En slags jubilæum?

I dag har stoffer og jeg boet sammen i 3 år. Men det var faktisk ikke det jeg ville skrive. Det kom jeg først i tanke om, da jeg havde skrevet overskriften og brugt ordet Jubilæum. Nå, men tillykke til os.

Næh, det jubilæum jeg i virkeligheden tænkte på, er at nu har jeg netop oplevet den 25. gang hvor nogen spurgte mig, om jeg er gravid igen. Altid en skøn skøn ting, især når man IKKE er det og IKKE vil være det heller. Sidder på arbejde og hjælper en mor – hendes telefon ringer, og den tager hun naturligvis. Jeg er jo bare offentlig ansat - hendes sag med mig kan da vente! Jeg render da ingen steder! Tænk nu, hvis det var noget VIGTIGT i telefonen!

Nå, men det viser sig så at datteren er lige så uopdragen som sin mor.

pige, mindst 5 år; har du en baby inde i maven?

anspændt bibliotekar; nej, det har jeg ikke. Jeg har en derhjemme.

pige, snart død; hvorfor har du så sådan en stor mave?

sur bibliotekar råber indvendig DET HAR JEG HELLER IKKE! BARE FORDI DIN ANOREKTISKE HELLERUP-MOR ER MAGER SOM ET SUGERØR OG TILSYNELADENDE ER GODT I GANG MED AT OVERFØRE SIN SYGELIGE KROPSFIKSEREDE TANKEGANG TIL DIG! – men siger; det har jeg bare. Sådan er vi jo nogle der er. Alle mennesker er jo forskellige ikke?

pige, stadig dum; hvad hedder din baby derhjemme?

AAAAAAAArrrrgggggggggg!

Jeg vil have pengene tilbage fra det uduelige fittnes center. Hvad skal jeg med alle de her markerede skuldre, synlige biceps og meget meget stærke lår? Jeg vil have en flad mave NU. Om ikke andet, så for at få lov til at slippe for det latterlige spørgsmål fra Gudoghvermand. Faktisk bør det center betale skadeserstatning, fordi det er DERES skyld (og lidt trapperne til 4. sal – gad vide, om jeg kan sagsøge ejerforeningen?) at jeg har fået sådan nogle brede lægge og aldrig kan passe alle de fedeste støvler.

Så nu har jeg besluttet at udvikle en spiseforstyrrelse. Så kan jeg da i det mindste kontrollere en del af mit liv. Jeg vil ikke spise noget mere, nogen sinde. I hvert fald ikke de næste 2 timer. Mindst.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to En slags jubilæum?

 1. Karen skriver:

  Lad os vide hvordan projektet forløbet 😉
  Men altså, du HAR jo allerede en spiseforstyrrelse. Det er den som mange af os lider af – den form for bulimi hvor man glemmer at kaste op…

 2. Julie skriver:

  Ja, haha, hvad er det nu den hedder? Der er et eller andet fremmedord for den… alzheimers-bulimi? Nej? hvad er det nu?

 3. Sanne skriver:

  Siger man tillykke ved en lejlighed som denne?? Jeg er meget i tvivl nu og emmagad.nu hjælper mig ikke – om ikke andet så tillykke med årsdagen for det der boligarrangement, det er da fint :o)

 4. Ella skriver:

  Alzheimer-bulimi, fantastisk rammende udtryk du har opfundet. Mange gode opfindelser er kommet frem på baggrund af en fejl.
  Foreslår patent på det 😉

 5. Søs skriver:

  Kan anbefale http://www.duoboots.com – til de af os, der ikke har lægge som spisepinde:-)

 6. Fru Green skriver:

  Jeg kan anbefale flg. replikskifte som min mor altid brugte før hun tabte sig:
  En eller anden spørger: “Er du gravid?”
  Og man svarer: “Neeej, jeg er bare fed!”.
  Det plejer at få folk til af fatte budskabet og klappe i.

 7. Suzy Q skriver:

  Vil du ha en mint-pastil fra en blå metal-æske?

 8. Lone skriver:

  Ved du hvad der er lige så belastende som en stor mave? Når hele ens overvægt sidder i barmen…og der skulle ikke fnises!
  Mvh
  Dolly P

 9. Hvor SYRET med flere bibliotekarer, der hedder Julie! Hvad er odds´ne? 🙂

 10. Lone skriver:

  Stakkels Julie i dobbelt”a”…bare at være helt forkert…. 🙂

 11. Lene skriver:

  Jeg har så fået følgende kommentar af umiddelbart nydelig dame to (2!) dage efter min fødsel, hvor jeg stod i butik m. lift v. min side: “Næææh, der er vist en, der venter sig – eller har du bare spist for meget?”
  Jeg fatter bare ikke, at folk overhovedet spørger til graviditet, hvis de er DET MINDSTE i tvivl. Totalt dårlig stil.

 12. Julie skriver:

  Hej
  Her i Aalborg kaldes det, som jeg i øvrigt også selv lider frygtelig af, demens bulimi.
  Venligst
  En anden biliotekar ved navn Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.