I sne og slud, må Julie ud!

Pligten kalder, og jeg tog afsted hjemmefra ca. en time før normalt. Pga det der sne. Ved ikke om I har set det?

Nå, men det var i rigelig god tid, for så skidt kørte tingene heller ikke, og jeg brugte den ekstra time på at suse indre by tynd efter en fødselsdagsgave til min søster. Hun bliver 26 i morgen.

Stop lige der. 26, min LILLEsøster er 26. Jeg lærer aldrig at fatte, hvordan hun år efter år kan indhente mig på den måde, tilsyneladende helt uden at jeg selv bliver spor ældre.

Videre. Jeg ledte efter en kjole, som hun ønsker sig, fra BZR. Men de havde ikke flere i butikken i Kronprinsensgade, og de havde ikke flere i Illum, og de havde aldrig haft dem i Magasin. Jeg ved at Bahne og OZ også fører BZR mærket, men de butikker lå trods alt lidt for langt fra min næsten direkte rute til arbejde. Så det endte med noget helt andet, i en god lilla farve. Så hvis hun ikke vil have det, så får hun pengene af mig, og så beholder jeg det selv!

Glæder mig som en vanvittig til i morgen, og alle mine fester. Sådan en småbarnsmor kommer jo ikke ud hver weekend. Eller hveranden. Så det er typisk at når der endelig sker noget, så kommer det i klynger. Stoffer har meldt sig selv som babysitter, fordi han skal skrive speciale. Big sur-fucking-price. Gad ellers godt have haft ham med, for det er den tid på måneden hvor min krop opfører sig som et utilregneligt og frådende sexmonster og nærmest brøler BEFRUUUUUGT MIIIIG efter alt og alle. Men det må den ikke! Det er KUN det grafiske arbejde vi har udliciteret!

Først skal Klara og jeg til lagkage og boller kl 13, hos min søster. Nej, vent, ALLERførst skal Klara og jeg ud til Karin på cafeen, for hun skrev i går at der er kommet en brun Rützou kjole ind, i min str., som er splinterny – stadig med mærker! Og den kunne man måske godt bruge selvsamme aften, hvor jeg så skal ud til min søster igen, og ned på det samme sted, hvor hun holdt festen sidste år. Meget lokalt værtshus, men med billige drinks.

Og samme aften holder sara og luan noget i deres cafe, med dj og billige drinks, så jeg HAR sagt til stoffer, at han skal regne med at passe barn det meste af søndagen. Han kan jo tage hende med på den der børnekulturmesse, som forlaget har givet ham billetter til. Mr. Smartypants.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to I sne og slud, må Julie ud!

 1. Lone skriver:

  Min LILLEbror blev 34 i går…suk…

 2. M skriver:

  IIiiih, Julie, vågn nu op af din tømmermandsrus og fortæl om din weekend. Jeg har jo ikke noget liv for tiden, så jeg bliver nødt til at suge på dit og leve lidt gennem dig…Få mig nu til at føle at jeg var til fest i går og IKKE sad og skrev årsopgave…
  Hvad så? Gjorde jeg noget sjovt og skandaløst i går? Havde jeg de nye blå sko på? Fik jeg mange drinks og kærlige klaps i enden af lækre mulatfyre? Hvad gjorde jeg?????
  M

 3. Suzy Q skriver:

  Min LILLEbror har ansat en mand/karl på sin gård “til at gå til hånde”. *suk*

 4. Frøken Nysgerrig skriver:

  Hvornår fortæller du om den fest??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.