om natten sover hun i en stor seng, ved siden af mig, og det går ret godt. Kun 2 nætter er jeg vågnet med hendes fødder i ansigtet.

Jeg har fået læst 3 bøger og har ellers ligget i sengen med influenza siden mandag, så det var dejligt nok vi nåede herover, så jeg ikke skulle være syg med barn. Det går også fint med min mor, selv om hun hver aften stiller gryde, havregryn, grydeske, dyb tallerken, ske og kop frem til mig, så jeg er sikker på at kunne finde det, når jeg laver havregrød kl 7 næste morgen. Egentlig undrer det mig, at hun ikke bare har bedt mig vække hende, så hun selv kan lave det og helt undgå uautoriseret brug af køkkenet. JOH – jeg husker HVER dag at stille gryden i blød bagefter… Har vasket en enkelt vask, hvor hun som altid insisterede på at dosere vaskepulveret. Hun var virkelig ikke høje tanker om mine evner. Jeg har trods alt boet her i huset i 20 år – og de har ikke ændret en disse siden jeg flyttede. Jeg tror godt lige jeg kan finde skeerne selv…

Nå, men jeg tror vi tager hjem på søndag. Han er også ved at være mør derhjemme. Han har også ligget med influenza siden mandag, men på en noget mere sølle og ensom måde end mig. HA. Han ringede faktisk og sagde, at han ikke kunne fungere uden mig og at det føltes helt forkert. Jamen det kunne jeg da godt have fortalt ham. Måske er vi bare sådan nogen som skal tage på weekend hver for sig ind i mellem. Men ikke tale om, at jeg gider tage hjem hertil så ofte! Så må han få sig en hobby og drage på turné med den eller sådan noget. Hvis det er ham, der har brug for luft, så må han selv ud og finde den.

Helt ærligt, det er fysisk umuligt at tjekke online mail fra den her parodi af en pc. Det kan da ikke være meningen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to En kort til Kristina

 1. Liza / FruLilla skriver:

  Åh, din lille stakkel ! Det lyder helt seriøst som om, at jeg på ingen måde ville kunne fungere med din Mor ;-)) På + siden er dog, at du har kunnet være syg i fred ;-)Forstår hun det ikke, hvis du siger noget til hende ??? Synd at Stoffer ligger syg helt alene, håber at han bliver hurtigt frisk igen ! Knus og kram fra Liza

 2. kristina skriver:

  Kære Julie
  Jeg ELSKER dig, at du bare ved det – et helt indlæg tilegnet mig, hvorfor er der ikke flere der gør sådan noget for mig????
  Og så var jeg endda lige ved slet ikke at opdage det, fordi jeg var så overbevist om at jeg bare måtte sidde her og vente og vente og……..Men da jeg så skulle ind og læse dit sidste indlæg igen, igen – ja så var der pludselig gevinst.
  Håber du bliver rask, og dejligt at Stoffer har indrømmet at han ikke virker uden dig, forhåbentlig er det ikke bare fordi har har været syg han siger sådan noget.
  Og ja ærlig talt, hvorfor står din mor ikke bare op og fodre Klara af – så du ikke kommer til at brænde noget på, eller spilder på gulvet, eller ja, måske kan du slet ikke lave grød – der skal jo både vand og det ene og det andet i den gryde.
  knus og på snartlig genlæs
  Kristina

 3. Carina skriver:

  Så var det ikke helt omsonst at kigge herind med jævne mellemrum. Selv om du havde advaret os om at der intet ville komme. Den historie med din mor; er hun en LP der er kørt fast i samme rille?? Det virker som om hun ikke er kommet videre eller tror du er kommet videre. Dejligt at Stoffer savner jer.
  Knus Carina

 4. Pernille skriver:

  Hej Julie
  Hvor rart lige at høre fra dig! Trist at du har ligget med influenza – men når det nu skulle være, så ville jeg bestemt også foretrække, at være på ferie derhjemme 🙂 Ja – afstand ind i mellem kan være en god ting.. Dejligt at høre, at der er en, der glæder sig til du kommer hjem
  Knsu Pernille (Der også glæder sig til lidt flere indlæg igen 🙂

 5. tine skriver:

  Ha ha…der var gevinst, nettet fungere også på Fyn. Håber I har haft det godt trods influenza.

 6. Ane Mette skriver:

  Lyder lidt rædselsfuldt… :O) – giver mig billeder, med din mor der sætter morgenmads-grejet frem til dig, står på nakken af dig når du bruger vaskemaskinen og din far der ser på sit ur og kommenterer at du bruger telefonlinien. Der er noget tegneserieagitgt over det :O) – undskyld! 🙂
  Dejligt at han savner dig. Sidder her og smiler og smiler og tænker “SÅ KAN HAN LÆRE DET!! HA!” :O)
  Fortsat god ferie 🙂 – dejligt med et indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.