Ét barn i dag – ét andet i morgen?

Nu handlede indlægget i går jo om mig, så i dag skal det handle om Klara. Jeg synes der sker så utrolig meget med hende for tiden – men det har der vel egentlig gjort i al den tid jeg har kendt hende?
Om 2 dage er hun 15 mdr. gammel og de er jo som bekendt fløjet afsted – gør tiden ikke det for alle som har børn?
Den ene dag kan hun "bare" gå og det er stort, men dagen efter… ja, i går kom hun hjem fra vugger og sagde traktor (tarttor) hele dagen og pegede på den i sin lille bog med store maskiner. Og hun siger også pludselig "mere" – og det kom efter en uge i vuggestue 🙂 Mere er sandsynligvis et ord man har brug for dér?
Hun siger faktisk også tak (taat) når man rækker hende ting.
Hun er helt vild med at kravle op på ting for tiden. Hun sætter sig op på kasser, skamler, alt hun kan nå. Ved siden af vores seng står en lav kasse med alle mine dagbøger i, og den sætter hun sig op på hver morgen, og sidder og kigger i en bog og holder øje med dovne mor, der lige vil ligge en halv time mere (fra halv 7 til 7) – hun sidder lige ved siden af mit hovede og når hun ikke gider det mere, så banker hun mig i øjet med bogen og SÅ står vi op.
I nat sov hun meget dårligt. Vågnede flere gange og kunne ikke sove igen med det samme. Jeg er sikker på, at hun igen har ondt i ørerne, for hun gik også og pev i går eftermiddags og tog sig til ørerne hele tiden. Vi skal til ørelæge igen d. 25.10. og så tror jeg altså vi skal til at snakke alvorligt om dræn, for det kan ikke blive ved på den måde her. Det går jo ikke væk af sig selv og det er alt for hårdt at se på at hun har så ondt og ikke kunne gøre noget, andet end at give panodil. Og det får hun altså ikke hver dag! Det vil jeg ikke have.
Men hun er så glad om morgenen alligevel og virker frisk. Men tænk hvis hun kunne sove igennem hver nat, ligesom i weekenden, hvis hun ikke havde ondt? For det må vel være fordi det ikke lige gjorde ondt, at hun sov igennem de 2 nætter? Eller var det fordi hun havde en af Eriks aflagte natdragter på, og den er gennemsyret med sov-igennem-støv? Nej, for den havde hun også på i nat…
I morges tog de cyklen i vugger, eftersom jeg skal op med klapvognen til eftersyn. Det regner rigtig meget, så Klara blev godt pakket ind i regntøj og cykelhjælm, og hun lignede sådan et stort barn 🙂 Min lille baby… hun er sådan en stor pige nu.

Min far ringede og sagde, at min mor var "kommet til" at købe en masse tøj, men i en helt forkert størrelse, men måske kunne det passe Klara i stedet :-)) og så ville de ellers gerne betale for benzin og bro, hvis vi gad køre til fyn og hente det tøj på fredag… den slags afpresning kan vi jo ikke stå for her i hjemmet, så vi tager en enkelt overnatning på fyn fredag til lørdag.

Åh sikke et vejr derude.. man får jo helt lyst til at shoppe indendøre 🙂 Nogen der vil med på Fisketorvet?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.