Er der en sømand til stede?

Jeg drømte i nat, at jeg havde mødt en ny mand. Han var utroligt glad for mig, jeg siger det bare. MEGET omsorgsfuld, uden at være kvælende på Edward Cullen måden. Han var høj og bred og mørkhåret, men ellers kan jeg ikke huske noget om ham. Andet end at vi flyttede til Sverige og jeg fik et nyt job, med en have bagved bygningen. Og i den have, lå Agnes´s nye vuggestue. Virkelig praktisk.

Det var en meget positiv og varm drøm, og da jeg vågnede var jeg i rigtig godt humør. Og havde virkelig brug for en sømand. Det lykkedes mig dog ikke at lokalisere en, på trods af at jeg arbejder tæt på en havn. Min kollega havde samme slags dag, bortset fra at hun snakkede om håndværkere og en eller anden fest hun havde været til, hvor hun sad ved et bord med overraskende mange af dem, og de var alle sammen singler og troede at hun var single også, fordi hun var alene til festen. Selv om hun er godt gift og mor til tre meget frække børn.

Og i morgen skal JEG alene til fest. Jeg tror dog ikke, der er den store forsyning af sømænd og håndværkere til den fest, eftersom temaet er latino og værtinden er kendt for sine mange homoseksuelle venner. Måske Village People så? Under alle omstændigheder har jeg købt nye dansesko og fået håret klippet og fundet den blomstrede, barskuldrede kjole frem. Efter et par mojitos i mørket er alle katte grå og alle mænd sømænd. Det kan kun gå godt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Er der en sømand til stede?

 1. Trine skriver:

  Glædelig salsa! Det lyder fandeme godt med sådan en alenefest med bare blomstrende skuldre. Og sømænd.
  Hvis de så bare minder den mindste lille bitte smule om en ung Otto, så er der grund til fest!
  http://www.youtube.com/watch?v=A4D_rzVDZwo
  God fest, knus

 2. Bisous skriver:

  Tror enten man er en Edward eller en Jacob – og hjemme hos os syntes vi Jacob er viiiiildt irriterende og Edward er for cool :0) og jeg syntes altså ikke han kvælende – Bella skal da bare tage sig sammen… (orv så går man vidst meget op i bøgerne… suk Midnight Sun på gaden NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.