Lukket og slukket

Dagbogen holder ferie.

Mandag morgen drager Klara og jeg af til fyens land, og det skal blive meget rart at opholde sig et sted, hvor man kan slappe af hele tiden, føle sig tryg og elsket og ikke skal veje hvert eneste ord.

Come on, julie, tænker den trofaste læser nu – hvad med din mor, måske??? Du er tilbage om 3 dage maks, tænker I… joh… der har ganske sandt før været konflikter med min mor 🙂 Men mon ikke hun har tilpas meget medlidenhed med mig denne gang, til at give mig lidt længere snor?
Jeg skal bare ikke komme ind på emner som rengøring, gryder i blød eller vasketøj.

Jeg tager afsked med stoffer på en god og ordentlig måde. Vi har haft en god weekend – det er åbenbart kun fredage der koger over. Vi har været i biffen søndag aften og set solkongen, og det gjorde os godt med et godt grin og en fransk hotdog nede ved søerne. Vi er enige om, at denne ferie bliver en god lille pause, hvor han kan være sig selv lidt og tænke i fred (og rigtig savne os) og jeg kan slappe af og også være i fred lidt. Og jeg mente jo ikke det med at han skulle kløjs i friheden… 🙂 kun en lille smule. Nej, jeg ved jo godt han læser med her, og jeg skriver ikke noget, som han ikke allerede ved eller får at vide. Og måske er det et vildt gæt, men jeg tror godt han er klar over, at jeg ind i mellem er rigtig vred på ham. Det han ikke forstår er vist, at jeg også har ondt af ham. Jeg synes det er synd, han skal være så forvirret og jeg synes, det er dybt tragisk, hvis han ender med at miste det bedste i hans liv, pga den forvirring.
Men jeg kan ikke gøre andet end at vente, for det hele sker inden i ham.

Jeg savner jer allerede, men som før skrevet, så er internet på fyn en informationsstillevej med bumb. Har slet slet ikke tålmodighed til at logge på forældrenes net. Det vil tage længere tid end hele påsken.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Lukket og slukket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.