en perfekt dag


Fredag var bare så perfekt! Klara havde godt nok været vågen 3-4 gange om natten, måske fordi vi sov hos hendes farmor og farfar, så hun kom for sent i seng og var overtræt og overstimuleret? Men så kørte vi hjem til kbh. og hun sov hele vejen i bilen = perfekt! Så nåede vi lige op i lejligheden og skifte tøj, så både mor og datter blev nogen smarte piger, og da det jo heldigvis var lidt blæsende og køligt, kunne klara få noget af alt det smarte og søde tøj på, som vi har fået i gaver = perfekt! Hun når ellers at vokse ud af det meste gavetøj, fordi hun kun har bodyer på i varmen og fordi hun er en meget større pige end nogen regnede med 🙂
Så tog vi til brunch med de andre kbh'er tøser fra juni-siden, og det var alletiders. Klara var vågen og stille og nysgerrig og efter moderens mening den allersødeste = perfekt! Og hun gad også godt ligge selv i liften, så jeg kunne spise alt det jeg ville fra buffeten = perfekt! Så sad hun ellers bar på mors amr og kiggede på alle de andre super søde junibabyer – og de var da virkelig helt utroligt søde allesammen! og så faldt hun i søvn og blev lagt i sin lift = perfekt! Så skulle vi hjem, og hun sov mens liften blev bakset ud i vognen=perfekt! Vi skulle følges med ninanina og erik hjem i bussen, og det var vores første tur i bus, så jeg var temmelig spændt. Havde nærmest mareridstagtige forestillinger om en skrigende klara hele vejen hjem i bussen og de der skæve sideblikke sådan en mor med et larmende barn får… Men prinsessen sov hele vejen hjem i bussen, og hun fortsatte med at sove, så jeg nåede i føtex og handle og hele vejen hjem = perfekt!!!!
Så kom min søster og lavede aftensmad til os, og Klara vågnede op og smilede og lo for første gang til sin meget imponerede moster og det var jo også ret perfekt. Så faldt hun i søvn igen, så mig og stoffer fik lidt aften for os selv, hvilket også var hårdt tiltrængt. Så vågnede hun lige inden vi gik i seng og hørte en masse musik og dansede lidt rundt på sin mors arme, hvor hun så faldt i søvn igen, mens jeg sang I've got you under my skin, sammen med Frank Sinatra for hende. Bare en perfekt afslutning på en perfekt dag.

Okay – lørdag sov hun så sammenlagt ca. 2 timer fra kl. halv 8 om morgenen til kl. 22 om aftenen… så det var lidt anstrængende.

Men sådan går det her – op og ned 🙂
Tak til junipigerne for en vildt god cafetur! Hvor var det sjovt at se jer uden maver og også at se nogen nye ansigter, på dem man har fulgt herinde. Folk er tit helt anderledes end man forestiller sig, på en god måde altså. Det var bare rigtig ærgerligt at man ikke kunne nå at snakke med alle, men når vi var 18, så er det jo svært 🙂 Håber der bliver en næste gang!

Uh – nu vågner hun igen…
KH julie og Klara Marie, 6 uger i morgen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.