Klara Marie 15 mdr. :-)

Skal nok skrive mere om det i løbet af dagen.

Og lige en ting til – gider folk ikke godt holde op med at skrive afvide???? Det findes ikke, venner! Det hedder AT vide, at vide noget. Jeg fik at vide at osv osv… det andet der, det er mangel på respekt for læseren! Jeg er helt for tastefejl – laver selv mange af dem, men stavefejl? Og så så konsekvent? Som om halvdelen af danmarks befolkning aldrig har lært verber i skolen?? AT VIDE – husk det så. Tak. Jeg får snart fniller af det!

Mødte også en ung dame i metroen i dag, som sagde til sin veninde "… jeg bedte hende…" hvad???? Du BAD hende om noget, eller du har bedt!!! Hvad sker der for folk???
Ja, jeg er ked af at virke (AT virke, ikke afvirke, vel?) som en gammel mavesur pernittengryn bibliotekar, med briller og knold, men… men – det er jeg jo 🙂

Nå, så er jeg klar til at skrive videre. Efter en nat med en ofte vågen klara, der tilsyneladende til stadighed er plaget af luft i mavse-bavsen?? Burde det ikke være overstået, eller er hun startet forfra med sit liv, for det er fuldstændig ligesom sidste år på den her tid, selv om hun trods alt ikke skriger 3-4 timer hver aften inden sengetid.
Jeg drømte at stoffer, klara, min søster og jeg alle var vampyrer og vi brød ind i en kirke, sådan en nymodens frikirke-art – og overfaldt alle og ville æde dem. Heldigvis vågnede jeg inden det rigtig gik løs, men planerne var slemme nok 🙂 Jeg drømte også at vi boede i et køkken hvor alle lågerne sad løst på hængslerne!!! Ja, jeg ved snart ikke, hvad der er det værste…

Klara vågnede kl 05 og ville over til os, og ville bare ikke tilbage til sig selv. Igen ønsker jeg at vi havde en større lejlighed, med et større soveværelse, med plads til en seng som var større end 120 cm, for der er bare ikke plads til tre i den seng, og sært nok er det altid mig, som taber kampen om pladsen??!!? Så nu er min ene skulder helt skæv og gør ondt.
Klara var rigtig glad for at skulle afsted (afsted, ikke at sted :-)) og kom selv med skoene da hun synes det var på tide at gå! Hun kom også til mig, med en ble, mens hendes far var i bad og jeg lå og snuede. Jeg troede hun var blevet skiftet da de stod op, så jeg forstod det ikke helt, indtil jeg råbte til stoffer om han ikke havde skiftet hende, og han råbte jo, men han mente at have hørt hende presse igen, mens han var ude i badet. Og ganske rigtigt – bonusble! Det er da sjovt at hun selv kommer og siger til ikke? Og banker sin halvsovende mor i hovedet med en ble 🙂

Senere i dag skal vi til rytmik og det glæder vi os jo altid til. Inden da tror jeg, jeg vil forsøge bare at være et minimum af effektiv i dag. Jeg vil vaske vores dyne og handle ind – STORT!
Klapvognen har været til syn og fik smurt bremsen og ordnet de to småting der ikke virkede helt, så nu kører den som en drøm! Og det kostede ikke noget – de giver god service i forretningen danmark på amagerbrogade 🙂
Tror det bliver en god dag!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.