Er der nogen?

Nå.

Så sidder man her. Det er fredag aften. Min kærst´ er taget på landet med sin gruppe af musikfyre. De skal lave noget video og måske musik. Man kan nok også godt regne med, at de drikker lidt øl. Måske deler de bare en. Kasse.

Det er mod al forventning lykkedes mig at få børnene til at sove uden særlig meget ballade. 

Så nu sidder jeg her i min sofa, med slik og blåbær og mac og mobil og dankort og hindbærjuice. Bare det mest essentielle indenfor rækkevidde. Og keder mig.

Jeg har ghost-shoppet børnetøj og for flere tusinde kr. stof. Når altid lige at lukke browseren inden jeg trykker på køb. Jeg har facebook og nd og msn og sms´er, men jeg keder mig alligevel. Hvor er folk henne? 

Og den der Ledsaget udgang på tv2 er faktisk ikke så god. Jeg kan ellers godt lide Erik Clausen. Men åbenbart kun i De Frigjorte og Den store badedag.

Hvad laver I?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Er der nogen?

 1. Farmer skriver:

  Lige kommet hjem fra dagens høstning og gødskning af hundegræsudlægget (ja, sådan hedder det faktisk).
  Det er sengetid. Høstdagen begynder i morgen kl. 5 med flytning af 50 tons maltbyg.
  ja, det var så denne høstaften, nu hvor de truer med regn allerede søndag.

 2. julie skriver:

  Aj, Farmer! Hvor har jeg savnet dig, mand! Og jeg tænker så meget på dig i disse dage, fordi min køretur hjem er forlænget med flere ÅR pga alle de høst-maskiner der hærger på de små veje oppe nordpå 😀 Og så er du lige her – hvor skægt! Jeg må lige høre – har I nogle røde killinger i år?

 3. Alice M skriver:

  Erik clausen var dårlig,
  Jeg har hentet den flaske champagne der lå i køleskabet til tosom hygge – men da manden ikke er hjemme, ja så på katten og jeg vel godt dele en flaske?
  Så nu er det bare – udfladning med puter på skødet og slik i skålen. Nå ja – og flaske og glas indenfor rækkevidde…

 4. julie skriver:

  Nuårh Champagne!! Stilfuldt! Jeg har faktisk en god rosé på køl, som jeg fandt oven på klædeskabet… tror manden fik den i 30 års fødselsdagsgave… for snart 3 år siden? Kan sådan en blive for gammel? (flasken, ikke manden).

 5. Anne skriver:

  Jo altså: af forskellige grunde kom vi først i gang med at lave mad ved 20-tiden, selvom det var noget langtidsstegt ko. I mellemtiden fik Lea Amalie aftensmad, og så, klokken 22, var vi klar til at spise. På terrassen. I mørke. Så nu du spørger: Er lige væltet ind, iført missende øjne, tusind myggestik, og alt for meget mad i maven. Drikker cider og hører en eller anden pod-cast, som Alfa’en mener jeg skal høre. Med Georg Metz. Og er træt.

 6. Alice M skriver:

  Aner det ikke – og ok – champagne er måske ikke helt sandt.
  Det er sådan en flaske Verdi (Green Apple) – allernyeste yndlings bortset lige fra den med med hindbær.
  Man kan jo altid forsøge at smage på indholdet af den der flaske…?

 7. julie skriver:

  Anne, hvorfor vil din mand have dig til at lytte til Georg Metz? Det er mærkeligt. Men langtidsstegt ko – åhh, det vil jeg også have! Med champagne til.

 8. Anne skriver:

  Ja, min mand er superkinky.
  Selvom han godtnok påstår, at det bare er fordi han synes det er fedt at høre en mand gennemhulle Fogh-regeringens “værdikamp”. Det er det sikkert også. Jeg er bare for træt.
  Langtidsstegt ko var gudegodt. Meget enkelt. Premium-culotte masseret med salt, peber, hvidløg og herbes de provence. Ind i lukket grill, venteventevente, bang, færdig.
  Og det går lige op for mig, at man kan have madhjerne, og det er meget ligesom ammehjerne, bare tungere.

 9. Trine skriver:

  Tjo.. Han bygger, jeg roser. Og lader som om jeg holder fast når han siger der er noget der skal skrues, og han liiige har brug for min hjælp.

 10. Farmer skriver:

  Vi havde een rød killling. Den har en lille pige nogel km herfra taget til sig for et par uger siden.

 11. Tina Lyø skriver:

  Ja, jeg lå og læste i den 3. Twilightbog…. Udkom i går.
  Kh Tina.

 12. camilla skriver:

  Jeg var ved stranden og aftenbadede i går – smuk aften:-)
  Kunne ikke lade være med at grine ad dit udtryk “ghost-shoppe”. Vi har også indført disciplinen herhjemme og hygger os med alle de penge, vi sparer på denne måde og svøber os ind i selvtilfredshed ved tanken om den stærke rygrad, vi har, når vi lukker ned lige inden vi trykker godkend:-) 🙂
  Håber du fik en rar aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.