et problem mindre


puha, fik endelig løst nogen af tingene i dag.
Har efter kontakt med kommune og a-kasse fundet ud af, at jeg sagtens kan holde de 5 ugers ferie jeg har tilgode nu, og så skyde resten af barslen til bagefter.
Så slutter min barsel først sidst i juni/starten af juli og så har stoffer jo sommerferie og kan passe Klara. Så bliver det først til september vi får pasningsproblemer.
Ringede også til pladsanvisningen og fik Klaras 2. prioritet ændret til en ny inst. der åbner, så den står vi nr. 22 til, tror jeg. Og det er da altid bedre end den forrige 2. prioritet, som var nr. 45 til dagpleje. Vi står nr. 15 til vores 1. prioritet, så det betyder at der får Klara plads i august 2005 ca.
Ikke så fedt.
Men Nina og jeg har snakket om at hyre en privat børnepasser der til august/september, når de også står med det samme problem.
Min værste frygt er, at når jeg nu er arbejdsløs, så skal jeg jo stå til rådighed, når barslen slutter, for fortsat at kunne få dagpenge. Men jeg er jo ikke til rådighed, hvis min datter ikke har pasning.
Så ryger jeg vel ned på kontanthjælp? Men kan jeg overhovedet få det, når jeg ikke er til rådighed? De kan jo f.eks. ikke sende mig i aktivering, hvis der ikke er andre til at passe Klara. Og hvad når jeg nu ejer min lejlighed – vil de betragte det som en formue og tvinge mig til at sælge og så installere mig i noget kommunalt lejebolig og forvente at jeg så lever af mine penge fra salget?? Kan de tvinge folk fra hus og hjem på den måde? Men der er jo ikke pasningsgaranti i kbh's kommune, så det er sådan set dem selv, der har sat mig i det her problem… eller jeg skulle måske bare lade være med at få et barn, mens jeg bor her? Og stoffer er på su, så der er jo ikke meget at hente, men i det mindste har han en lang sommerferie.
Ja, jeg har ikke den store erfaring med det sociale system…

Nå, men i det mindste er problemet udskudt til september nu.

Klara havde en vågen nat igen. Fra halv et og et par timer frem. Jeg fatter ikke hun kan blive ved. Hun gad heller ikke sove mere end en time til middag, men nu har jeg da fået slået hende ned igen, så jeg håber hun tager en lidt længere eftermiddagslur.
Vi har ikke rigtig noget mad i huset, men jeg kan jo ikke gå ud nu, når hun sover. Og jeg har heller ikke været i bad, fordi hun ikke har sovet. Må hellere nå det nu.
Det er super kedeligt når Kristoffer er i skole. Så sidder man bare her og er fange på 4. salen. Uden proviant.
Må fouragere køkkenet.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.