en lettere julieja, jeg har altså ikke tabt mig eller noget (desværre), men efter i går ser jeg meget roligere på fremtiden og føler mig lettet for en stor byrde!
Tak for de gode svar – igen kan jeg kun konkludere, hvor dejligt det er med det her forum, hvor man kan spørge om alt muligt og hvor der er så mange forskellige mennesker, som altid ved noget om det man lige går og tumler med.
I dag nåede jeg i bad før stoffer tog i skole, så Klara og jeg vi pakkede sydfrugterne (en banan til klara) og tog metroen ind til byen. Dvs vi prøvede at tage metroen, men den virker jo som bekendt ikke når man lige skal bruge den.
Så efter at have siddet fast midt i det hele nede under jorden en 10 min. tid, var vi nødt til at stå af på chr.havn og skifte til et andet tog, for at komme til Nørreport. Der var voldsomt mange mennesker, og man får bare nogen bistre blikke når man prøver at komme igennem med vognen. Jeg ved ikke, om folk virkelig mener man bør blive hjemme indtil barnet kan gå selv?
Nå, men det tog os vel ca 45 min. at komme ind til byen (når metroen virker tager det 15). Så rundede vi a-kassens kontor og fik feriekortet skrevet under – det tog 5 min – endelig et sted med hurtig ekspedition!!
Bagefter var Klara meget træt, så jeg gik en tur i Botanisk Have, for at hun lige kunne nå at falde rigtigt i søvn før vi tog metroen hjem igen.
Eller – det kunne vi så ikke, for den stoppede på chr.havn st., så i stedet fortsatte vi til islands brygge st. og fik ned til Kvickly. Så Klara er lige blevet to disney klassikere rigere 🙂

Og jeg har åbenbart endnu ikke lært at jeg har et barn på godt 9 kg. I hvert fald får jeg altid handlet for meget, og det er sin sag at slæbe 9 vridende kg., en fyldt pusletaske, en dyne og en tuuuung pose med varer op til 4. sal.
Hvem der dog bare boede i stuen, suk. Jeg måtte tage Klara først og så bede kattene holde øje med hende, mens jeg styrtede ned og hentede de andre ting. I sådan nogen situationer er jeg nu glad for vores kravlegård. Så ved man da, hvor man har hende mens man styrter op og ned på trappen. Det må da også gøre mig lidt lettere – med tiden 🙂

Sidste nat gik bedre. Hun vågnede som altid halv et, men i stedet for at ligge, så satte jeg mig op og ammede hende, og det gjorde åbenbart en forskel, for hun sov i hvert fald videre bagefter, i stedet for at køre det der vågen-show vi ellers har haft i over en uge nu… eller er det snarere to?
Så var hun der igen kl 4 og så igen kl halv 8. Det er i orden med mig. Alt andet end 2-3 timers skrigeri er i orden med mig.
Det går ret godt med spisningen. Hun spiser en ret stor protion grød morgen og aften, med frugtmos på, og til frokost får hun enten rugbrød eller banan og så bryst til. Hun får også bryst tidlig morgen, formiddag, sen eftermiddag og så til sovetid, så vi er da ved at være oppe på de der 6-7 måltider om dagen.
I morgen skal jeg hygge med rytmik-juni tøserne, selv om rytmikken holder vinterferie. Maya har lokket os ind til indre by, så nu får vi se om jeg kan finde vej… farer altid vild i alle de små trendy sidegader 🙂
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.