Indlæg nr. 9 om en taske

Okay, så slapper jeg snart af med den taske og mine indlæg om den. Nu har jeg den. Den er her. Den sidder på en stol ved siden af mig og smiler sødt og indsmigrende til mig. Den lever op til alle mine forventninger og overgår også enkelte af dem. Den er stor, større end jeg havde troet, og det er godt, for så kan man også have bleer og vådservietter med i den. Og bananer forsvarligt emballeret i plast. Og dameblade. Og bøger. Og sit halve liv.

Den er også mere praktisk end jeg havde regnet med, fordi det er sådan noget patent leather noget. Dvs den kan holde til fedtfingre og lidt regnvejr, jeg kan cykle med den uden at virke blasfemisk. Ikke ligesom dengang jeg gik med de grønne mj's i perlegrus… jeg skulle have en form for karantæne fra kvalitet, når jeg gør den slags. Men Luella tasken virker robust, så vi skal nok blive fine venner.

Den ankom i en stor papkasse, og inden i den var der en stor sort æske, i tyk kvalitet og med et stofbånd om. Inden i æsken var der 3 lag sort silkepapir og så kom den lyserøde dustbag, som selve tasken lå i. Jeg har taget en masse billeder og vil snarest fremvise en billedserie over taskens ankomst til mit hjem og mit hjerte 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Indlæg nr. 9 om en taske

 1. tine (aktionwoman) skriver:

  jamen må bare lige sige tilykke igen, nu kommer der vel ikke flere indlæg idag?? Næh…men så godnat Julie og drøm sødt (måske om dustbags?)

 2. Linda skriver:

  Tillykke med Luella’en 😉
  Knus, Linda

 3. kristina skriver:

  Tillykke – glæder mig til at se den LIVE.
  knus
  Kristina

 4. Fr. Møller skriver:

  Jeg har med tilbageholdt åndedræt fulgt taskens farefulde færd kontra Julies vej mod nervesammenbruddet ;-). Det skal dog ikke afholde mig fra at sige, at jeg godt nok synes, den ser mere end almindeligt gyselig ud!

 5. Her fra den lysegrønne gratuleres der på det varmeste … Det er ikke liiiige min stil, men at den gør lykke er bare genialt! Det BØR en taske gøre, ellers er den jo totalt spild af tid og energi, og jeg må sige at lige netop denne taske er der gået MEGET energi på! 😉
  Nyd den, elsk den!

 6. Nina skriver:

  Klokken er mange og jeg er lige kommet hjem. Men én ting skulle tjekkes – var verden gået under eller var vidunderet vel ankommet. Den oser jo af lækkerhed den taske!!!!!!! Kan da slet ikke vente til vi skal ud og lufte den en dag. Men kender vi virkelig SÅ tjekkede steder at det kan gå an at ha den med?!

 7. Kirsten Mogensen skriver:

  Åh endelig, julie.. Har tjekket de første 10 gange her til aften for at se, om der ikke snart skete noget! Har selv været ude for at kigge taske i dag – selvfølgelig slet ikke noget så vildt, og fandt heller ikke den jeg havde i tankerne.. Tror desværre ikke den findes. Tillykke med tasken og dit nye liv den må forårsage. Kh Kirsten

 8. Grith skriver:

  Finally arrived:-) Skønt:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.