En taske i billeder

Den sorte boks

Min taske

Luella hjerterne

Luella logo

Indefra

Logo og for

indvendigt logo

mig med tasken

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to En taske i billeder

 1. Pernille skriver:

  10 indlæg om tasken – og gud hjælpe mig om vi andre ikke bliver spist af med at se kassen den kom i 🙂 Altså… Der er andre at tage hensyn til søde Julie.. Hit med den taske! Nu vil jeg se, hvad det er du sådan sukker efter 😉

 2. Pernille skriver:

  Og *piffffft* dukkede billeder op 🙂

 3. Nej, køn det er den altså ikke. Men den har en meget høj underholdningsværdi og jeg vil vædde på at den bliver kommenteret kraftigt, når den tager dig med på tur i gaden!
  Nyd den!

 4. Néné La Beet skriver:

  Hvor ER den skøn! Da jeg så det lille billede af den (inden du fik den), troede jeg, det var en af de dér, som ALLE damer/piger/kvinder her i Rungsted har, hvad hedder de nu? Men din er jo ORIGINAL!!! Med små dejlige æbler på – ligesom på min computer 😉 Tillykke med den – forstår dig så godt.

 5. Néné La Beet skriver:

  Hvor ER den skøn! Da jeg så det lille billede af den (inden du fik den), troede jeg, det var en af de dér, som ALLE damer/piger/kvinder her i Rungsted har, hvad hedder de nu? Men din er jo ORIGINAL!!! Med små dejlige æbler på – ligesom på min computer 😉 Tillykke med den – forstår dig så godt.

 6. Linda skriver:

  Naiii, hvor er den flot.. Held og lykke med den. Bliver helt misundelig!
  Ja, en kvinde kan aldrig få for mange tasker og sko 😉
  Knus, en forkølet Linda

 7. Kirsten Mogensen skriver:

  Synes den er smuk – især kassen, den kom i 🙂 Du har nogle sjove behov, men al respekt for det – det er det, der gør dig så dejlig!

 8. Smilla skriver:

  Julie, du er for skøn, og tasken er totalt cool. Giver mig super lyst til at udskifte faken, og købe mig en rigtig. Og hvis man ikke kan få lov til at glæde sig over en taske, hvad filan skulle man så gøre. Hende dutten der havde da bare ondt i måsen. Måske er hun selv blevet fornægtet at investere i sådan en lækker sag 😉
  Keep up the good spirit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.